19 Nisan 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 4 20.0%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 6 30.0%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 9 45.0%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 5.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 15.0%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 1 5.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 3 15.0%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
2000 kişi yi adam gibi seçmişlerse takmak lazım :D dün akşam 2 kahvenin önünden geçerken suskunlar açıktı eskiden vadi olurdu:F

forumdan çık gerçek dünyada vadiden bahseden tek kişi bulamazsın hatta o gün bir arkadaşla sohbet ediyoruz vadi pek iyi gitmiyor dedim vatandaş şaşırarak daha o devam ediyormuymuş dedi:)))

desene 70 milyonu ölçselerdi suskunlarda geçerdi sizi:))

tüm ülke ölçülse oranlar aşağı yukarı şu şekil olurdu:
total
1.kurtlar vadisi 18-19 reyting
2.suskunlar 4-5 reyting
3.kim milyoner olmak ister 3-4 reyting
15.fatmagül 1-2 reyting :d :d
normali budur fatmagülü izleyen bir insanoğlu göremedim henüz :D

suskunları izledim.. çok güzel bir bölümle karşımıza gelmesine rağmen ratingleri düşmüş.. bi bölüm yayınlanmadı diye türk halkının bu diziden vazgeçtiğine inanamıyorum.. sbt ye güvenim tamamen sıfırlandı.. önceden azda olsa vardı ama artık o da yok..

acunu yine yüksek çıkarır sbt o zaman sbt ile barışırsınız:))

milyoner ab de geçer kvp yi bu gidişle total de de baya yaklaşır 2 reytingin altına düşer milyoner fgsn den de kvp den de daha iyi ve hakediyor

tüm ülke ölçülse oranlar aşağı yukarı şu şekil olurdu:
total
1.kurtlar vadisi 18-19 reyting
2.suskunlar 4-5 reyting
3.kim milyoner olmak ister 3-4 reyting
15.fatmagül 1-2 reyting :d :d
normali budur fatmagülü izleyen bir insanoğlu göremedim henüz :D

durumunuz vahim gerçekten takas güvendiğiniz dağlara kar yağdı... tek umudunuz sbt idi şimdi onada düşman kesildiniz en iyisi pana reyting ölçüm sistemine geçin orda birinci olmanız mümkün:)))

türkiyede ölçülse fatma gül

10 reyting vadi 30 reytingi geçer

ucankusfocus20nisan1.jpg

vadi fark atmis

UÇANKUŞLa herhangi bi sitenin oylamasının farkı yok ikisine de üyeler oy veriyor :D
yanlız orda rakam yazmıyor farkı nerden gördün:F

uçan kuş tnt ye haftaiçi 5 gün günü hem çarkıfelegi hemde sanbah magazin programını yapıyor yetmiyor haftasonları iki tanede magazin programı yapıyor . edermi sana 12 program. adamlar tnt de köşe oldular :))))))))))))))))) adamlar kurtları birinci yapmasında ben mi birinci yapacagım yahuu :)))))))) takas bu uçankuşa inanıyor ama bir zamanlar sayesinde forumda bayram yaptıgı sbt ye güvenmiyor :))))) hadi agb nin foyası çıktı peki sbtnin neyi çıktı :)))))))) beki bahadır özdener kaç kişinin evine denek koymuşta vadisyi %30 bulmuş bahadır özdene inanıyonuzda neden sbt ye inanmıyorsunuz :)))))))))))

uçan kuş tnt ye haftaiçi 5 gün günü hem çarkıfelegi hemde sanbah magazin programını yapıyor yetmiyor haftasonları iki tanede magazin programı yapıyor . edermi sana 12 program. adamlar tnt de köşe oldular :))))))))))))))))) adamlar kurtları birinci yapmasında ben mi birinci yapacagım yahuu :)))))))) takas bu uçankuşa inanıyor ama bir zamanlar sayesinde forumda bayram yaptıgı sbt ye güvenmiyor :))))) hadi agb nin foyası çıktı peki sbtnin neyi çıktı :)))))))) beki bahadır özdener kaç kişinin evine denek koymuşta vadisyi %30 bulmuş bahadır özdene inanıyonuzda neden sbt ye inanmıyorsunuz :)))))))))))

zaten arkadşlar teselli arıyor inandıklarını sanmam uçankuşuma ..:)) ama bir teselli işte insanlar kendi kendilerini teselli etmeliki hayat bir şekilde çekilsin.. fenerbahçe yenince nasılki hakemden kabahat buluyorlar burdada her fatmagül zafer kazandığında reyting şirketine sallıyorlar :)))

Bune ABI su fatmagulun 1. Ligini kabullebemeyen coluk cocuklar gidin oyuncaklarinizla oynayin daha fazla bebeklik yapmayin!

Bu arada fatmagul ankettede fark atmis butun dizimsilere :)))
vadicilerin tek tesellisi vardi, artik oda kalmadı :)))))