Reyting ölçümlerine 1 Mayıs'ta bomba düzenleme!

şevkat tepe nallari dikecek arkadaslar görürsünüz

Şefkat Tepe, geçen sezon finaliyle de 1. olmuştu AGB'de.
Üstelik Tek Türkiye'si de kaç defa KVP ve Aşk-ı Memnu'yu geçip 1. olmuştu her ne kadar AGB'de şike olsa da.

Samanyolu zaten ratingleri pek önemsemeyen kanal.
Reklam alan kanallar sıralamasında da bazen ilk sırada geliyor.

Mevcut programları zaten bitmez fakat yeni yapımlar ilk 50'lik rating almazsa uzun süre bekler, sonrasında bitirir.
Öyle ya da böyle izlenir zaten. Hiç olmazsa kemik kitlesi tarafından. Zaten tanıtım filminde de diyor ki:

"Kuruluşundan itibaren büyük düşünen, toplumsal sorumluluğu ilke edinen, değerlerimizi, ilkelerimizi reytinge feda etmeyen
Samanyolu Yayın Grubu, geleceğimizi kurmak adına yorulmayacak; yeniliklerine, öncülüklerine devam edecek."

:)

tekkol senin bu sondaki stv için yazdıkların halukun fox için yazdıklarına benzemiş:)))

Geçti diye hatırlıyordum ama tekrarı olduğu zamanlarda geçmiş. :)
Sonuç olarak anlatmak istediğim başka bir şeydi. :D

aga bugunu yaz denekler köylerde deil istanbul olcak ve ist parali kısımlarda iyi düsün bak kayit ediyorum görüsmeleri sonra kim hakli cikacak bak agb nin aynisi çıkmassa tamam haklisin dicem

tamam kaydet ben burdayım görüşecez bak şefkat tepe iffeti her türlü geçecek :D

tekkol senin bu sondaki stv için yazdıkların halukun fox için yazdıklarına benzemiş:)))

Birkaç kez denk gelmiştim, ama pek bilmediğim için ona yorum yapamayacağım.
Yalnız doğruya doğru, son zamanlarda ratinge önem vermeye başladılar ama aşırı değil. :D

bu çok doğal reyting olmadan nasıl sürdürecek yayın hayatını :D

Birkaç kez denk gelmiştim, ama pek bilmediğim için ona yorum yapamayacağım.
Yalnız doğruya doğru, son zamanlarda ratinge önem vermeye başladılar ama aşırı değil. :D

aslında bütün kanallar için reyting önemlidir kimse işimize bakarız reyting umrumda değil diyemez son zamanlarda reytinge önem vermelerinin sebebi ise sbt de stv nin çok yüksek oranlar alması.. yani umrumda değil ama yan cebime koy düşünce tarzıyla yaklaşıyorlar olaya..:))

haluku nasıl görmezsin ya sabah akşam fox u anlatıyor bize:))))))))))))))))

Fox başlıklarında görmüştüm ama uzun süredir Fox haberlerine bakmıyorum. :)

Neyse; yeni sistem güzelliklere, hayırlara, doğru sonuçlara ve güzelliklere gebe olur diyeyim ben. =))

madem herkes bişi demiş ben de diyim bari muhteşem yüzyıl en yakını rahat 2 ye katlıcak yeni sistemde:D

aga bugunu yaz denekler köylerde deil istanbul olcak ve ist parali kısımlarda iyi düsün bak kayit ediyorum görüsmeleri sonra kim hakli cikacak bak agb nin aynisi çıkmassa tamam haklisin dicem

Öyle bir şey yok. Büyük şehirlerde olacak ama belirtilen oranlarda olacak. Yani paralı kısımlarda olacak gibi bir şey söz konusu değil. %27 ABC1 geri kalan diğer gruplardan oluşacak...

görecegiz :))))))))))))))))))) admin kayit alinio he :D unutma sık kullanılanlara aldım sayfayi

Şefkat Tepe, geçen sezon finaliyle de 1. olmuştu AGB'de.
Üstelik Tek Türkiye'si de kaç defa KVP ve Aşk-ı Memnu'yu geçip 1. olmuştu her ne kadar AGB'de şike olsa da.

Samanyolu zaten ratingleri pek önemsemeyen kanal.
Reklam alan kanallar sıralamasında da bazen ilk sırada geliyor.

Mevcut programları zaten bitmez fakat yeni yapımlar ilk 50'lik rating almazsa uzun süre bekler, sonrasında bitirir.
Öyle ya da böyle izlenir zaten. Hiç olmazsa kemik kitlesi tarafından. Zaten tanıtım filminde de diyor ki:

"Kuruluşundan itibaren büyük düşünen, toplumsal sorumluluğu ilke edinen, değerlerimizi, ilkelerimizi reytinge feda etmeyen
Samanyolu Yayın Grubu, geleceğimizi kurmak adına yorulmayacak; yeniliklerine, öncülüklerine devam edecek."

:)

Reklamı doğru bulmadım.

Söylenebilecek çok şey var ama forumdaşların takdirine bırakıyorum.

TRT ölçümlere katılmak istemiyor, çünkü SBT'yi bulmuş bir kere, reytinglerinin düşmesinden korkuyor, eğer TNS ilk hafta TRT'nin reytinglerini güzel gösterirse hemen geçer. :)

TRT,TNS'ye geçmediği sürece SBT'den kurtulunmaz ama biz site olarak yayınlamayız Eylül'den itibaren muhtemelen.

TRT ölçümlere katılmak istemiyor, çünkü SBT'yi bulmuş bir kere, reytinglerinin düşmesinden korkuyor, eğer TNS ilk hafta TRT'nin reytinglerini güzel gösterirse hemen geçer. :)

TRT,TNS'ye geçmediği sürece SBT'den kurtulunmaz ama biz site olarak yayınlamayız Eylül'den itibaren muhtemelen.

tns gelince tns yayınlanlanmalı