bikere 70 milyona %100 de vurmak için 10 bin kisi idaeal bir rakam
ama 2 bin kisi olcak is değil
10 bin kişiyi ölçecek reyting şirketi bulunamaz herhalde, o durumda kardan çok zarar olur.
bikere 70 milyona %100 de vurmak için 10 bin kisi idaeal bir rakam
ama 2 bin kisi olcak is değil
takviyeyle babamda alır o kadar reyting
aslında imkansız değil teknoloji gelişti. uydu üzerinden takip yapamazlarmı tabi tartışılır bi konu. 2bin kişiyle olcak iş değil bence tabi bunları büyük şirketler kanallar yapımcılar düşünüyordur ama emek hakkı yeniyor uydudan takip edilse süper olur ozaman gerçek reytingler ortaya çıkar
behzat özetsiz yeni bölüm basladi bu hafta acaba reytinglerinde artıs sebebi biraz buda olabilir takviye her dizide olur önemli olan güclü takviye yapilmasi
bunu yapan dizilerin basında kurtlar vadisi gelir oynamayan oyuncu çok az mükemmel bir Kadro genisligi ve konu zenginligi barındırmaktadir ilk 100e bile giremeyen tnt ikincilige tasımıstır persembe günleri
düsün kanald show star atv oldugunu kurtlar vadisi pusunun potansiyeli olmayan kanalı bile potansiyel yüklediyse helal olsun kurlar vadisi pusu helal olsun takviye zenginligi
Yapılabilse bile doğru olmaz, kişilerin izinsizce evine sızmış olursun ve suç işlersin. Bu işler için izinler alınıyor, hatta paralar veriliyor ailelere bildiğim kadarıyla.
ya ne alaka para ile olduğu için böle oluyo zaten herşey ne bilelim biz onlara zorla izletmediklerini ama bizim gibi serberst kim ne izliyorsa uydu yoluyla takip edilir
Arka siradakiler ve al yazmalim izledim..ikiside süperdi...
ARKA SIRADAKİLER Zararına Dizi Çekiyorlar Allah Akıl Fikir Versin
Bu survivora ne oluyo anlamıyorum! Yakında 16 lara çıkarsa hiç şaşırmam. Bu denir abi abarttılar artık. Hatırlıyorum da Nihat , pascal kavgası bile totelde 10 larda almıştı ama ab ye bakmamıştım o zaman ama toteli iyi hatırlıyorum tam 10 lardaydi ve bu seneki survivor gecen seneki kadar da güzel değil. Bence Acun ve sbt i,yi bı pazarlık yapmış bu kadar olamaz!!
acun hafta sonu iyi izlenio salı veya çarsamba gelirse ezilir acun oda bilio acun aldigi reyting ona yeter artar
O senin fikrin tamam mı pelitt??arka sıradakiler hala eskisi gibi süper ve efsane bir dizi........
muhteşem yüzyılda haftasonuna gelse ezilir her türün kendine ait yeri var şimdi köpeği denizin ortasında bırak bakalım noluyor o hesap