2-8 Nisan Haftanın En Çok Hit Kazananları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]Cenation[/TD]
[TD] 1.536[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Fks14 şimarma hemen 2 hafta 1. oldun diye.

İlk 5'ten çıkmamışım yine

Fks14 şimarma hemen 2 hafta 1. oldun diye.

İlk 5'ten çıkmamışım yine

"Şımarma" lafı ağır olmuş sanki.

Bırakalım da başarısını kutlasın Fks14, iddialı projeleri devam ederse zirvede kalabilir bence gelecek haftalarda da, reytinglere ilgi çok düştü, bunun herkes farkında, o nedenle Ozan'ın durumu çok iyi olmayacak gelecekte de, düşüş devam edecektir, yazın reytingi kim ne yapsın ?

"Şımarma" lafı ağır olmuş sanki.

Bırakalım da başarısını kutlasın Fks14, iddialı projeleri devam ederse zirvede kalabilir bence gelecek haftalarda da, reytinglere ilgi çok düştü, bunun herkes farkında, o nedenle Ozan'ın durumu çok iyi olmayacak gelecekte de, düşüş devam edecektir, yazın reytingi kim ne yapsın ?

Insanlar Meral Okay'in acisini yasarken, bazi insanlarin böyle yorumlarin yapmasi beni gerçekten derinden üzüyor.. Neyse, ben alinmiyorum üstüme, basariyi paylasmak bile yanlis aniliyor forumda artik..

Insanlar Meral Okay'in acisini yasarken, bazi insanlarin böyle yorumlarin yapmasi beni gerçekten derinden üzüyor.. Neyse, ben alinmiyorum üstüme, basariyi paylasmak bile yanlis aniliyor forumda artik..

Meral Okay'ın kaybı, cevaa mesaj yazarken bilinmiyordu, ikisini örtüştürmek doğru olmaz.

Benim yazdığım mesajla Meral Okay'ın ne alakası var