17 Nisan 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 4 23.5%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 2 11.8%
  • Çınar Ağacı - T.S. (ATV)

Oy: 1 5.9%
  • Uçurum (ATV)

Oy: 4 23.5%
  • Firar (Star)

• Bayern Münih - Real Madrid Maçı (Star)

Oy: 5 29.4%
  • Seksenler (TRT 1)

Oy: 3 17.6%
  • Araf Zamanı (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 11.8%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Oyle bir gecer zamanki totelde yukselmis. :) 15 e kadar çıkmış büyük bı basarı ama AB'de düşüş yasamış o da mac sayesinde.. Çünkü maçta iyi gitmiş eğer mac olmasaydı ab de 18 'i bulurdu.. Ama yinede çok iyi oranlar.. Pis yedilide baya düşmüş hele ab de vasat olmuş..

malesef pis yedili dağilacak gibi 5 6 haftaya

Gecen hafta totalde 16ci olan ucurum bu hafta 13.

gecen hafta Ab de 8. olan ucurum bu hafta 6. Siraya yukselmis.. maca ragmen ab reyting artirmis..

mac hic iyi gitmemis bu yari final maCi kreys. 7 reyting bile alamamis. eskiden ucardi reytingler.

6,96 Reyting iyi ama yari final maci icin kotu .. fener kayseriyle yari final oynadi bak senin muhtesimini çignedi gecti ustune çay icti :))))))

6,96 Reyting iyi ama yari final maci icin kotu .. fener kayseriyle yari final oynadi bak senin muhtesimini çignedi gecti ustune çay icti :))))))

beyazsoy reytinglerden anlamadigini kendin sölün

al iste m.yüzyıl 11:98 maç 8 reyting aldi maçın penaltilar kısmı m.yüzyıl bitince basladi :) hala anlamadın gitti :) m.yüzyıl ezdigi yok o maç kayseri alsaydi maç suan 4.sirada olacakti hiçbisiyden ya anlamiyorsn yada anlamamazlıktan geliyorsun m.yüzyıl izleyenlerin hepsi maçın sadece penaltilar kısmını izledi :) diger kısımlarda m.yüzyil geçememis :)

ÖBGZK Total de 1 reyting yükselmis, AB de 1 reyting düsmüs, iki grubtada ilk ikiyi kapatmis. Bence Mac olmasa iki grubtada 17 reytingi görebilirdi.

Star Tv de yayinlanan Bayern-Real maci iyi gitmis, saten cok güzel macti.

Pis Yedili AB de 3 Reytinge Kadar düsmüs ama total de hala basarili.

Seksenler Total de 4 reytibgle 10. Sirada gayet basarili, AB de macinda etkisiyle 1.5 reyting kaybederek 4. Siraya gerilemis.

Ucurum yeni saatini cok sevdi iki grubtda yaklasik 13 Share almis ve AB de 6. Olarak basarili bir gün gecirmis.

Kreys allah askina ben fener kayseri maci muhtesemi gecti mi dedim. Allah Aşkina mesajlarimi anlamadan yazma yahuuu :))))) don bi bak ne yazmisim.. orda staedaki macin yari finale yakusmayan reyting aldigini vurgulamak icin fener kayseri macindan ornek vermisim.. eee muhtesemin ilk kez gecildi sende sinirler tavan yapti :))))))))

Kreys allah askina ben fener kayseri maci muhtesemi gecti mi dedim. Allah Aşkina mesajlarimi anlamadan yazma yahuuu :))))) don bi bak ne yazmisim.. orda staedaki macin yari finale yakusmayan reyting aldigini vurgulamak icin fener kayseri macindan ornek vermisim.. eee muhtesemin ilk kez gecildi sende sinirler tavan yapti :))))))))

buhafta kesin birinciyiz :D ama o maçta uzatma ve penalti vardi bundada olsa bu daha iyi retings alirdi :D

Ucuruma ve maca baktim. Ucurumun saati bana yaramaz. Cok gec basliyor..
bu arada sbt twitterdan saatte bir anlik reyting veriyormus..

maç çok iyi oranlar almış çok doğal maç olmasa öbgzk artmazdı arkadaşlar haftaya bak görüceksiniz maç yok ve düşüş yaşayacak

Oyle Bir Gecer Zaman Ki izledim yine muhtesemdi sonucu sahnesi'de ayri bi guzeldi bence 15 reytingi cok hakediyor.