15 Nisan 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 2 12.5%
  • Survivor (Show)

Oy: 6 37.5%
  • Pazar Sineması Kuşağı (Star)

• Behzat Ç. (Star)

• Al Yazmalım (ATV)

Oy: 1 6.3%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 4 25.0%
  • Babam İçin (Fox)

• Farklı Desenler (STV)

• Arka Sıradakiler (TNT)

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Behzat umarım hep böyle gider.:)

Survivor dün yine çok çok heyecanlıydı. Her hafta dokunulmazlık oyunlarında kalbim duracak gibi oluyor.:D

Moderatörün son düzenlenenleri:
behzat ç nin yükselme sebebi çalgı çengi filminin başrolleri konuk oyuncu olarak geldi ama baya güzeldi bu oranları korursa seneyede devam eder.

behzat ç.nin reyting kaygısı yok biliyorum. açılama yapmıştı erdal beşikçioğlu zaten 22:15 te yayınlnıyor hemde +13 izleyici kitlesinin çok olduğuna inanıyorum ben :) şahsen

behzat ç.nin reyting kaygısı yok biliyorum. açılama yapmıştı erdal beşikçioğlu zaten 22:15 te yayınlnıyor hemde +13 izleyici kitlesinin çok olduğuna inanıyorum ben :) şahsen

Reyting kaygısı yok diyemeyiz kanımca, dizinin olmasa da Star'ın vardır, bu bölüm reytingleri idare eder ama genel itibariyle düşük reytingler alıyor ve Star mutlu değildir büyük olasılıkla.

elit' Alıntı:
behzat ç.nin reyting kaygısı yok
biliyorum. açılama yapmıştı erdal
beşikçioğlu zaten 22:15 te yayınlnıyor
hemde +13 izleyici kitlesinin çok
olduğuna inanıyorum ben şahse
Reyting kaygısı olmazsa çalgı cengı ekibini konuk oyuncu alırmıydi. seyircinin behzattan sıkıldığı ortada ilgiyi toplamak için böyle atrıksıyonlara giriyorlar :))))))) daha çok çalışması lazım artık twıttırda pek tt olmuyorlar eskisi gibi :))))

Reyting kaygısı olmazsa çalgı cengı ekibini konuk oyuncu alırmıydi. seyircinin behzattan sıkıldığı ortada ilgiyi toplamak için böyle atrıksıyonlara giriyorlar :))))))) daha çok çalışması lazım artık twıttırda pek tt olmuyorlar eskisi gibi :))))

behzat çalgı çengi çalgı çenginin okudugu müzik meral okay hepsi tt oldu adeta mükemmel reytingler aldi :D

Behzat Ç. yükselişe geçmiş.
Al Yazmalım bu sezon sonu bitmeli. Aldığı oranlar iyi değil.
Farklı Desenler 4. sıraya düşse de iyi oranlar almaya devam ediyor.

Eskisi kadar tt olmuyor dedim kryes. bıkezde yazdiklarimi doğru oku allah askina :))))))))

behzat çalgı çengi çalgı çenginin okudugu müzik meral okay hepsi tt oldu adeta mükemmel reytingler aldi :D

Mükemmel mi ? Kreys dizinin ortalaması için belki bu haftaki reytingleri iyi fakat tabloya bakınca alınan reytingin mükemmellikten çok uzak olduğu görülüyor. :D

ya arkadaşlar behzat ç. eskiden güzel reyting alıyodu tamam kabul. sezon sonu tven filan diolardı sonra tekrar stara geldi eskiden 20:00 da yayınlanıyodu. şimdi 22:15'e aldılar bide SURVİVOR başladı yani şunu demek istiyorum star sinamı kuşağı sunuyo ardında behzatı bence biraz diziye aksiyon gelse eskisi gibi olur çünkü izliyci kitlesi sağlamdır diye düşünüyorum.

O Saatte +13uygulamayla Behzat Ç. iyi reyting almış kimsede laf yapmasın boşuna.
Her hafta almasada bu reytingleri bence Behzat Ç. artık yükselişe geçer.bence en az 1sezonu daha var Behzat Ç.'nin
Erdan Beşikçioğlu'nunda dediği gibi Kaliteli dizilerin reyting kaygısı yoktur.

O Saatte +13uygulamayla Behzat Ç. iyi reyting almış kimsede laf yapmasın boşuna.
Her hafta almasada bu reytingleri bence Behzat Ç. artık yükselişe geçer.bence en az 1sezonu daha var Behzat Ç.'nin
Erdan Beşikçioğlu'nunda dediği gibi Kaliteli dizilerin reyting kaygısı yoktur.

Aynen Katılıyorum. Bence Uzun Sürer Gibi çünkü atak yapmaları önemli dizideye aksiyon gelse bence hala tavan yapar buda bana bir izleyici kitlesinin olduğunu gösteriyor.

ben bu reyting ölçümlerini anlamıyorum. sanki tüm illlerdeki tvlerin izlenme payını ölçüyo. e diğer izleyenler nolcak sadece belli bi kesime yaplıyor. yanlıssam düzeltin :)

ben bu reyting ölçümlerini anlamıyorum. sanki tüm illlerdeki tvlerin izlenme payını ölçüyo. e diğer izleyenler nolcak sadece belli bi kesime yaplıyor. yanlıssam düzeltin :)

Tüm tv'leri ölçmek imkansız olduğu için belli bir miktarı ölçülüyor. O ölçülen küçük kitlenin tüm Türkiye'yi yansıttığı düşünülüyor ama elbette tam gerçek olma ihtimali yok, yine de yakın olduğunu düşünüyorum. Bu dediklerim SBT için geçerli değil, resmi şirketler için geçerli.

Tüm tv'leri ölçmek imkansız olduğu için belli bir miktarı ölçülüyor. O ölçülen küçük kitlenin tüm Türkiye'yi yansıttığı düşünülüyor ama elbette tam gerçek olma ihtimali yok, yine de yakın olduğunu düşünüyorum. Bu dediklerim SBT için geçerli değil, resmi şirketler için geçerli.

bikere 70 milyona %100 de vurmak için 10 bin kisi idaeal bir rakam

ama 2 bin kisi olcak is değil