Sevgili Manyak Gülük 31.Bölüm | Yeni Bölüm |

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
185
not: 45.bölümde sezon finali idi ama değil sezon finali olmucak :)
31.Bölüm
11 Ocak 2013 Cuma
Sevgili Manyak Günlük
Yok Nazlı benle barışmıyor yanlış anladı kız gittim gittiğime pişman oldum. Aramızda şu diyaloglar geçti;
NAZLI: Ne işin var olum senin burada ?. Gözüme görünme get
BEN: Bak Nazlı yanlış anladın. Kaza oldu seni aldatmadım ben
NAZLI: Furkan bak 31.bölümü çekiyoruz, 31 otuz birin ne olduğunu biliyorsun değilmi ?. Söz seni 32.Bölümde af edeceğim.
İşte saçma sapan konuşuyor la kızım otuz bir bölüm no'su ama neyse bari günlüğü kirletmeyim. Ama Cengiz bu konuda ustadır, bir kere kızı okulun tepesinden trambolin'in üzerine atlayıp cebinden ''I love you !. Seni Seviyorum'' yazan kağıdı gösterip ikna etti. ona baş vurayım yarın anlatırım ne olup ne bittiğini
12 Ocak 2013 Cumartesi
Sevgili Manyak Günlük,
Cengiz anlattı dün, o kızı tanıyormuş ve kızı getirip getirip onla konuşturup ben varken yani ben varken konuşturup ikimiz birden ikimiz birimiz için ben kendimle kız konuşurken konuşucam
Allah belamı varsin ! saçmalıyorum yinee !. Kızı bulduk kızla beraber Nazlı'nın yanına gittik kazayla oldu dedik işte orayı ben şöyle yazayım;
Benle kız geldik
NAZLI: Ne işiniz var sizin burada ?
KIZ: Kaza oldu Furkan kaydı yanlışlıkla sarıldı şahitlerim var
bende ''evet'' dedim ve kız ikna oldu vallahi billahi ikna oldu ve benle barıştı sonunda halledebildik bu işi
31.Bölümün Sonu

hadi okuyan yok mu ? kısa ve uygun yazı tipi dediniz yaptım işte FF üyelerin'in yazı tipini aldım bu bölüm uzundu bazı sahneleri kaldırdım okunsun diye

okudum. :GDG: Furkan'n yanlış anlaşılmasına üzülmüştüm ama kızda çok kolay affetti canım. :d
32.Bölümde olaylar olaylar Furkan 1 hafta süre içerisinde yapılması gereken ödevi unutuyor ve öğretmen çok hırçın yapmayanı okuldan atacağı için cengiz, furkan, hüseyin toplayabildikleri böcekleri sınıflara salıyor ve okulda kıyamet kopuyor :D

32.Bölümde olaylar olaylar Furkan 1 hafta süre içerisinde yapılması gereken ödevi unutuyor ve öğretmen çok hırçın yapmayanı okuldan atacağı için cengiz, furkan, hüseyin toplayabildikleri böcekleri sınıflara salıyor ve okulda kıyamet kopuyor :D

sevgilisi bu sefer kesin Furkan'n kafasını kırar. :d

33.Bölümde öğreniyor onun yaptığını nazlı zaten her tarafından ısırılıyor böcekler tarafından ve öğrenince ne yaptığı bende kalsın zevki kaçar :d

bence diger bolumler hakkında cok sey anlatıyorsun ve insanların merakınıda yok ettigin icin az okuma alıyorsun. yanlıs anlama senin icin soyluyorum. bence her zaman merak ve gizem onemlidir. cunku izlenmesini saglayan en onemli etkenlerden biridir. bence bir sonraki bolumler hakkında cok fazla konusma yada ip ucu verme. bırak insanlar heycanla o bolumu beklesin. basarılarının devamını dilerim :)