Dila Hanım'ın Kadrosu Netleşmeye Başlıyor

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
GtvZXXdqrbL5nPIlKvgH8AsUEZtmf0D5YAAAAASUVORK5CYII=

Yeni sezonun iddalı dizilerinden birisi olmaya aday Gold Yapım'ın çekeceği Dila Hanım dizisinin kadrosuna Hatice Şendil'den sonra ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün'ün oyuncu eşi Onur Saylak'da dahil oldu,çekimleri Bodrum'da yapılacak dizinin cast çalışmaları devam ediyor

Son düzenleme:
Onur Saylak çok başarılı bir oyuncu zaten bir çok ödülüde var ama reyting konusuna gelirsek evet reytingi yok belki Tuba Büyüküstün fanları Tuba'nın eşinin dizisi diye izlerse o zaman Onur'da reyting anlamında diziye katkı sağlar :D

Onur Saylak çok başarılı bir oyuncu zaten bir çok ödülüde var ama reyting konusuna gelirsek evet reytingi yok belki Tuba Büyüküstün fanları Tuba'nın eşinin dizisi diye izlerse o zaman Onur'da reyting anlamında diziye katkı sağlar :D
Sensiz Olmaz'ın halini gördük, öyle bir durum zor gözüküyor :)

bu dizide güçlü isimler bulundurması gerek gold filmin.. gerçi güçlü isimler olan sensiz olmaz gün akşam oldu yalancı bahar zehirli sarmaşık gbi bir sürü yapımı çöpe gitti... demekki konununda güçlü olması lazım.. ben şahsen türkan şorayın çoğu filminde genelde duygusallık seziyorum ama konu bakımından hepsi birbirine benziyor bu nedenle konusunun pek yeterli geleceğini sanmıyorum.. ama belki dizisi fatmagül ya da iffet gibi değişik tarzda karşımıza çıkarsa izlerim..

onur çaylakdan oyuncu olmaz tubayla bir araya gelseler belki 5 reytingi yakalarlar:)))