FavoriForumum 1.Haxball Turnuvası! | Kazanan: Frank Woods

Hacı ben şimdi 6-5 yenildim ve elendim:D
Ama şimdi mesela a'ya b maç yapıyor diyelim b ortalıkta yok elenen biri a'yla maç yapsın:D

kaaan955 turnuva formatını hiç beğenmedim bunu söylemek isterim.
İki güçlü rakip iki güçsüz rakip oynuyor bu da maalesef kötü oluyor.
Bunun yerine grup yapacaktın ilk 2 falan çıkacaktı neyse sağlık olsun

kaaan955 turnuva formatını hiç beğenmedim bunu söylemek isterim.
İki güçlü rakip iki güçsüz rakip oynuyor bu da maalesef kötü oluyor.
Bunun yerine grup yapacaktın ilk 2 falan çıkacaktı neyse sağlık olsun

Demek istediğini anlayamadım, nasıl yani kupa türü birşeymi?

Oyunun formatı bu şekilde rakiplerin eşleşmesi bir site tarafından bilinmez bir şekilde hesaplanır ve buraya konulur yani en iyi olan haliyle kazanacaktır:) Sen güçsüzsün o güçlü diye oynamasın diye bir mantık yok:)

Panpa naptın ya ? :F

Kupa türü olacaktı eleme sistemini zaten kura çekiyorsun ama kurada final oynayacak iki üye daha ilk turda karşılaşıyor

Kupa türü olacaktı eleme sistemini zaten kura çekiyorsun ama kurada final oynayacak iki üye daha ilk turda karşılaşıyor

Kötü oynayanları niye eziyorsun ki?:D Sonuçta final oynayacağını idda ediyorsun bu şans işi her zaman en iyi olmak zorundasın, yani 2 kişi süper oynuyor diye kura durumunu değiştiremem:) Kupa türü olarak birşey mümkün değil, zaman ve uğraşmak gerekiyor ama ne yazikki forumda bu işi sürdüren tek kişi benim ve zamanım yok ama yinede yetiştirmeye çalışıyorum işleri:)

Çok oynamak istiyorsan hakkımı devredeyim? Sonuçta sonunda ölüm yok.:)

Hayır öyle birşey demiyorum ki.
Artık zaten olan olmuş biten bitmiş. Bundan sonra kupa üsülü olsa daha iyi olur diyorum.
Niye çünkü bu haxball turnuvası forumda ilk kez olmuyor. Daha önce de vardı. Yine eleme sistemi vardı. Bu eleme sisteminde de hep böyle oluyordu.Mesela 1 turnuvada
1.Assassin
2.Alemto oldu ben 2.olan Alemto'yu hep yeniyordum. Ama daha turnuvanın başlarında rakibim Assassin olmuştu ve elenmiştim.

Son düzenleme:
Hayır öyle birşey demiyorum ki.
Artık zaten olan olmuş biten bitmiş. Bundan sonra kupa üsülü olsa daha iyi olur diyorum.

Ozaman bundan sonra en başta oyunun katılım sürecinde önerilerini öne sürüceksin:) Sonuçta eğlenmek amaçlı oynuyoruz bu oyunu ben kimin iyi oynayıp oynamadığına görede iş yapmıyorum, sistem otomatik olarak kurayı çekiyor:D Yani ah bu 2'si finallik adam bunların yerini değiştirmeliyim mi demem lazım?