24 Nisan 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 2 16.7%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 3 25.0%
  • Red - Y.S. (ATV)

Oy: 1 8.3%
  • Uçurum (ATV)

• Barcelona - Chelsea Maçı (Star)

Oy: 7 58.3%
  • Araf Zamanı (Fox)

• Seksenler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Mac baya iyi oranlar almış.
Öbgzk düşüş yasamış , çok büyük bı düşüş degil ama yinede bu bölüme cok az oranlar...
Mac bence etkiledi diziyi , eğer mac olmasaydı tötelde 15 lerde bişey alabilirdi, eğer haftaya mac olmazsa 15 lerde bişey alabilir bide haftaya tns başlıyo işe bakalım ne olucak

TNS Total'de reytingleri farklı yöntemle hesaplayacağı için orada daha iyi olamaz reytingler, A/B bölümünü bilmiyoruz, TNS iyisiyle-kötüsüyle hepimizi heyecanlandırıyor. :)

Dizilerin hepsi mactan etkilenmis.

ÖBGZK iki grubtada gecen haftaya göre ciddi düsüs yasamis, bence iki grubtada haftalik siralamada ilk sirayi kaybedebilir.

Barca maci benim beklentilerimin üstünde izlenmis, hele AB de cok iyi oranlar almis.

Pis Yedili de mactan etkilenmis ve Total de 3. Siraya gerilemis AB de ise ilk 10 a girerek basarili olmus.

Seksenler mactan yine baya etkilenmis total de trt ortalamasinin üstünde, AB de ise 6 reytingle 4. Sirada, haftaya Mac olmayinca yine 7 Reytinge yükselecektir.

Ucurum Maca ragmen bence yine pt2 de atv ye yetecek reytingi almis.

Dizilerin hepsi mactan etkilenmis.

ÖBGZK iki grubtada gecen haftaya göre ciddi düsüs yasamis, bence iki grubtada haftalik siralamada ilk sirayi kaybedebilir.

Barca maci benim beklentilerimin üstünde izlenmis, hele AB de cok iyi oranlar almis.

Pis Yedili de mactan etkilenmis ve Total de 3. Siraya gerilemis AB de ise ilk 10 a girerek basarili olmus.

Seksenler mactan yine baya etkilenmis total de trt ortalamasinin üstünde, AB de ise 6 reytingle 4. Sirada, haftaya Mac olmayinca yine 7 Reytinge yükselecektir.

Ucurum Maca ragmen bence yine pt2 de atv ye yetecek reytingi almis.

maçin iyi reyting alacagi kesindi hocam :) yari final canlı yayin hakem cüneyt çakır daha ne olsun

arkadaşlar yorumlarda bir şey eksik. dönem dizisi için muhteşemin rekorunu öbzg aldı. muhteşem 2sat2 dakikayken öbzg 2saat 7 dakikaya rekora sahip oldu. ben muhteşemden bu hafta ayrı bir rekor beklşiyorum :)))))))))))))))))))))))))))))

öbzg 2saat 7 dakikaya ragmen reyting düşü yaşadı üstelik saatlik ortalamada öbzg maçın reklam arasında kendisi reklamsız dizi yayınladıgı için maçtan seyircide kapmış buna ragmen millet öbzgi izlememiş.. yani hem uzun çekmeleri hemde maçın reklam arasını kulanmasına ragmen bu düşüş ileri için çok kötü bir alamet :)))))))))))))))))

Uzun çekmenin avantaj getirdiğini düşünmüyorum, gereksiz sahneler arttığı için reyting kaybına neden oluyor bence.

Bir de uzadığı için erken başlama hadisesi oluyor tabi, o da zararlı bir durum, erken saatlerde ekranda az kişi oluyor. :)

Beyazsoy' dan kehanetler geldi bu arada. :)

endgame' Alıntı:
Uzun çekmenin avantaj getirdiğini düşünmüyorum, gereksiz sahneler arttığı için reyting kaybına neden oluyor bence.

Bir de uzadığı için erken başlama hadisesi oluyor tabi, o da zararlı bir durum, erken saatlerde ekranda az kişi oluyor.

Beyazsoy' dan kehanetler geldi bu arada.

engame kehanet yok . dikat çekme var.... kehanet hiç hir gösterge yokken bu dizi düşecek demektir. ama ben rakamlar çok kötü geldiğini(hem uzun çekim +hem maç arasını degerlendirme) söylüyorum. sadece dediğim dikatli olunması..

uzun çekim kötüyse bu işin profesyonelleri neden sürekli uzun çekiyor hem çıok yoruluyorlar hemde reyting kaybı yaşıyor bu diziciler salak olmalı :)))))))))))))))) uzun çektiğinizde diziye daha az reklam alırsın reklam fiyatı yükselir daha az reklam alındıgı için dizi daha çok reyting alır. ondan diziciler uzun çekerler. bu uzun çekme genelde seyirci kaybedilme tehlikesi oldugu dönemde seyirciyi dizide tutmak için yapılır

engame kehanet yok . dikat çekme var.... kehanet hiç hir gösterge yokken bu dizi düşecek demektir. ama ben rakamlar çok kötü geldiğini(hem uzun çekim +hem maç arasını degerlendirme) söylüyorum. sadece dediğim dikatli olunması..uzun çekim kötüyse bu işin profesyonelleri neden sürekli uzun çekiyor hem çıok yoruluyorlar hemde reyting kaybı yaşıyor bu diziciler salak olmalı :)))))))))))))))) uzun çektiğinizde diziye daha az reklam alırsın reklam fiyatı yükselir daha az reklam alındıgı için dizi daha çok reyting alır. ondan diziciler uzun çekerler. bu uzun çekme genelde seyirci kaybedilme tehlikesi oldugu dönemde seyirciyi dizide tutmak için yapılır
Daha az reklam almazsın, yine aynı reklamı alırsın, eğer kendine çok güveniyorsan arttırabilirsin de. :)Bu iş dizi reytingini yükseltmek için değil, kanal reytingini yükseltmek için yapılır genelde aslında, Kanal D'nin dün kanal reytingi artmış olabilir, çünkü özet kısaldı, yeni bölüm uzadı. :)Uzatmanın diğer amacı da 23:00 sonrasına çok taşabilmektir, o saatlerde diziler bittiği için devam eden reyting toplar ama bunu Kanal D hiç yapmıyor, bitiş saatleri genellikle aynı. Show ve özellikle Fox yapıyor bunu. :)
oha 2 saat 7 dakka yok artık :d
Daha uzunlarını da görmüştüm. :)

öbgzk düşmüş maç süper oranlar almış bekliyodum ben tahminlerimin aynısı çıktı :D

öbgz düşmüş düşmüşte en yakın rakibiyle arasında burdan amerikaya kadar yol var:))) önümüzdeki hafta çıkar..

destere' Alıntı:
öbgz düşmüş düşmüşte en yakın rakibiyle arasında burdan amerikaya kadar yol var)) önümüzdeki hafta çıkar..
senide kryes moduna mı aldılar :)))))))))))) oda muhteşem düştü diyenlere aynı cevabı veriyor da 😀d😀d😀d😀d😀d
atv uçurumu öbzgnin önünden çekmeseydi dahada çok düşecekti neyse öbzg ucuz kurtuldu

senide kryes moduna mı aldılar :)))))))))))) oda muhteşem düştü diyenlere aynı cevabı veriyor da 😀d😀d😀d😀d😀d
atv uçurumu öbzgnin önünden çekmeseydi dahada çok düşecekti neyse öbzg ucuz kurtuldu

ö.b.g.z hegomanyasini yıkmak için bir tane drama dizisi sart saliya :) 4 5 reyting çalabilecek yapim suanda çıkmadi herkez kendi gününde ötüyor :)

Oyle Bir Gecer Zaman Ki izledim.Okadar muhtesem bolum'du ki bence en iyilerinde biriydi cok uzuldum total'de yaklasik 1.50 reyting kaybi var a/b'de 1.00.Insallah dusmeye devam etmez.Ama yinede rakibiyle arasindaki farka bakilirsa kimse birinciligi alamaz Sali gunu.