16-22 Nisan 2012 Haftalık Dizi Reytingleri / Haftanın En Çok İzlenen Dizileri

Tek diziyle ne kadar kazanılabilir ki takas, ondan çok daha pahalı diziler olduğu ortada, Vadi'nin transfer ücreti fazla sadece. :)

İnsan dizi sevebilir ama yapım şirketi sever mi ya, tuhaf geldi bana, onun da fanatiği olunmaz ki. :D
vadi en çok kazanan dizidir bilip bilmeden konuşma ya sinegraf kaç bölüm çekti söyle hele sinema filmlerinden ne kadar kazandı biliyon mu pana

Bana göre de en iyi komedi dizilerini mint yapıyor ben de mint in fanatiğiyim ne çıkarıyorsa bakıyorum papatyam (2 sezon baktım bıraktım),arka sıradakileri de galiba mint yapıyordu onu ben değil daha çok tanıdıklarım izliyordu ona arada sırada baktım,çocuklar duymasın(fanatiğiyim),seksenler(çok güzel) ama fAnatik diğer dizimde Kurtlar VADİSİ PUSU ONU DA SEVERİM HATTA PANA YI DA SEVERİM AMA ÖNCELİK BANA GÖRE MİNT HERKESİN KARARINA SAYGI DUYULMALI ENDGAME

niye ayrımcılk yapıyon :D onların konuları kitlenmemiş:)

Geçen hafta Ozan'ın vakti olmadığı için Fks14 açtı :) Polly'nin konusunu görmedim...
Ayrımcılık yapacak birşey yok... Haftalık reytingler özel olarak her hafta açılıyor zaten... Aynı konuyu tekrar açmaya gerek yok :)

Geçen hafta Ozan'ın vakti olmadığı için Fks14 açtı :) Polly'nin konusunu görmedim...
Ayrımcılık yapacak birşey yok... Haftalık reytingler özel olarak her hafta açılıyor zaten... Aynı konuyu tekrar açmaya gerek yok :)
[v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v][v]

vadi her yıl transfer oluyor panaya para ordan kalıyor bi yıl yerinde kalsın bakalım ayrıca geçen yıl öbgzk yaklaşık 2 kat reyting alıyordu vadiden öbgzknin milyarder olması lazım ?

her haftaki sonuçlar alınmış yine ilk üç fatmagül öbgz muhteşemin.. bakalım tns gelince ne olacak kaldı kaç gün :) endgame e sorayım bir dakka durun:))))

vadi her yıl transfer oluyor panaya para ordan kalıyor bi yıl yerinde kalsın bakalım ayrıca geçen yıl öbgzk yaklaşık 2 kat reyting alıyordu vadiden öbgzknin milyarder olması lazım ?

en çok ciro yapan dizi kurtlar vadisi pusuydu geçen sene reyting falan hikaye :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking