9 Nisan 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 1 4.2%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Survivor (Show)

Oy: 11 45.8%
  • Son (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 12.5%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 3 12.5%
  • Koyu Kırmızı (Star)

Oy: 2 8.3%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

• Bir Zamanlar Osmanlı - Kıyam (TRT 1)

Oy: 4 16.7%
  • Leyla ile Mecnun (TRT 1)

Oy: 6 25.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 4 16.7%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 8.3%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Pazartesi neler oldu ?

Survivor mu ? Arka Sokaklar mı ? Hangisi günü zirvede kapattı ?

Yer Gök Aşk, Bir Zamanlar Osmanlı - Kıyam ve diğer diziler ne kadar izlendi ?

Bir Çocuk Sevdim yeni gününde başarılı olabildi mi ?

Sonuçlar belli oldu...

Son düzenleme:
Leyla İle Mecnun'u izledim ve her gün yaptığım gibi Spor Gecesi'ni de izledim :D

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]88[/TD]
[TD]SON[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]21:01:05[/TD]
[TD]22:51:46[/TD]
[TD]01:20:46[/TD]
[TD]0,98[/TD]
[TD]2,33[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bu dizi kimse izlemiyormu ya :S en alttan basladim listeye

osmanlı kıyam yine düsmüs

Muhteşem yuzyil gelecek hafta olucakmi senaristi sizlere olmuw belki gelecek hafta ara verirler diye düşünüyorum bu hafta kuzey güney yok kivanc yurt dişına gtmiş onun içi çekimi tamamlayamamışlar!

Muhteşem yuzyil gelecek hafta olucakmi senaristi sizlere olmuw belki gelecek hafta ara verirler diye düşünüyorum bu hafta kuzey güney yok kivanc yurt dişına gtmiş onun içi çekimi tamamlayamamışlar!

muhtesem yüzyıl gelecek hafta var startv yayın akısında gözüküyor + 2.fragmanda tvde dönmeye basladi

Bir çocuk sevemedım olmuş :)))))) yeni gunu yine hüsran ... star artık bu diziyi gezdirirde gezdirir :)))))) sezon sonuna kadar dayanabilecek mi bakalım ..

yer gök aşk düşmeye devam ediyor. sezon sonunda bişey kalmayabilir. ama lale devri devam ediyorsa bu da devam eder ama sette problem var yapımcı bu diziyi devam getirmeyıp lale devriyle bırlestırebılır :))))))))

son büyük başarı elde etmiş ilk yüze girmiş :))))))))) senarist sonunda diziyi açmaya karar verdi ama iş işten geçti. dizi bundan sonra açıklığa kavuşuyor bütün bılinmezlıkler ortaya cikaracak.

Bir çocuk sevemedım olmuş :)))))) yeni gunu yine hüsran ... star artık bu diziyi gezdirirde gezdirir :)))))) sezon sonuna kadar dayanabilecek mi bakalım ..

yer gök aşk düşmeye devam ediyor. sezon sonunda bişey kalmayabilir. ama lale devri devam ediyorsa bu da devam eder ama sette problem var yapımcı bu diziyi devam getirmeyıp lale devriyle bırlestırebılır :))))))))

son büyük başarı elde etmiş ilk yüze girmiş :))))))))) senarist sonunda diziyi açmaya karar verdi ama iş işten geçti. dizi bundan sonra açıklığa kavuşuyor bütün bılinmezlıkler ortaya cikaracak.

aga yine kırdın :D son ilk 100e girmis aha :D osmanlı kıyamın düsüsünü neye baglion herhafta düsüyo :d

aga yine kırdın :D son ilk 100e girmis aha :D osmanlı kıyamın düsüsünü neye baglion herhafta düsüyo :d

Kıyamı üç haftadır yakalayamıyorum çok erken başlıyor bir türlü ızleyemiyom . düşme nedeni sanırım harem sahnesi yok padisah göbekli entrika yok bu dizi nasıl reyting alsın yahuuu :)))))) birde türkan şoray ne iş yapar o dizide yahu .. bilen gören va mi :)))))

Kıyamı üç haftadır yakalayamıyorum çok erken başlıyor bir türlü ızleyemiyom . düşme nedeni sanırım harem sahnesi yok padisah göbekli entrika yok bu dizi nasıl reyting alsın yahuuu :)))))) birde türkan şoray ne iş yapar o dizide yahu .. bilen gören va mi :)))))

yemin ediyorum şoray gördügüm an kapatasım gelio yüzüne shop yapmıslar sıfatı çok kötü olmus üzerine giydigi kaftana bakınca içine 4 hatun sigar :)))))))

yemin ediyorum şoray gördügüm an kapatasım gelio yüzüne shop yapmıslar sıfatı çok kötü olmus üzerine giydigi kaftana bakınca içine 4 hatun sigar :)))))))

muhteşemd e 32 benden yukarı kadın olmayışı şimdi anlaşıldı çünkü osmanlıda kıtlık baş gostermis çünkü bütün yiyecekleri türkan şoray yemiş muhtesemdekı kadınlara bişey kalmamis :)))))))))

muhteşemd e 32 benden yukarı kadın olmayışı şimdi anlaşıldı çünkü osmanlıda kıtlık baş gostermis çünkü bütün yiyecekleri türkan şoray yemiş muhtesemdekı kadınlara bişey kalmamis :)))))))))

aynen :))))))))) şoray bi sismis tam sismis survivor tahminlerimiz tuttu büyük düsüs yasicak dedik düstü :D

aynen :))))))))) şoray bi sismis tam sismis survivor tahminlerimiz tuttu büyük düsüs yasicak dedik düstü :D

Ben totalde arka sokaklar alır dedim ama Kıl payı acun birinci oldu ..acun uyanık reklam stratejisi ile olayı koparıyor . birde yer gök aşk düşünce acunun birinci olan bölüme çok az reklam yayinlaniyor tüm reklamlar program sonuna denk getiriyor sonra birinci oldum havası basiyor..

Star'ın sonuçları yine içler acısı.

Son, ölmüş ağlayanı yok.

Kıyam, Yer Gök Aşk, Milyoner hepsi düşmüş.

Survivor olunca programlar zor dayanıyor!

Star'ın sonuçları yine içler acısı.

Son, ölmüş ağlayanı yok.

Kıyam, Yer Gök Aşk, Milyoner hepsi düşmüş.

Survivor olunca programlar zor dayanıyor!

bir çocuk sevdim bitirmeli artık star adam akıllı bir dizi veya filmler koymalı

https://fav10.net/f498/2-nisan-2012-pazartesi-reyting-sonuclari-122027/

gecen hafta göre totalde yükselis a/b düsüs var

Son dedigin gibi hayal kırıklığı survivor çok düsmüs zor dayanio demissin ama 9 almıs 9 çokmu iyi bugüne göre çok iyi o ayri :)))))