2 lig olur biri FF biri isteyen herkesin oynayabileceği. Böylece hem daha fazla kişiyle hem de aynı anda birkaç ligli şekilde test etmiş oluruz.
Google üzerinden arayıp bulanlar ve kayıt olanlar var mı ? Şu an popülarite nasıl ?
2 lig olur biri FF biri isteyen herkesin oynayabileceği. Böylece hem daha fazla kişiyle hem de aynı anda birkaç ligli şekilde test etmiş oluruz.
Google üzerinden arayıp bulanlar ve kayıt olanlar var mı ? Şu an popülarite nasıl ?
Şuan ben futbu yazınca çıkmıyor google da futbu.com yazman gerekiyor o da bulunmasını zorlaştırıyor
Şuan ben futbu yazınca çıkmıyor google da futbu.com yazman gerekiyor o da bulunmasını zorlaştırıyor
Bende çıkıyor ama şu an kimse futbu yazmaz ki zaten.
Dün çıkmamıştı ilk sırada face sayfası çıkmıştı Ama şimdi çıktı Aynen kimse yazmaz şimdi nasıl bi tanıtım yapacaksın reklam mı vereceksin
Şimdi tanıtım yapmayacağım yaz sonuna doğru tamamen oyun oturur ve pek bir eksiği kalmaz diye düşünüyorum. O zaman gerek favoriforumumda gerek diğer sitelerde reklamları yayınlayacağım. Ayrıca başka forumlarda da oyunun tanıtımını yapacağım. Gerekirse parayla da reklam verebilirim. Ayrıca oyunun Facebook üzerinden oynanan bir sürümünü de yapmayı planlıyorum böylece Facebook üzerinden oyun daha kolay yayılabilir.
Bakacağız artık tutar ya da tutmaz oyun ama ben elimden geldiğince oyunu en iyi şekilde hazırlayacağım sizlerin de katkılarıyla.
Ozan büyük forumlara girip gizli gizli reklam yapmayacaksın, değil mi ?
Gizli gizli değil açık açık reklam yapacağım üye toplamaya çalışacağım kimsenin de itiraz edeceğini sanmıyorum onlara rakip bir şey değil sonuçta oyun tanıtacağım.
Genelde her türlü reklam yasak değil midir ?
Hayır oyun tanıtımı gibi şeyler reklama girmez genelde
Yardım istiyor musun ?
Ozan büyük forumlara girip gizli gizli reklam yapmayacaksın, değil mi ?
bendede çıkıyor.
öyle googleden aramayla bulunması için futbol yazcak birinin yanlışlıkla futbu yazıp kayıt olması gerekir ki buda milyonda bir ihtimal o yüzden paraya kıyılıp reklam yapılmalı....
Futbol yazınca kaçıncı sayfada çıkıyor acaba ? Yerini bulsak sürekli o şekilde gireriz, zamanla ilk sayfalara gelir link.