biz reytinglerin gerçek olmadığını tartışıyoduk ben bu reytingleri takmıyorum 2000 kişiye göre 2.olmuşusuz sadece bu
desene 70 milyonu ölçselerdi suskunlarda geçerdi sizi)
biz reytinglerin gerçek olmadığını tartışıyoduk ben bu reytingleri takmıyorum 2000 kişiye göre 2.olmuşusuz sadece bu
benin geçtiğim yerlerde vadi açık oluyo ilginç geçecen bu lafları yiğido ben yemem
2000 kişi yi adam gibi seçmişlerse takmak lazım dün akşam 2 kahvenin önünden geçerken suskunlar açıktı eskiden vadi olurdu
desene 70 milyonu ölçselerdi suskunlarda geçerdi sizi)
suskunları izledim.. çok güzel bir bölümle karşımıza gelmesine rağmen ratingleri düşmüş.. bi bölüm yayınlanmadı diye türk halkının bu diziden vazgeçtiğine inanamıyorum.. sbt ye güvenim tamamen sıfırlandı.. önceden azda olsa vardı ama artık o da yok..
tüm ülke ölçülse oranlar aşağı yukarı şu şekil olurdu:
total
1.kurtlar vadisi 18-19 reyting
2.suskunlar 4-5 reyting
3.kim milyoner olmak ister 3-4 reyting
15.fatmagül 1-2 reyting
normali budur fatmagülü izleyen bir insanoğlu göremedim henüz
türkiyede ölçülse fatma gül
10 reyting vadi 30 reytingi geçer
vadi fark atti
UÇANKUŞLa herhangi bi sitenin oylamasının farkı yok ikisine de üyeler oy veriyor
yanlız orda rakam yazmıyor farkı nerden gördün
uçan kuş tnt ye haftaiçi 5 gün günü hem çarkıfelegi hemde sanbah magazin programını yapıyor yetmiyor haftasonları iki tanede magazin programı yapıyor . edermi sana 12 program. adamlar tnt de köşe oldular )))))))))))))))) adamlar kurtları birinci yapmasında ben mi birinci yapacagım yahuu ))))))) takas bu uçankuşa inanıyor ama bir zamanlar sayesinde forumda bayram yaptıgı sbt ye güvenmiyor )))) hadi agb nin foyası çıktı peki sbtnin neyi çıktı ))))))) beki bahadır özdener kaç kişinin evine denek koymuşta vadisyi %30 bulmuş bahadır özdene inanıyonuzda neden sbt ye inanmıyorsunuz ))))))))))
Bune ABI su fatmagulun 1. Ligini kabullebemeyen coluk cocuklar gidin oyuncaklarinizla oynayin daha fazla bebeklik yapmayin!