Gani Müjde ve FOX'tan Yeni Bir Dizi: "The Harem"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gani müjde the haremi büyük ihtimal yalan dünyadan esinledi. yalan dünyada malum mahsunun dizisini tiye alan fıratın yazgısını çekiyorlar. milet fıratın yazgısına gülüyor çünkü bu agalı dizier cidden komik omya başladı. ama osmanlı dizileri daha yeni başladı ve halk tarafından komik bulunmuyor ciddiye alınıyor hatta mecliste konuşuluyor. onun için halkın bu hareme ilgi gösterecğini sanmıyorum. ne muhteşem yuzyılı sevenler nede sevmeyenler muhteşemi sevmeyenler zaten osmanlıya söz söyletmiyor birde alay edilmesine hiç katlanamaz

evet.. Foxun elınde patlayacak dalga kıvamına gelmesı ıcın 10 yıl beklemelerı lazım..

gani müjde the haremi büyük ihtimal yalan dünyadan esinledi. yalan dünyada malum mahsunun dizisini tiye alan fıratın yazgısını çekiyorlar. milet fıratın yazgısına gülüyor çünkü bu agalı dizier cidden komik omya başladı. ama osmanlı dizileri daha yeni başladı ve halk tarafından komik bulunmuyor ciddiye alınıyor hatta mecliste konuşuluyor. onun için halkın bu hareme ilgi gösterecğini sanmıyorum. ne muhteşem yuzyılı sevenler nede sevmeyenler muhteşemi sevmeyenler zaten osmanlıya söz söyletmiyor birde alay edilmesine hiç katlanamaz

muhteşem yüzyılı sevenler niye izlemesin biz eski türk filmlerinide izledik ömerçipi de izledik arabeskide izledik zaten dizinin komedi olacağı belli o anlayışla izleriz ben eğer oyuncular kaliteli senaryo düzgün olursa izlerim ...

ben gani mujdeyi basarılı buluyorum (Pis Yedili Haric) . universiteli baba kız iliskini konu alan dizisinin basarılı olabilicegini dusunuyorum. zaten hatırladıgım kadarıyla daha once de ruhsar adlı dizide cem davran ile calısmıstı. basarılı bir dizi olabilir . boyle yenilikli diziler yeni yayın donemi icin sart. artık aynı konular üzerinde durulmamalı

fox'un elinde patlar bu dizi
atv deki yazın izlenebilir iyi bi kadroyla kavak yelleri gibi kışa taşınabilir

ATV'de başlayacak olan dizi tutar bence :) Özellikle yaz ayında iyi izlenir :)

The Harem'in tutmasına zor gözle bakıyorum, ama tanıtımlarını ve oyuncu kadrosunu görmek gerek :)