feriha dagilmis
zirvede olan dizi dağılmış ama harry potter mükemmel oranlar almış değilmi kreys
feriha dagilmis
feriha dagilmis
Vadi dağılıp 8 reytinge düşünce Feriha ne yapsın? Muhteşem Yüzyıl dağılıp 11 reytingü düşünce Feriha ne yapsın?
Sonuçta Muhteşem Yüzyıl 20 reytingden 11 reytinge düştü. Ama Feriha 2ci sezonda daha da yükseldi. Kurtlar Vadisi 5 reytingi bile gördü. Muhteşem 11.45 alınca ne 11i? Feriha 6.82 alınca 6 reyting oluyor öyle değilmi? Kendi işinize gelen dizilere hala çok iyi diyobiliyorsunuz ama nefret ettiğiniz dizi bir az düşse hemen dağıldı dersiniz. Bir az objektiv olun!ne 11i 11.45 ab de 15 reyting geçti arada dağlar kadar fark var dün sevinmenize anlam veremedim size ne dedim 13 reyting feriha alamaz finalinde bile 13
alamicak bakın ben okurum reytingleri
Sonuçta Muhteşem Yüzyıl 20 reytingden 11 reytinge düştü. Ama Feriha 2ci sezonda daha da yükseldi. Kurtlar Vadisi 5 reytingi bile gördü. Kendi işinize gelen dizilere hala çok iyi diyobiliyorsunuz ama nefret ettiğiniz dizi bir az düşse hemen dağıldı dersiniz. Bir az objektiv olun!
Seni anlıyorum. Ama objekiv olman gerekiyor. Feriha dağılmış çok kötü bir laf. Onun yerine Feriha düşüş yaşamış desen daha doğru olurdu. Ayrıca neredeyse 7 reyting almış. Gelecek hafta yeniden yükselişe geçeceğin eminim. İffet 3 reytinge düşerken bile dağılmış demedin. İşte bu yüzden objektiv değilsindüz mantık yap ö.b.g.z 30 dan 13 14 15 lere düstü öle mantık yapma
yalan dünya resmen yedi bitirdi m.yüzyil karsilastirman hata m.yüzyıl hertürlü daha çok izlenilen dizi hem total hem ab grubunda Kurtlar Vadisi Agb 5 Reyting gördü ve agb ölçüm yapma yetkisi elinden alındı denekler deşifre edildi die sbt trt ölçüm şirketine geçildi burdan bakıldıgında dün en çok feriha izlenmiş ama ab sosyetik ve geliri yüksek aileler yalan dünyayi izlemiş ben gördügümü söylerim ab grubu çok çok önemli oldugunu defalarca söyledim yine söylüyorum
eve düşen yıldırım da düsmüs ama saatine göre çok iyi
nie beni show düsmanı gibi göstermeye çalısıyorsun pis yedili yi takip ediyorum show dan böle 2D Olarak Bakma hangisi daha çok izlenmis feriha hangisi düsmüs feriha böyle düsün
m.yüzyıl totalde düsmüs ab yükselmis dedim dün iyi bak yorumuma yarım reyting düsmüs 1 reyting artmıs ama feriha ab de resmen yalan dünya özetine yenilmiş
Kendi gününde reyting rekorlari kıran yalan dünya ab grubunda çarsamba günü m.yüzyıl özetini dahi geçemedi bakın farka
Seni anlıyorum. Ama objekiv olman gerekiyor. Feriha dağılmış çok kötü bir laf. Onun yerine Feriha düşüş yaşamış desen daha doğru olurdu. Ayrıca neredeyse 7 reyting almış. Gelecek hafta yeniden yükselişe geçeceğin eminim. İffet 3 reytinge düşerken bile dağılmış demedin. İşte bu yüzden objektiv değilsin
bak ben yine söylüyorum ben izledigim yapın tarafıyım objektif bakmiyorum objektif baksam
Total De Feriha Her zaman ki gibi lider
Hayat devam ediyor her zaman ki gibi ikinci
eve düsen yıldırım totalde çok iyi ab düsüs yasamis
acayip hikayeler totalde yükselmis ab düsmüs ama yine 00 15 yayilanmasina ragmen 13 oldu 10 share geçti
yalan dünya ab resmen ilk 2 kapatmis ve açık ara zirvede
beyaz show çok iyi gitmis
1e1k Ucus yasamıs hem total hem ab dün aldigi oranlarlada dikkat çeken 1e1k ciddi sekilde yükselisi gözlerden kaçmiyor
Evet bu yorum daha iyi oldu. Ama bundan önceki yorumda da bir az abartmışsın. Yalan Dünya Muhteçemin özeti ile yarışamaz demişsin. Kuzey Güeny geçiyor özeti. Yalan Dünya Çarşamba olsaydı Kuzey Güneyden daha iyi oranlar alırdı. AB`de en az 9 reyting alırdı
Yalan Dünya`nın tekrarının zirvede olması normal. Çünki her kes yeni bölüm sanıyordu. Reklamları gösteriliyordu. Ama Çarşamba tekrar bölümü olduğunu her kes biliyordu. Fragman falan gösterilmedi. Çarşamba da Kuzey Güney Muhteşemin karşısında 8 reyting almışsa Yalan Dünya 9-10 reytingi geçerek 2ci sırada yer alır. Cuma Çarşamba`ya göre daha zorlu bir gün. Çarşamba tek iyi reyting alan yapım Muhteşem Yüzyıl. Ayrıca Feriha ile farkları o kadar çok değil. Hayat Devam ediyoru geçmesine ramak kaldı. Yakında totalde de 2ci sırada yer ala bilir Yalan DünyaTekrar söylüyorum Kendi gününde yeni bölüm yayılanmayan yalan dünyanin tekrar bölümü birinci olmustu
Kuzey olmadigi hafta yalan dünya yayinlandi ama 4 reytingi geçemedi ve m.yüzyıl özetinin altında kaldi totalde ise 23.Oldu yalan dünya istersen yollayayim linki
he çarsamba olsa nolurdu yine m.yüzyıl açık ara yapardi bence salı olsa ö.b.g.z günü ve kılıfı saglam olan günlerde yalan dünya ise yaramaz totalde artmasina ragmen hala feriha dan fark yemis
Tekrar söylüyorum Kendi gününde yeni bölüm yayılanmayan yalan dünyanin tekrar bölümü birinci olmustu
Kuzey olmadigi hafta yalan dünya yayinlandi ama 4 reytingi geçemedi ve m.yüzyıl özetinin altında kaldi totalde ise 23.Oldu yalan dünya istersen yollayayim linki
he çarsamba olsa nolurdu yine m.yüzyıl açık ara yapardi bence salı olsa ö.b.g.z günü ve kılıfı saglam olan günlerde yalan dünya ise yaramaz totalde artmasina ragmen hala feriha dan fark yemis
TRT 1'de yeni baslayan "Bulutlarin Ötesi" dizisi çok da kötü gitmemis AB grubunda..
75 BULUTLARIN ÖTESİ TRT 1 19:48:41 21:32:22 01:35:10 0,99 2,70
66 BULUTLARIN ÖTESİ TRT 1 19:48:41 21:32:22 01:35:10 0,90 2,90
Sen niye Çarşamba günü yayınlanan Yalan Dünya'yı hesaplıyorsun ki. Üstelik o gün A/B'de şaşırtıcı derecede iyi giderek ilk 10'a girmişti. Yalan Dünya, A/B dizisi hitap ettiği kitle A/B grubu ama sen ısrarla totalini söylüyorsun. O zaman biz de Behzat Ç'yi değerlendirirken totale bakıp çok kötü gitmiş 3 reytingi bile geçememiş diyelim!
Tekrarı Cuma günü iyi gitti çünkü o hafta yeni bölüm tanıtımı yapıldı ama son anda yeni bölümden vazgeçildi. Eğer yeni bölüm diye tanıtım yapılmamış olsaydı Cuma gününde de o reytingleri alamazdı. Tekrar bu sonuçta. Bir de Çarşamba gibi farklı bir günde yayınlanınca A/B'de ilk 10 ciddi başarıdır.
Muhteşem Yüzyıl'ın tekrarı Cuma akşamı yayınlansa 10 reyting falan alıp birinci olacağını mı sanıyorsun ? Eğer öyle ise çok yanılıyorsun ilk 5'e kesinlikle giremezdi.
Bence çok kötü başlamış büyük hayal kırıklığı...
Hem Cuma gününde yayinlaniyor, hem diger dizilerden geç basliyor, hem TRT 1'de basliyor.. 66.olmak yine basarili benim için. Tanitimlari pek fazla yapilmadi, ama tanitimlari televizyonlarda ve internette daha fazla yapilsayi daha da iyi reytingler alabilirdi..
Sen niye Çarşamba günü yayınlanan Yalan Dünya'yı hesaplıyorsun ki. Üstelik o gün A/B'de şaşırtıcı derecede iyi giderek ilk 10'a girmişti. Yalan Dünya, A/B dizisi hitap ettiği kitle A/B grubu ama sen ısrarla totalini söylüyorsun. O zaman biz de Behzat Ç'yi değerlendirirken totale bakıp çok kötü gitmiş 3 reytingi bile geçememiş diyelim!
Tekrarı Cuma günü iyi gitti çünkü o hafta yeni bölüm tanıtımı yapıldı ama son anda yeni bölümden vazgeçildi. Eğer yeni bölüm diye tanıtım yapılmamış olsaydı Cuma gününde de o reytingleri alamazdı. Tekrar bu sonuçta. Bir de Çarşamba gibi farklı bir günde yayınlanınca A/B'de ilk 10 ciddi başarıdır.
Muhteşem Yüzyıl'ın tekrarı Cuma akşamı yayınlansa 10 reyting falan alıp birinci olacağını mı sanıyorsun ? Eğer öyle ise çok yanılıyorsun ilk 5'e kesinlikle giremezdi.
Bence çok kötü başlamış büyük hayal kırıklığı...