dizi kolik'ten Yeni Dizi

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Esra K. Yapım yani EK Yapım yeni bir dizi ile geliyor. Çok yakında FF'te başlayacak olan dizi polisiye bir dram. Çok özel süprizleriyle sizi FF'e bağlayacak olan Karanlıklar İçinden adlı dizinin konusu ise şöyle;

'Karanlıklar İçinden' Dizisinin Konusu;

Herşey yıllar önce okuduğumuz okulda başladı. Okul öyle bir okuldu ki bize iyiyi değil kötüyü öğretiyorlardı. Ama o gün Emre'nin o çocuğu öldürmesiyle başladı herşey. Seda'ya tecavüz eden çocuğu öldürmesiyle..

380752_343663495688416_100001343054389_910628_1169696518_n.jpg

Senaryo da sıkıntı çekmez misin 2 dizi bir arada :)
Aşk-ı efsane bitti sayılır.. 64 bölüm zaten. biraz kağıttan bilg.e geçirirken sorun yaşayabilirim ama kısa olduğu için pek sorun olmaz.. bu dizide 30 yada 32 bölüm olacak.. bi kaç bölümünü yazdım.. siz okuyun ben herşeye razıyım... herşey sizin için... :F

ben kimseyi öldürmedim:F başarılar:)

öldürdü ama ölddürmesinin de bi nedeni var.. herşey yakında FFte açıklanacak.. :d bu arada bu forumda ne çok emre varmış.. ismini değiştirsem mi ne? neyse hadi isminiz meşhur olacak... hadi iyisiniz yine :F

64 bölüm valla tadında bırakmak en iyisi ama ben 370 bölüm sürdereceğim tam 370. bölümde final :D

artık rating sistemi geri gelsin çünkü senaryo arttı artık :D

başarılar dizikolik konusu ilginç suskunları çağrıştırıyor..

''Emre'nin o çocuğu öldürmesiyle başladı herşey. Seda'ya tecavüz eden çocuğu öldürmesiyle..'' bu cümlede son açıklamayı yapmasaydın keşke emrenin çocuğu öldürmesiyle başladı herşey derken merak uyanıyor acaba neden neden!! ama ikinci açıklayıcı cümle merakı yok ediyor..

bu eleştiri değil yanlış anlama öylesine ufak bir hatırlatma..:)))

64 bölüm valla tadında bırakmak en iyisi ama ben 370 bölüm sürdereceğim tam 370. bölümde final :D

artık rating sistemi geri gelsin çünkü senaryo arttı artık :D
yok artık onur... :F ben o kadar sürdüremem yani.. konu filanda kalmaz.. konuyuda diziyide tadında bırakmak lazım.. bu arada az sonra yeni bölüm geliyorr...