12 Nisan 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 4 16.0%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 8 32.0%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 9 36.0%
  • Sivasspor - Bursaspor Maçı (ATV)

Oy: 3 12.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

• Sen de Gitme (TRT 1)

Oy: 1 4.0%
  • Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 8.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 8.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Zaten kurtları izlerken insanın aklı durmasi lazım başka türlü o diziye nasıl inanacaksin di mi :)))))))))
polat reyting için vuruluyor denize düşüyor kum çıkaran kepceye tutunup kurtuluyor. obzg osmanin kurtulmasi daha inandırıcı yahuu
vadi en gerçekçi dizi çekemeyenleri de anlıyorum :d bu arada ankette nolmuş öyle ya farka bak :d suskunlar vadiyi geçecekti ya bunu diyenler nerde he nerde şu sallama reytinglere rağmen özetle kapışıyolar

izlediğin için vadi müthişti diyorsun ben izlemediğim için vadiyi yorum yapmıyorum.. fatmagülün haketmediğini nerden çıkarıyorsun izlemedinki..

sbt yi en çok ben eleştiriyorum baştan beri agb de fatmagül 16 reyting alıyordu vadi 9 reting alıyordu sbt gelince fatmagül 13 lere düştü vadi 12 ye çıktı eleştirmediniz sbt yi yere göğe sıgdırmadınız sonra vadi sbt ye rağmen birinciliğe ulaşamayınca sbt ya veryansın ettiniz bende sbt yi eleştiriyorum bana görede gerçekçi değil asıl sonuçlar agb nindi yani gerçek bir sonuçta fatmagülün reytingi 16 civarıdır ..
eleştireceksen,iz tüm sonuçları eleştirin sadece vadi birinciliği ulaşmadığı için eleştirmeyin yakında tns geliyor bence vadinin bunlar iyi günleri tns gelince durum dahada vahim vadi için..

en büyük sürpriz suskunlarda olmuş orda sbt yi eleştirmek daha mümkün iki hafta arayla 8 den 4 e nasıl düştü suskunlar,,,,, asıl isyan etmesi gerekenler suskunlar taraftarları ama hala vadiciler isyanda..

Harika bir yorum. Bugün sbt'yi kötüleyen birçok kişi başta sbt'ye güvenim sonsuz demişler. O yorumları okuyunca şok geçirmiştim.:D

Son düzenleme:
Destere'ye katıldığım noktalar var. Bugün SBT'yi eleştiren arkadaşlardan bazıları SBT'ye ilk geçildiği zamanlarda "SBT'ye güvenim %100" diyorlardı. TNS gelince de başka bir bahane bulunacaktır. :D

Doğru söylemişsin endgame. Başından beri diyorum arkadaşlar tns'ye fazla bel bağlamayın diye ama herkes tns diye can atıyor.:D

katılıyorum tns ye hiç güvenmiyoruz 1040 kişiyle ne ölçümü

Madem güvenmiyorsun o zaman yorum yapma takas. Vadiyi izleyerek bu reytingleri hakettiğini söyleyebilirsin. Ama Fatmagülü karalayamazsın. Onun da müthiş bir bölümüydü. Eskiden SBT`de Vadi 14 reyting alınca kesinlikle doğru diyordun, AGB şikeci diyordun. Zaten Vadi listede hep böyle düşük gelecekse sen her zaman böyle söyleyeceksin. Sadece SBT TNS geleceği için yaptığı eski yanlışları yavaş-yavaş düzeltiyor

Vadi gelecek hafta'da zirvede olamaz bence 2-3 reyting fark var.Takas simdi Vadi , Suskunlari buyuk farkla gecmis diyo ama Fatmagul , Vadiyi buyuk farkla gectigini soylemiyo.Guvenmiyorum diyosun da neden Vadi , Suskunlari gectigini soyluyosun guvenmiyorsan demek yanlis onu'da soyleme ama Fatmagul'u hic soylemiyosun evet simdi sen bunu okudugunda yine Vadi'yi one cikaricagini biliyorum ne dersek diyelim.[:)]

madem kimse güvenmiyo bu kadar yorum nerden çıktı :D bu arada vadi ve fgsn düşüse devam etmeleri dileğiyle senaryoları çok saçmaladı ikisinin de

Fatmagulum yine ortalığı Dokmus YERLERE... Yardirmis :))
iste hani diyolardi yaa hiç bisey olmasa bile Polat tek çıksa 10 reyting alır bak fatmagul sadece kerimle konuştu 12yi aldı :)))
helal fatmagule

Digerlerine bisey demiyorum sadece ;" fiyasko dizilerin fiyasko reytingleri." :)) :)))

Bugün biri çıkıp vadi kesin haftaya birinci. haftaya çok heyecanı bölüm var dedimi :))))))
demedıyse formun bu geleneği yaşasın diye ben diyeceğim :)))))))))

Takas' Alıntı:
katılıyorum tns ye hiç güvenmiyoruz
1040 kişiyle ne ölçümü

takasın tek inandigi reytıng olcumu bahadir ozdener :)))) o ne derse doğru ama 2500-3500 kişinin söyledikleri yalan :))))))

sbt kendi içinde tutarli hatta okadar tutarli ki hava raporu gibi :)))))) sadece deneklerde biraz sorun var okadar. mesela internette reklami yapılan bıseyin anında yansıması oluyor. yani çok duyarlı bir ölçüm. şu dengeleri adam akıllı secselerdı sbt nin üstüne yok. sbt beni hiç şaşırmadı. çarşamba fenerin penaltıları birinci olmasına kimse itiraz edemez. agb olsaydı bu birincilik olmazdi.

tns 6 aydir denek secmekle ugrasiyor eminim tns daha iyi denek seçecek ve daha sağlam olacaktır. eylude 3500 kişiye ulaşınca onun üstüne ölçüm olmaz.

sbt agb den daha güvenilir. tns ise içlerinde işini en sağlam yapanı olacak

Ozan burdan sana sesleniyorum biz böyle mesaj yazinca hemen ceza aliyoruz ve hatta ben yiyoruz, mesajimizda siliniyor ama Vadi hakkinda böyle mesajlar yazilinca pas geciyorsunuz helal olsun sizin adaletinize!!!
Sence admin bu şikayet butonunu niye koydu böyle mesajları şikayet etsenize adminin işi gücü yok da hep burada kim ne yazmış diye mi bakacak

Sence admin bu şikayet butonunu niye koydu böyle mesajları şikayet etsenize adminin işi gücü yok da hep burada kim ne yazmış diye mi bakacak

sikayet butonunu bende görüyorum kör degilim ama burdan paylasmak istedimki herkes adaletsizligi görsün. Biz böyle mesajlar yazdigimizda silinmesi 5 dakika sürmüyor!!!!

Yasin93' Alıntı:
Ozan burdan sana sesleniyorum biz
böyle mesaj yazinca hemen ceza
aliyoruz ve hatta ben yiyoruz,
mesajimizda siliniyor ama Vadi
hakkinda böyle mesajlar yazilinca pas
geciyorsunuz helal olsun sizin
adaletinize!!!

ispiyonculuga gerek yok. takas bana vadiden ne beklıyon dedi bende zekaya hitap etsin dedim. o mesajın ustundekı mesajı okuyup ispitleseydin keşke... :)))))))))

bir diziden zekaya hitap etmesini istemek suç mu yahuu :))))))))

ispiyonculukla alakasi yok bunun cünkü eger sen bu sekilde yazmaya devam edersen ben karsilik verecegim ve yine ban yiyecegim.

sen herhalde lafin nereye gidecegini anlamiyorsun. Vadi yi izleyenler zekasiz mi? Senin bu yazdigin mesaji istedigin yöne cekebilirsin

Konuyu bilmeden aradan atlamısın takasla tüm yazışmalarımızı oku ondan sonra yorum yap.

mematının ölümü üzerine konu açıldı. ben polat ve mematının asla olmeyecegını yazdım kundaktakı çocukta biliyor herkes ölümlü birtek onlar ölümsüz Diye :))))) bundan reyting beklemek sacmalik dedim....

yani zeka olayı diziyle alakali değil.. (bak bu cumleyıde yanlış anlama :)))))))))) )