15 Nisan 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 2 12.5%
  • Survivor (Show)

Oy: 6 37.5%
  • Pazar Sineması Kuşağı (Star)

• Behzat Ç. (Star)

• Al Yazmalım (ATV)

Oy: 1 6.3%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 4 25.0%
  • Babam İçin (Fox)

• Farklı Desenler (STV)

• Arka Sıradakiler (TNT)

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
takviyeyle babamda alır o kadar reyting

behzat özetsiz yeni bölüm basladi bu hafta acaba reytinglerinde artıs sebebi biraz buda olabilir takviye her dizide olur önemli olan güclü takviye yapilmasi

bunu yapan dizilerin basında kurtlar vadisi gelir oynamayan oyuncu çok az mükemmel bir Kadro genisligi ve konu zenginligi barındırmaktadir ilk 100e bile giremeyen tnt ikincilige tasımıstır persembe günleri :)

düsün kanald show star atv oldugunu kurtlar vadisi pusunun potansiyeli olmayan kanalı bile potansiyel yüklediyse helal olsun kurlar vadisi pusu helal olsun takviye zenginligi

:) aslında imkansız değil teknoloji gelişti. uydu üzerinden takip yapamazlarmı tabi tartışılır bi konu. 2bin kişiyle olcak iş değil bence tabi bunları büyük şirketler kanallar yapımcılar düşünüyordur ama emek hakkı yeniyor uydudan takip edilse süper olur ozaman gerçek reytingler ortaya çıkar :)

:) aslında imkansız değil teknoloji gelişti. uydu üzerinden takip yapamazlarmı tabi tartışılır bi konu. 2bin kişiyle olcak iş değil bence tabi bunları büyük şirketler kanallar yapımcılar düşünüyordur ama emek hakkı yeniyor uydudan takip edilse süper olur ozaman gerçek reytingler ortaya çıkar :)

Yapılabilse bile doğru olmaz, kişilerin izinsizce evine sızmış olursun ve suç işlersin. Bu işler için izinler alınıyor, hatta paralar veriliyor ailelere bildiğim kadarıyla.

behzat özetsiz yeni bölüm basladi bu hafta acaba reytinglerinde artıs sebebi biraz buda olabilir takviye her dizide olur önemli olan güclü takviye yapilmasi

bunu yapan dizilerin basında kurtlar vadisi gelir oynamayan oyuncu çok az mükemmel bir Kadro genisligi ve konu zenginligi barındırmaktadir ilk 100e bile giremeyen tnt ikincilige tasımıstır persembe günleri :)

düsün kanald show star atv oldugunu kurtlar vadisi pusunun potansiyeli olmayan kanalı bile potansiyel yüklediyse helal olsun kurlar vadisi pusu helal olsun takviye zenginligi

Kardeşim Katılıyorum Sana Takviye Önemli Olduğu Kadarda Macera ve Aksiyonda Önemli ne kadar artış olursa reytingte artar tabikide :)

Yapılabilse bile doğru olmaz, kişilerin izinsizce evine sızmış olursun ve suç işlersin. Bu işler için izinler alınıyor, hatta paralar veriliyor ailelere bildiğim kadarıyla.

ya ne alaka para ile olduğu için böle oluyo zaten herşey ne bilelim biz onlara zorla izletmediklerini ama bizim gibi serberst kim ne izliyorsa uydu yoluyla takip edilir :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Survivor'u izledim en iyi bolumuydu hem odul hem'de dokunulmazligi Unluler kazandi cok sevindim.:ghost:

ya ne alaka para ile olduğu için böle oluyo zaten herşey ne bilelim biz onlara zorla izletmediklerini ama bizim gibi serberst kim ne izliyorsa uydu yoluyla takip edilir :)

Böyle olursa herkesin ne izlediği birileri tarafından görülür ve hatta bu kullanılabilir kötü amaçlarla. İzinsiz olarak tv'lerin takip edilmesi her türlü yasaya göre aykırıdır, bunun yapılması teknolojik olarak mümkün olsa bile hukuken imkansız. TV'de ne izlediğin de mahremdir. :)

Dijitürk, D-Smart gibi paralı platformlar anca takip edebilir ne izlediğini ki onlar da ara ara hangi kanalların izlendiğini yayınlıyorlar.

umutsuz ev kadınları bitti fakat hala kanal dnin bu sezonki en iyi işlerinden birisi. bu sezon final yapmalı...

Bu survivora ne oluyo anlamıyorum! Yakında 16 lara çıkarsa hiç şaşırmam. Bu denir abi abarttılar artık. Hatırlıyorum da Nihat , pascal kavgası bile totelde 10 larda almıştı ama ab ye bakmamıştım o zaman ama toteli iyi hatırlıyorum tam 10 lardaydi ve bu seneki survivor gecen seneki kadar da güzel değil. Bence Acun ve sbt i,yi bı pazarlık yapmış bu kadar olamaz!!

Bu survivora ne oluyo anlamıyorum! Yakında 16 lara çıkarsa hiç şaşırmam. Bu denir abi abarttılar artık. Hatırlıyorum da Nihat , pascal kavgası bile totelde 10 larda almıştı ama ab ye bakmamıştım o zaman ama toteli iyi hatırlıyorum tam 10 lardaydi ve bu seneki survivor gecen seneki kadar da güzel değil. Bence Acun ve sbt i,yi bı pazarlık yapmış bu kadar olamaz!!

acun hafta sonu iyi izlenio salı veya çarsamba gelirse ezilir acun oda bilio :) acun aldigi reyting ona yeter artar

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]80[/TD]
[TD]TÜRK'ÜN UZAYLA İMTİHANI (TKR)[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]02:00:00[/TD]
[TD]02:52:42[/TD]
[TD]00:52:42[/TD]
[TD]1,17[/TD]
[TD]14,28[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

o saatte shareye bak hacı 😡

acun hafta sonu iyi izlenio salı veya çarsamba gelirse ezilir acun oda bilio :) acun aldigi reyting ona yeter artar

muhteşem yüzyılda haftasonuna gelse ezilir :D her türün kendine ait yeri var şimdi köpeği denizin ortasında bırak bakalım noluyor o hesap

muhteşem yüzyılda haftasonuna gelse ezilir :D her türün kendine ait yeri var şimdi köpeği denizin ortasında bırak bakalım noluyor o hesap

casploc muhtesem yüzyıl gün deistirmez ö.b.g.z de

ama y.sizsinizi çarsamba koymusdu acun ve ezildi özetini dahi geçemez hale geldiginde y.sizsiniz bitti :)

m.yüzyıl adı altında ezilir acun ezildi de defalarca :)