FavoriForumum 1.Haxball Turnuvası! | Kazanan: Frank Woods

İlk dönem okumadık, hatta arkadaşlarla okuyan arkadaşlara gülerdik zaman zaman:D Çünkü sözlüye vericeğini bilmiyorduk yani direk tek bir sözlüye etki ettirdi bize bildirmeden:( Ondan dolayı 1. dönem zayıf geldi, üstüne bu denem risk alamam çünkü baraj dersi:D

Senin yerinde olmak istemezdim :D Haftasonu var koskocaman ? :D

Dershane var kocaman:D Allahtan pazartesi tatil, salıda ben gitmiycem:) Çarşamba günü hem 1 kitabı daha anlatırım ve Matematik yazılım var o gün:) Sonra 3 ay tatilde hiç çalışmadığım kadar ölümüne ders:D

Bir sonraki haftaya artık:( her hafta buralardayız haberin olsun.:)

Tamam:)Ben sık giremediğim için pek dikkat edemiyorum konulara.Daha yeni görme şansım oldu:)Birdahaki turnuvada başvurular başladığında özel mesajla haber verirseniz iyi olur:)Veremeyiz dersenizde unutmamaya çalışırım:)

Tamam:)Ben sık giremediğim için pek dikkat edemiyorum konulara.Daha yeni görme şansım oldu:)Birdahaki turnuvada başvurular başladığında özel mesajla haber verirseniz iyi olur:)Veremeyiz dersenizde unutmamaya çalışırım:)

Şöyle bir durum var, kişi sayısı eksiksek garanti aklıma gelir ve sana yazarım ama eğer dolduysa yine şansına küsmek zorundasın:)

Cevaa yı 9-2 yenerek eledim (mac bitimini beklemek istemedigi icin erken bitirdik yanlıs anlasılmasın )

Son düzenleme: