- Reaksiyon puanı
- 6,417
- Puanı
- 1,060
aaa böyle bi bacak gördüm... hahahahhahh... ya hala gülüyorum ben...Bunu kuzenim izletmişti baya gülmüştük. :GDG: Özellikle Hakan'n repliklerine. :GDG:
televizyonda hala gösteriyomu bilmiyorum ama bu tanıtımı her zaman yükicem yüklicem diyorum unutuyorum... ama çok komik ya... hala gülüyorum...Show'da gördügümde her zaman gülüyorum...
Ugurkan Erez'in "böyle bir bacak gördüm" dediginde kopuyorum![]()
televizyonda hala gösteriyomu bilmiyorum ama bu tanıtımı her zaman yükicem yüklicem diyorum unutuyorum... ama çok komik ya... hala gülüyorum...![]()
21.000 mesajmı... süpersin furkan... başarılarının devamını dilerim.. yalnız benim aklım hala şu tanıtımda hala gülüyorum ya..
Gösteriliyor
(21.000 MESAJIM)
aaa böyle bi bacak gördüm... hahahahhahh... ya hala gülüyorum ben...ne özenmişsin ne şıksın
![]()
kıyafetini çuk beğendim çuk beğendim.![]()
bu arada seni 21.000ler kulübüne nasıl alabilirim... bu seferkini ben yapsam teşekkür mahiyetine...Tesekkürler dizi kolik.. Beni tebrik eden sadece sen oldun.![]()
Böyle bir bacak gördüm kısmı da güzel. :GDG:
bu arada seni 21.000ler kulübüne nasıl alabilirim... bu seferkini ben yapsam teşekkür mahiyetine...![]()
Konu disi bölümünde "Fks14 21.000'ler Kulübünde" diye bir konu açabilirsin.![]()
ugurukana bitiyorum ya
![]()
Evet yaBöyle bir bacak gördüm kısmı da güzel. :GDG:
Evet ya![]()
"Bi kedi gördüm sanki"![]()