Reyting ölçümlerine 1 Mayıs'ta bomba düzenleme!

şevkat tepe ab iffet özetini geçemio ab şevkat tepe ilk 100e giremez ozaman ?

@Kreys sen olayı hala anlamadın galiba.:D A/B oranlarında bir olay yok. Olay şu totalde yüksek a/b düşük alan programlar totalde daha da yüksek alacak. a/b'deki oranları ise değişmeyebilir. burda değişen a/b total oranı.

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]Dizi Adı[/TD]
[TD]Eski Reyting ( Total )[/TD]
[TD]Yeni Reyting ( Total )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Öyle Bir Geçer Zaman Ki[/TD]
[TD]15,06[/TD]
[TD]14,61[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Muhteşem Yüzyıl[/TD]
[TD]11,42[/TD]
[TD]10,01[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kuzey Güney[/TD]
[TD]6.36[/TD]
[TD]5,97[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şefkat Tepe[/TD]
[TD]7,31[/TD]
[TD]9,19[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Şefkat Tepe olay olacak. :D

sevkat tepe nie artio arkadas yauv kafa karıstı :D

Bak yeni sistem şöyle : A/B oranının Total üzerindeki etkisi azalıyor, yani artık A/B çok önemli değil. Bu önem azalınca A/B'si yüksek dizilerin Total'i düşüyor, A/B'si düşük dizilerin ise Total'i artıyor. Yani tek kıstas var A/B :)

@kreys Çünkü a/b grubu sefkat tepeyi totalde aşağı cekiyordu. yeni sistemde a/b grubunun totale etkisi azaldigi icin a/b grubu sefkat tepeyi totalde daha az asagi cekecek. Yani totalde yukselecek.

bence total ve ab ikisindede muhtesem sevkat tepe arasinda en az 4 reyting olur

Herkese hayırlığı uğurlu olsun stv'nin borusu daha çok ötecek.

O padişahlar kesin Tns'ye de karışmış belli. Reytingler de elden gitti.:D

İlginç sonuçlar bizi bekliyor olacak. A/B ve total arasındaki fark açılmış olacak böylece. Fox'un dizilerinde total ve A/B arasında uçurum vardı zaten şimdi bu uçurum daha da çok artacak. :)

yalnız arkadaslar olaya farklı yönden bakiyoruz agb iffet 8 şevkat tepe 4 alirken simdi tam tersi oldu neyin ne olacagini kitleler neyi sevecegini denek listesi nereye yerlestirilcek bir sürü soru var bence çok sasırcaz reytinglere belki izlenmeyen diziler al yazmalım son kalbim 4 mevsim filan artıs yapacak belkide sabah programlarinda bir değisiklik olacak valla çok deisik seyler bekliyorum sbt alakasi olmicak

yalnız arkadaslar olaya farklı yönden bakiyoruz agb iffet 8 şevkat tepe 4 alirken simdi tam tersi oldu neyin ne olacagini kitleler neyi sevecegini denek listesi nereye yerlestirilcek bir sürü soru var bence çok sasırcaz reytinglere belki izlenmeyen diziler al yazmalım son kalbim 4 mevsim filan artıs yapacak belkide sabah programlarinda bir değisiklik olacak valla çok deisik seyler bekliyorum sbt alakasi olmicak

O yönü var tabi, tamamen farklı denekler kullanılacak, ne olacağı hiç belli olmaz.

Ben yukarıdaki hesaplamayı aynı deneklerin kullanıldığını varsayarak yaptım.

Niye her şeyi varsaydın demeyin, hesaplama başka şekilde yapılamaz, bilim de hep böyledir aslında, en az 2-3 tane varsayım vardır. :)

endgame' Alıntı:
Eğitim seviyesi her geçen gün artarken, neredeyse her lise öğrencimiz en kötü açıköğretim eğitimi veren üniversitelere giderken nasıl düşüyor A/B'miz anlamıyorum.

eskiden ab mizin yüksek olması problemdi yani ab miz düşmedi eskiden özelikle ab yüksek tutuluyordu bazı kanalları kayırmak ve topluma ters diziler tutunsun diye.. şimdi normale çekildi. çünkü hem seçim sonuçları hemde yapılan bütün araştırmalar ab halkının toplumun yüzde 30 geçmediğini gösteriyor

bakın arkadaslar ben sadece olaya çok farklı boyuttan bakiyoruz

mesela bir futbol müsabakasinda bir gol 8 kameradan ofsayt değil 1 kamera ofsayt gibi gözükür buda onun gibi

denekler şehirde olacak istanbulda

kanald star atv fox show 4-0 Onde Baslio

Simdi Asıl Soru Leyle İle Mecnun Fenomen Dizilerin Durumu Veya Popilatisi internette olmayan ama drama olarak ö.b.g.z reytinglerini koruma sansi varmi veya ö.b.g.z halk arasinda pis yedili arasindaki kızısma nasi olur ve dah önemlisi seksenler 8 reytinge kadar çıkmıstı bu basariyi totale yanstiip ab düsüs yasayacak oly 4 boyutlu arkadaslar

stv trt kanaltürk gibi kanallarin ocagına incir agaci dikilecek bence

Yeni sistemden yararlanacak diziler:

1-) Fatmagül'ün Suçu Ne ?
2-) Kurtlar Vadisi Pusu
3-) Adını Feriha Koydum
4-) Arka Sokaklar
5-) Hayat Devam Ediyor
6-) Lale Devri
7-) Şefkat Tepe
😎 Yer Gök Aşk
9-) Pis Yedili
10-) Eve Düşen Yıldırım ( çok az )
11-) Farklı Desenler
12-) Akasya Durağı
13-) Sakarya Fırat
14-) Türk'ün Uzayla İmtihanı
15-) Bir Çocuk Sevdim ( çok az )
16-) Firar
17-) Araf Zamanı
1😎 Ve İnsan Aldandı
19-) Mavi Kelebekler ( çok az )

Diğerleri düşecek. :)

Listede tüm STV dizileri mevcut, Fox dizilerinin de çoğu. :)

kyres, hayır bu işten fox yarar saglamaz foxun izleyicisi kırsalda ama denekler büyük şehirden een zararlısı fox olacak.. kanaltürkün şehirde izleyicisi çok.. stv ve tert de bu sistemden pek karlı çıkmaz..

kyres, hayır bu işten fox yarar saglamaz foxun izleyicisi kırsalda ama denekler büyük şehirden een zararlısı fox olacak.. kanaltürkün şehirde izleyicisi çok.. stv ve tert de bu sistemden pek karlı çıkmaz..

O boyutu da var tabi işin, bu sıralama sadece A/B'nin etkisinin azalmasıyla ilgili. :)

1 Mayısı'ı merakla bekliyorum. :)

bence

iffet
m.yüzyıl
fatma gül
kurtlar vadisi
suskunlar
lale devri
firar
bir çocuk sevdim
al yazmalım
ö.b.g.z ya sabit ya azilir ya artar bence böle olr artan diziler