FF Sorgu Odası - Hafta 9- Sorgudaki İsim Kim Olsun

FF Sorgu Odası - Hafta 9- Sorgudaki İsim Kim Olsun

• xemrexxx

Oy: 7 25.0%
  • primavera

Oy: 13 46.4%
  • kıymetli onur

Oy: 8 28.6%

• Kullanılan toplam oy
    28
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kavgayı bırakın bana oy atın:F

takas çok sinirli birisi en basit şeyde delleniyor buda etki- tepkiden dolayı bizim dalga geçmemize neden oluyor :D

Valla anlatılmaz yaşanır 1. sayfadan başla :D:D

Ben sadece sert konuşmana karşıyım.Tamam sen kışkırtılıyorsun ama burasıda horoz gibi kabarılacak yer değil biraz kendine hakim olmayı öğrenmen gerektiğini düşünüyorum.Tanımadığım insanları da yargılayacak kadar büyümedim, bununda farkındayım.Bir tartışmamız var diye sana bunları söylemiyorum. Gördüğüm kadarıyla bayağı sinirli birisin ve bunu bazen çok yansıtıyorsun buraya.Bunu onaylamıyorum,tamam.

sinirli değilim ne siniri bazıları özellikle dalga geçiyolar onlara karşı sinirliyim başka da ne kimseye saygısızlığım olur ne de başka bişeyim

takas çok sinirli birisi en basit şeyde delleniyor buda etki- tepkiden dolayı bizim dalga geçmemize neden oluyor :D

bak arkadaşım bu forumda en gıcık olduğum kişisin belki de yorumlar kışkırtıcı seninle alakam yokken bana karşı mesajlar yazıyosun ben vadiyle ilgili bişey yazdığımda hemen atlıyosun falan filan yani sen bu şekil devam ettikçe benden bişey bekleme ben sinirli değilim sizin yüzünüzden öyle sanıyolar

Sinirlendirmeyin beni kullanın oylarınızı son 1.5 saat:) :D

bak arkadaşım bu forumda en gıcık olduğum kişisin belki de yorumlar kışkırtıcı seninle alakam yokken bana karşı mesajlar yazıyosun ben vadiyle ilgili bişey yazdığımda hemen atlıyosun falan filan yani sen bu şekil devam ettikçe benden bişey bekleme ben sinirli değilim sizin yüzünüzden öyle sanıyolar

sen her yere vadi 10 numara türkiyenin en kaliteli dizisi gibi yorumlar yazmazsan sorun olmaz.

Vadicilerden ayaklanma gelmezse primevera sorgu odasında:)

Bu konuyu anca ben kilitlerim demi reyiz:D
Daha 1 saat 15 dakika var:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,649
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy