bilmiyorum ki sıkılmaya başladım belki birazdan yatarım![]()
sen uyu sonra soru soracağım
bilmiyorum ki sıkılmaya başladım belki birazdan yatarım![]()
Makaraya yanına daş gibi bir çocuk bulup erginin izinli olmadığı bir gün oraya gitmelisin.Bana katılıyor musun Bahar?![]()
😀d samimi bir arkadasım var aslında bi ara gidip sarılarak oturmalıyız karşısındaiyi fikir
![]()
😀d samimi bir arkadasım var aslında bi ara gidip sarılarak oturmalıyız karşısındaiyi fikir
![]()
yarasalar neden tek tüysüz kuş çeşididir bütün uçan yaratıklarda tüy varken yarasada neden yoktur..
ahh sen geçen sefer görcektin o kızı her geldiğinde başka biriyle öpüşüyo ama hepside yanında oluyo
O yanımızda ki kız neydi öyle yaGeleni gideni öptü sarıldı.en son birini sağına aldı birini soluna sırayla
oh
Örnek al azıcık kızım
desterenin ilginç soruları hakkında ne düşünüyorsun![]()
görmemişim özür dilerimprotesto ediyorum benim sorum havada kalmış(e)
Kızın sevgilisi varsa (hangisi çözemedim ama) midesine sağlık çocuğun.Geniş herif o ne be öyle
Yaz gelince sarıyer'e denize gidelim mi bir günlüğüne?![]()
Southern nasıl biriymiş ?![]()
bilmiyorum ki şeyden dolayımı hani bunlar kör sinyal yolluyolar o sinyallerin geri dönüşüne göre hareket ediyolar bu yüzden mi :S
görmemişim özür dilerim![]()
cevap bu değil sana aslını anlatayım olayın..: kuşların padişahı bütün kuşları çağırıyor onlara tüylerinizi dökün kendime kuştuyünden yastık yapacağım diyor ..o sırada yarasanın acelesi varmış benim bebelerim evde ağlıyor ben bir an önce dökeyim tüyümü bebelerime mama vermeye gideyim diyor tüyünü döküp gidiyor.. baykuşta akıllılık yapıp itirazz ediyor bu duruma kuşların padişahını ikna ediyor neyse konumuza dönelim böylece yarasalar tüysüz kalıyor
soruya geçeyim ilkokul birinci sınıfa giderken hiç ağladınmı kaç ay annen seni götürdü okula .. okula başlarken daha 20 yıl bu okul belasından kurtulamayacağını anlamışmıydın..
bu arada baykuşlar tüysüz değilmiş :q bide mantık yürütmeye çalışıyorum kınıyorum şuan seni destere :q
sen olaydan bunumu anladın... baykuş hem kendisini hem diğer kuşları tüysüz kalmaktan kurtarmış yarasa acele etmiş o yüzden tüylerini bırakmış kuşların padişahına)
neyse kevser süresini biliyormusun...)