AŞK-I EFSANE | Yeni Bölüm

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
DİZİ KOLİK
YAPIM
sunar;

1. BÖLÜM ÖZET
Mary'nin annesi intihar etmişti. Ancak Mary bunu bilmiyordu. Mary'nin arkadaşı Janet annesi ve komşuları konuşurken duymuştu gerçeği. Sevgilisi Arthur ise olanlardan dolayı şaşkındı ancak yinede Mary'i düzeltmeye, hayata bağlamaya çalışıyordu. Janet annesinin intihar ettiğini Mary'e söyler...

AŞK-I EFSANE başlıyor..

Annesinin intihar ettiği gerçeğiyle karşı karşıya kalan Mary bayılmıştı. Akşam olmuştu. Arthur Mary'i çok merak ettiği için evine gitmişti. Kapıyı çaldı ancak açan olmadı. Işıkların yanmadığını da görünce Janet'a gittiğini düşünerek Janet'ın yanına gider. Ancak Janet Mary'nin evde olmadığını öğrenince yanlış şeyler düşünür. Arthur ve Janet koşarak Mary'nin evine gider. Arthur hemen kapıyı kırar ışıkları yakar ve Mary'nin öylece yerde yattığını görünce telaşlanır. Janet hemen kolanyayı getirir sehpanın üzerinden.

Janet : Aman tanrım..
Arthur : Hayır.. Olamaz.. Mary, aşkım hadi aç gözünü..

Janet ağlamaya başlar.

Janet : O öldü.
Arthur : Lanet olsun Janet. Bi kere de kapatamaz mısın şu çeneni?
Janet : O öldü Arthur. Tanrım..

O sırada Mary yarı baygın yarı uyanık durumdadır. Birden;

Mary : Anne.. Anne.. Anne..
Arthur : Şükürler olsun.. O yaşıyor..
Janet : Tanrım.. Yaşıyor..

Mary şaşkınlık içinde cevap verir Arhur ve Janet'a

Mary : Bana ne oldu?
Arthur : Bayılmışsın aşkım.. Janet biraz saçmalamış. Sende inanmışsın.
Mary : Janet.. Söyledikleri doğru mu Arthur
'un?
Janet : Şey.. Evet.. Hepsi yalandı..

Mary kızgın bir şekilde bağırır Janet'a.

Mary : Bana doğruyu söyle Janet.
Janet : Off.. Arthur ama bilmesi gerek bunu Mary'nin.
Arthur : Ya bi kere... Çok değil bi kere şu diline sahip çıkamaz mısın sen? Lanet olsun ya..

Mary üzgün bir şekilde cevap verir.

Mary : Kesin sesinizi. Herşeyi biliyorum artık. Merak etme Arthur. Kötü halimle iyi olmaya çalışıcam.
Arthur : Eğer istersen..

Mary sözünü keserek.

Mary : İstemiyorum Arthur. Yalnızlık beni rahatlatıyo. Sakin kafayla düşünmek istiyorum.
Janet : Beni affet Mary.. Söylememem lazımdı.
Mary : Senin bi suçun yok Janet. Sen doğru olanı yaptın. En azından benim adıma..

Arthur Janet'a sinirlenerek.

Arthur : Yürü Janet. Eve gidiyoruz.
Janet : Kendine iyi bak Mary.

Arthur ve Janet evlerine giderken baya tartışır. Janet annesinden bile işitmediği azarı Arthur'dan işitmişti. Bu arada Mary'de annesinin ölümünden kendini suçlayıp sürekli ağlar. Ve bi süre sonra annesinin yanına gitmeye, oda ölümle yüzleşmeye karar vermiştir. Hemde annesinin öldüğü yerden.. Uçurumdan..

Gece Kral Daniel, Veziri James ve süvarileriyle birlikte atla ormanı gezmeye çıkmıştır. Mary'de annesinin intihar ettiği yere giderken karşılaşırlar.

Kral Daniel : Nereye gidiyorsun böyle genç kız?

Mary Kralın önünde eğilerek cevap verir.

Mary : Kralım.. Annemi ziyarete gidiyordum..
Kral Daniel : Peki öyleyse..

Mary hemen hızlı adımlarla uzaklaşır oradan.

Vezir James : Efendim.. İsterseniz Saraya alalım.. Beğendiğinizi seziyorum..
Kral Daniel : İstemem.. Ama o kızın çok şüpheli halleri ilgimi çekti.. Nereye gittiğini merak ettim doğrusu.

Mary adım adım ölüme gider. Sonunda gelmişti o uçurumun tepesine.

Mary : Anne... Sana layık bir çocuk olamadım... Lütfen beni affet... Bekle beni anne... Yanına geliyorum...

DEVAMI 3. BÖLÜMDE

Son düzenleme:
Görsellik güzel ama yabancı isimlere karşıyım :D

ya böyle bi dizi olacaksa eğer yabancı isimler uygun oluyo.. atıyorum kral ahmet :F yanii türk isimler yakışmaz.. ben bu yzden yabancı isimlere yöneldim.. üstelik türk tarihi bildiğim kadarıyla hep padişahlara konu olmuştur ama krallıklara olmamıştı.. yanılıyormuyum?

ya böyle bi dizi olacaksa eğer yabancı isimler uygun oluyo.. atıyorum kral ahmet :F yanii türk isimler yakışmaz.. ben bu yzden yabancı isimlere yöneldim.. üstelik türk tarihi bildiğim kadarıyla hep padişahlara konu olmuştur ama krallıklara olmamıştı.. yanılıyormuyum?

Olsun Kral 3.Süleyman yapabilirdin :F

Güzel olmus Esra, büyük tebrikler.

Yeni afis süper olmus! 10 puan.

Benım komıgıme gıttı. o donemde kolanyanın ne ışi var :))))) hadı avrupalılarda bızım gıbı kolanya meragı olsun dıyelım ınsan öldügunu dusundugu bırıne neden kolanya getirırır :)))))))))

bu senaryo turkıye avrupa karısımı bısey olmus :))))))))

Benım komıgıme gıttı. o donemde kolanyanın ne ışi var :))))) hadı avrupalılarda bızım gıbı kolanya meragı olsun dıyelım ınsan öldügunu dusundugu bırıne neden kolanya getirırır :)))))))))

bu senaryo turkıye avrupa karısımı bısey olmus :))))))))
:F ilahi beyazsoy.. gerçi daha ismini bilmiyorum çnkü söylemedin bende sormadım ama şöyle söyleyeyim.. yani sonuçta onlar bayıldığını düşündüğü için böyle birşey yapıyolar.. yani en azından sen babanın yerde öylece yattığını grnce hem öldüğünü hemde bayıldığını düşünmez misin onlarda öyle yapıyo..