Reyting ölçümlerine 1 Mayıs'ta bomba düzenleme!

ewt burdan bunu anliyoruz denekler ist ve çevresi olacagi için stv nalları dikecek

Ben ortasini bulayim tartismanin :)))))) behzat ç şefkat tepeden daha cok kazaniyordur. ama dizi maliyeti ve kanala masrafi bakiminda sefkat tepe cat catlasa 100 milyara mal olurken behzat c nin transfer parasi ve taninmis ouuncularindan dolayi 400-500 milyar arasina kanala mal oluyor...

yani sefkat tepe kar ederken behzat ç daha fazla kazanmasina ragmen zarar ediyordur ::))))))))))

Ya konuyu reyting savaşına döndürdünüz yine.:D Sorun şu; Neden refah seviyesi yüksek insanlar HALK olarak kabul edilmiyor? Neden ayrımcı bir sınıf yapısı var insanların kafasında anlamıyorum.

S NO PROGRAM ADI KANAL  BASLANGIC SURE (R) AMR % SHR %
1 IFFET STAR 20:54:37 1:50:07 8,18% 22,19%
2 YETENEK SIZSINIZ TURKIYE SHOW 21:18:25 1:34:19 7,69% 21,08%
3 YETENEK SIZSINIZ TURKIYE (BASLIYOR) SHOW 19:59:54 1:05:12 6,19% 17,95%
4 LALE DEVRI FOX 21:41:48 1:29:25 5,29% 14,52%
5 KORCAN KARAR ILE ANA HABER SHOW 19:00:04 0:45:46 4,45% 14,80%
6 KANAL D ANA HABER BULTENI KAND 19:00:04 0:44:24 4,33% 14,42%
7 IFFET (OZET) STAR 19:56:45 0:43:58 4,15% 12,24%
8 SEFKAT TEPE STV 19:58:48 1:37:58 3,86% 10,89%

değerlendirmeyi sbt ye göre yapıyorsun yukardaki agb ölçümleri iffetle şevkat tepe arasındaki fark uçurum.. bunlar hemde total sonuçları ...
iyi de arkadaş sen geçmiş reytingleri paylaşıyorsun ve şike suçlaması yapılan bi şirketin reytingleri bunlar gerçekleri görmek bu kadar mı zor :D

iyi de arkadaş sen geçmiş reytingleri paylaşıyorsun ve şike suçlaması yapılan bi şirketin reytingleri bunlar gerçekleri görmek bu kadar mı zor :D

nerden bilion tns belki böle olcak aga :) aynisi olcak

sbt kıral kesimler vardi burdan cümle aleme söylüyorum

tns gelince STAR ATV KANALD SHOW İYİ REYTİNG ALACAK BENCE EN ÇOK FOX ZARARLI ÇIKACAK

ben bilmem agb nin hiçbir reytingine inanmıyorum ne oldukları belli

Takas' Alıntı:
iyi de arkadaş sen geçmiş reytingleri
paylaşıyorsun ve şike suçlaması
yapılan bi şirketin reytingleri bunlar
gerçekleri görmek bu kadar mı zor

iyide takas sen sbt ye de guvenmiyordunki :)))))) hangi mantikla sefkat tepenin cok izledigini iddia ediyon yoksa bahadir ozdener sefkat teesinde mi 30reyting aldigini soyledi :))))))))))

ben bilmem agb nin hiçbir reytingine inanmıyorum ne oldukları belli

bak aga denekleri tam nişantaşına koyacaklar zengin evlere medya kuruluslari kurt gibi

dogus medya dogan medya ikiside devamli reklam yapio hangisi güclü bana sorarsan dogus medya hangisi akıllı bana sorarsan dogan medya :) bu taktikleri tns geldiginde görecegiz

şike suçlaması yapılıp yapılmaması reklam verenleri bağlamıyor o zaman reklam verenler bu oranlara göre veriyordu parayı... tns de gelir ve bu oranlar doğru çıkarsa yine aynı diziler çok kazanacaktır senin sbt yi ise büyük kanallar iplemiyordu...:))

stv nallari diker agb gibi reytingler gelirse trt dede

ilk 100e yapım zor sokarlar bakın görün show :D olcak

ben 2000-3000 kişilik ölçümlerin hiçbirine inanmam sbt ye de :D ama sbt agb ye göre daha gerçekçi zaten agb nin ne yaptığını da anladık şimdi yazamıyorum ceza veriyolar :d

kreys Şefkat Tepe hakkında konuşacağına nasıl yazılacağını öğren. Şevkat değil, Şefkat :):) Ayrıca İffet ilk bölümleriyle çok iyi oranlar alıyordu. Sonra SBT gelince düşüş yaşadı. Bence TNS gelincede Şefkat Tepe'yi geçemeyecek :)

Bu uygulama bana pek uygun gelmedi gibi. Yani biraz saçma geldi. Ama bu olay TV sektörünün daha da ilgili olacağının göstergesi :) Yani forumda TV Haberleri ve Reyting Sonuçları bölümüne ilgi dahada artacak gibi :)

kreys Şefkat Tepe hakkında konuşacağına nasıl yazılacağını öğren. Şevkat değil, Şefkat :):) Ayrıca İffet ilk bölümleriyle çok iyi oranlar alıyordu. Sonra SBT gelince düşüş yaşadı. Bence TNS gelincede Şefkat Tepe'yi geçemeyecek :)

Bu uygulama bana pek uygun gelmedi gibi. Yani biraz saçma geldi. Ama bu olay TV sektörünün daha da ilgili olacağının göstergesi :) Yani forumda TV Haberleri ve Reyting Sonuçları bölümüne ilgi dahada artacak gibi :)

iffet in eski oranları alması zor ama şefkat ında 8 den 4 e düşeceği garanti

iffet in eski oranları alması zor ama şefkat ında 8 den 4 e düşeceği garanti

4'e düşmesi bu sezon için imkansız diyebilirim. Anca yaz sezonu gelir o zamanlar 4'e düşer. Zaten Şefkat Tepe 4'e düşerse diğer dizilerde düşer. Gelecek sezon ise belki saçmalar. Saçmalaması da oranlarını düşürebilir. Tek Türkiye'de de olduğu gibi :)

Şefkat Tepe, geçen sezon finaliyle de 1. olmuştu AGB'de.
Üstelik Tek Türkiye'si de kaç defa KVP ve Aşk-ı Memnu'yu geçip 1. olmuştu her ne kadar AGB'de şike olsa da.

Samanyolu zaten ratingleri pek önemsemeyen kanal.
Reklam alan kanallar sıralamasında da bazen ilk sırada geliyor.

Mevcut programları zaten bitmez fakat yeni yapımlar ilk 50'lik rating almazsa uzun süre bekler, sonrasında bitirir.
Öyle ya da böyle izlenir zaten. Hiç olmazsa kemik kitlesi tarafından. Zaten tanıtım filminde de diyor ki:

"Kuruluşundan itibaren büyük düşünen, toplumsal sorumluluğu ilke edinen, değerlerimizi, ilkelerimizi reytinge feda etmeyen
Samanyolu Yayın Grubu, geleceğimizi kurmak adına yorulmayacak; yeniliklerine, öncülüklerine devam edecek."

:)

aga biraz abarttın vadiyi hiçbir zaman geçemedi aşkı memnuyu geçtiği reytingler oldu ama vadiyi 1 kere bile geçemedi abartma :D