FavoriForumum.Net 2012 Mayıs Moderatör Başvuruları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,405
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Öncelikle herkese merhaba,

FavoriForumum.Net ailesi olarak yönetim kadromuza 1 veya 2 yeni kişi katmak istiyoruz. Bu nedenle daha önceki moderatör alımlarına göre daha farklı bir yol izleyeceğiz. Eski sistemin aksine yeni sistemde üyeler moderatörlük için başvurularını yapacaklar ve gerekli incelemeler, araştırmalar neticesinde başvuruları değerlendireceğiz.

Moderatör olmak isteyen kişiler biraz sonra aşağıda vereceğim başvuru formunu doldurarak bana özel mesaj yoluyla gönderebilirler. Başvuru yapmak için ön şartlar:

-1000 mesaj sahibi olması
-100 konu sahibi olması
-10 veya daha fazla ceza puanının olmaması

Başvurular 3 gün boyunca toplanacak ve Perşembe günü başvuran kişilerle ilgili olarak değerlendirme anketleri yapılacaktır. Bu anketlerin sonuçları tamamen gizli olacak ve aday kişilerin değerlendirme puanları foruma açıklanmayacaktır.

Moderatörlerden beklediğimiz temel şeyler:

-Moderatör olduğu bölümü açtığı konularla güncel tutarak gelişmesine katkıda bulunması
-Moderatör olduğu bölümde yapılan kurallara uygun olmayan durumlara müdahale ederek bölüm düzenini sağlaması
-Forum genelinde tüm üyelere iyi davranış göstermesi, uygunsuz tartışmalara dahil olmaktan kaçınması
-Diğer yöneticilerle iş birliğinde çalışması ve yetkisi olmayan bölümlerde de gördüğü hataları ilgili yöneticilere bildirmesi

Bunları ben yaparım diyenler için başvuru formu aşağıdadır.

Moderatör Olmak İstediğim Bölümler :
Moderatör Olursam Yapacağım Faaliyetler :
Moderatör Olmak İstiyorum Çünkü... :
Şu An Yaptığım Ama Moderatör Olunca Kesinlikle Kaçınacağım Yanlışlar:

Bu formu düzgün bir şekilde doldurmanız değerlendirmelerimde önemli ölçüde etkili olacaktır. O yüzden ciddi ve düzgün bir şekilde dolduralım lütfen.

Başvurularınızı bekliyorum, iyi forumlar herkese. :)

bu süre içinde yönetimdeki arkadaslara yağ çekebilirim :d sizi ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz dimi :bhr: :d

Konuyu geyik konusu sananlara bir uyarı yapasım geldi haddimi aşarak. :D

başvuru formu nerde? :GDG:

Konuda yazıyor ya :D Modluğu şimdiden kaybettin :D Konuyu tam olarak okumadan yorum yazdığın için :D

Moderatör Olmak İstediğim Bölümler :
Moderatör Olursam Yapacağım Faaliyetler :
Moderatör Olmak İstiyorum Çünkü... :
Şu An Yaptığım Ama Moderatör Olunca Kesinlikle Kaçınacağım Yanlışlar: