7 Nisan 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 5 22.7%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 1 4.5%
  • Survivor (Show)

Oy: 9 40.9%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• İffet (Star)

Oy: 2 9.1%
  • Yeni Bir Hayat (Star)

• Lale Devri (Fox)

Oy: 3 13.6%
  • Şefkat Tepe (STV)

• Elde Var Hayat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
A/B daha önemli fakat İffet'in A/B reytingleri de çok iyi noktada değil şu an. Akasya Durağı A/B'de vasat ama totalde yaklaşık 6 reytingle epey iyi. Bence Akasya Durağı, İffet'ten daha kazançlı şu durumda...

tartışmasız öyle sanki iffet 10 reyting alıyo aldığı 4 reyting ne reklamı :D

benim için total her zaman çok daha fazla önemlidir ab yi pek takmam total i yüksek diziler halkın dizileridir.

vadı tkr verse en az 6 reytıng alır star

aga eski tekrar reytinglerini geçen hafta gördüm ben bile o kadar beklemiyodum 15-16 almış tekrarları oha :D show tv haftanın 5 günü vadi tekrarları yayınlamış bikaç ay işi götürmüş :D

vadi tekrarı ilk 20ye giremez bunlar ne sanıyo artık yumurcak tv hariç her kanalda var vadinin tekrarı sizin dediğiniz gibi olsa onlar dünya rekoru kırardı :D

vadi tekrarı ilk 20ye giremez bunlar ne sanıyo artık yumurcak tv hariç her kanalda var vadinin tekrarı sizin dediğiniz gibi olsa onlar dünya rekoru kırardı :D

sakin ol şampiyon :D her vadi dediğimizde atlıyon nedir bu kuyruk acısı anlayamadım beyaz tv de ve kanal 7 de yayınlanıyo tekrarlar ne bekliyon 1. mi olacaktı :D tnt de yayınlanan tekrarı ilk 5 e girmişti :D

sakin ol şampiyon :D her vadi dediğimizde atlıyon nedir bu kuyruk acısı anlayamadım beyaz tv de ve kanal 7 de yayınlanıyo tekrarlar ne bekliyon 1. mi olacaktı :D tnt de yayınlanan tekrarı ilk 5 e girmişti :D

sende yazcak bişi bulamadığında vadi yazıyon biz bişey diyozmu gardaş

sende yazcak bişi bulamadığında vadi yazıyon biz bişey diyozmu gardaş

ben her konuda mesaj yazarım gardaş sen rahat ol burda kreys star vadi tekrarı verse 6 reyting alır dedi bende görüşümü bildirdim yani seni ilgilendiren bi konu yok her vadi mesajıma atlayıp kendini küçük düşürme.

survivor ve yahşi cazibeyi izledim... ikiside çok güzeldi... özellikle survivor...

ben her konuda mesaj yazarım gardaş sen rahat ol burda kreys star vadi tekrarı verse 6 reyting alır dedi bende görüşümü bildirdim yani seni ilgilendiren bi konu yok her vadi mesajıma atlayıp kendini küçük düşürme.

bende senin mesajına yorum bildiriyorum.. baştan failsin takas