iki dizininde benim için ortak bir özelliği var : ikisinide izlemiyorum)
destere farkını konuşturmuş gene
iki dizininde benim için ortak bir özelliği var : ikisinide izlemiyorum)
aslı enver bin basar cansu dere sopa![]()
aslı enver kim emre hangi filmde oynuyor![]()
sen kavak yelllerinden hatırlarısn orda bi mine vardı şimdi suskunlar da oynutor ahu karakteriyle![]()
destere hani suskunlarıizlemiyondun . aslı enveri suskunlardaki karakter ismiyle biliyon bide suskunları izlesen neler hatırlayandestere' Alıntı:amam ahuyu diyorsun ahu sedefin fistanındaki kene kadar değeri olmayan biri şimdi hatırladım)
destere hani suskunlarıizlemiyondun . aslı enveri suskunlardaki karakter ismiyle biliyon bide suskunları izlesen neler hatırlayan)))))))))))) ha bu arada sedef avcı manken o da sopa gurubana girer cnsu gibi sen bu sopalar yerine çıtı pıtı tiplerden hoşlanıyodun ne oldi
)))))))
sedefin yüzü güzel eyvallah ama destere hoşlanmıyor bu manken takımında beren saat gizem karacagibi minyon tiplerden.. acaba cansu derenin kardeşini oynuyor diye ufak mı zanetti sedef avcıyı acabaxemrexxx ' Alıntı:sedefin yüzü güzel
destere gaf rekortmeni oldun panpa
sedefin yüzü güzel eyvallah ama destere hoşlanmıyor bu manken takımında beren saat gizem karacagibi minyon tiplerden.. acaba cansu derenin kardeşini oynuyor diye ufak mı zanetti sedef avcıyı acaba)))))))))