FOX'un bir günlük dizisi daha haftalık oldu!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,584
Puanı
1,060
FOX'un pazartesi'den perşembe'ye yeni bölüm, cuma kolaj olarak yayınlanan günlük sit-com dizisi Canım Benim artık haftada tek gün yayınlanacak!

Canım Benim, yeni bölümleriyle Perşembe 23.15'te FOX'ta!

Benim için daha uygun bir saat oldu. Fox'un komedide yüzü bir türlü gülemedi. Büyük ihtimal final yapacaktır kısa sürede. :)

Foxa bu dizi başlamadan öncede dedim :)))))) senin neyine sit com tarihinde amerikan çıkması sıtcom tutturmuslugun var mi da boyundan büyük islere kalkısıyon :)))))) neyse fox boyunun ölçüsünü aldı. sıra stara geldi onun da "canı" çıkar yakında :))))))))))

türkiyede saçma salak amerikan cakması sıtcomlar asla tutmaz. Bunu kanal yöneticileri anlamadı gitti yahu :))))))))

Foxa bu dizi başlamadan öncede dedim :)))))) senin neyine sit com tarihinde amerikan çıkması sıtcom tutturmuslugun var mi da boyundan büyük islere kalkısıyon :)))))) neyse fox boyunun ölçüsünü aldı. sıra stara geldi onun da "canı" çıkar yakında :))))))))))

türkiyede saçma salak amerikan cakması sıtcomlar asla tutmaz. Bunu kanal yöneticileri anlamadı gitti yahu :))))))))
hiçte bile canımın içi güzel bi diziye benziyor tutmucak diyemessin!!!

fb_mehmet_fb' Alıntı:
hiçte bile canımın içi güzel bi diziye benziyor tutmucak diyemessin!!!
dedim işte ne olacak.. bu dizilerin en fazla 3 reytingi amerikan yaşam stile meraklıların reytingi işte :))))))))))))))) fazlasını beklememk lazım. her zaman drama komediyi döver :))))))))))))

kryes sen stardaki bir diziyi izlmesen hatrımız kallırdı :)))))))))))))))

Canım Benim, yeni bölümleriyle Perşembe 23.15'te FOX'ta!
Bu dizi bu günde daha iyi oranlar alacaktır. Kaçırmadan izliyorum ve yeni saatinde de izleyeceğim :)
Umarım bu diziye bizim Türk halkımız gereken önemi verir. Dizi çok kaliteli ve süper komik ötesi :)