20 Nisan 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 10 50.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 3 15.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 4 20.0%
  • Eve Düşen Yıldırım (Show)

• Hayat Devam Ediyor (ATV)

• Harry Potter ve Azkaban Tutsağı - Y.S. (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

• Acayip Hikayeler (Star)

• Terra Nova (Fox)

Oy: 2 10.0%
  • Bulutların Ötesi (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
türkiyenin tamamının ölçülmesi imkansız. zaten türkiyede çok fazla tip insan yok önemli olan bunları nüfusa doğru oranlayıp doğru denek sayısını belirlemek.

türkiyenin tamamının ölçülmesi imkansız. zaten türkiyede çok fazla tip insan yok önemli olan bunları nüfusa doğru oranlayıp doğru denek sayısını belirlemek.

hiç yoktan bi 5 milyonu ölçsünler 1040 nedir ya bi okulda bile daha çok kişi var

evet yarınki sonuçlar belli şimdiden totalde feriha birinci hayat devam ediyor ikinci yalan dünya üçüncü ab gubunda durum meçhul..

Anlık reytinglere göre TRT 1'in yeni dizisi Bulutların Ötesi başarılı olamamış gibi gözüküyor :)

Adini Feriha Koydumun 13 Reytingin almasi imkansiz oldugunu ve hayati boyunca 13 Reyting görmedigini yazanlar olmus, Dizi 12,65 Reyting aldigi zamanlar olmu$ ve haala Zirveyi birakmamis ve tahtindan inmemis Hayat Devam Ediyor 15 Reytingle basladi ve simdiki haali Skandal! Ferihayi ayakta alkisliyorum ve dünki Bölüm herzamanki gibi çok gütel ve ayni zamanda acayip heyecanliydi.

Adını Feriha Koydum Totalde zirvede yer alarak başarısını sürdürdü. Ama dizi`nin AB reytinglerinde düşüş var. Yine de AB`de en çok izlenen 2ci dizi olma özelliğini sürdürdü
Yalan Dünya Totalde rakiplerine çok yaklaşarak 7 reytingi gördü.Özellikle Hayat Devam Ediyor`u geçmesine ramak kaldı. AB`de ise açık ara zirvede yer aldı. Yine her iki grupta özeti bütün dizilerin özetinden çok izlendi
Hayat Devam Ediyor AB`de artış yaşadı. Totalde ise düşüş söz konusu
1 Erkek 1 Kadın her iki grupta da artış sergilemiş. Özellikle AB`de atağa kalkarak 4 reytinge yaklaşmış
Acayip Hikayeler bu hafta Total grupunda artış göstermiş. AB`de ise durumu saatine göre çok çok iyi
Beni Affet Totalde 7ci sıraya kadar yükseldi
Eve Düşen Yıldırım bu hafta AB grupunda düşüş yaşadı. Ama aldığı oranlar hala çok iyi. Bu düşüşün sebebi Feriha olsa gerek. Sonuçta Feriha`nın katkısı da var izlenmesinde. Feriha 6 reytinge düşünce o da 4 reytinge düştü

Feriha ab de fena dağılmış! Edy da ab de düşüş yasamış. Bence bu saatten sonra feriha totel zirvesini bırakmaz, tabi tns gelince ne olur bilmem.

Feriha A/B'de düşmüş.

Yalan Dünya yükselişe geçmiş.

HDE bu hafta yükseliş geçmiş.

Beyaz Show bir haftalık aranın ardından yükselişe geçmiş ve Eve Düşen Yıldırım'ı A/B'de geçmiş.

Eve Düşen Yıldırım düşüş yaşasa da iyi oranlar almış.

Farklı Boyut bu hafta yükselişe geçmiş.

Acayip Hikayeler Totalde yükselip A/B'de düşmüş. Bu oranlar dizi için süper oranlar.

TRT 1'in yeni dizisi Bulutların Ötesi çok gerilerde kalmış.