Türk dizi tarihinde bir dönem sona eriyor

Diziyle ilgili eleştirileri elbette yapabilirsiniz ama işi tamamen dalgaya vurursanız dizinin fanları bundan rahatsızlık duyacaklardır. Lütfen daha çok dikkat edelim yazdıklarımıza. :)

Sizin çok bağlı olduğunuz ve çok sevdiğiniz bir dizi için bu söylemlerin olduğunu düşünün. Haklı veya haksız bu o dizinin izleyicilerini rencide eder. Biraz empati kurun :)

:D bu dizide ölen kızlar hepte eşsiz güzellikteydi... o değilde bu dizi o kadar destansı ki.. dizide yakında kız kalmazsa ne yapcaklar bilmiyorum... abdülheyi kıza çevirirler.. hazır saçlarıda uzun :D aahahahah

Bu yorumun çok tepki alabilir. :GDG: Umarım geç olmadan artık bitirirler diyeceğim diziyi de zaten geç oldu. :F

Diziyle ilgili eleştirileri elbette yapabilirsiniz ama işi tamamen dalgaya vurursanız dizinin fanları bundan rahatsızlık duyacaklardır. Lütfen daha çok dikkat edelim yazdıklarımıza. :)

Ozan sanırım onların bizim dizilerimiz hakkında ne kadar sert eleştriler yaptıklarını hiç görmedin ya da görmek istemedin bilemiyorum. Fatmagül olsun suskunlar olsun demediklerini bırakmadılar. Ne ekersen onu biçersin üzgünüm. :)

dalga geçilmeyecek gibi değil... :D :D

Kısasa kısas yapıyoruz. :GDG:

Sizin çok bağlı olduğunuz ve çok sevdiğiniz bir dizi için bu söylemlerin olduğunu düşünün. Haklı veya haksız bu o dizinin izleyicilerini rencide eder. Biraz empati kurun :)

empati kurduk zaten, bir zamanlar onlar bizim dizilerimiz için demediklerini bırakmadılar. Ozan'a yazdığım yorum sana da geçerli. :GDG:

benim yaptığım her yorum malesef favoriforumumda tartışma ve tepki alıyor.. bunu bende anlamış değilim... yani bi nevi buranın erol kösesi gibi oldum :D :D

gidip ya fatmagüle ya vadiye çatıyorsun ikisininde fanatikleri var burda.. fatmagüle çatarsan ben parlıyorum vadiye çatarsan takas parlıyor git başka filmleri eleştir:)

her diznin kötü tarafları eksikleri vardır ben bunu kabul edrimde onalra göre herşey mükemmel :d

gidip ya fatmagüle ya vadiye çatıyorsun ikisininde fanatikleri var burda.. fatmagüle çatarsan ben parlıyorum vadiye çatarsan takas parlıyor git başka filmleri eleştir:)
fatmagülü bende seviyorum... hiç çoktan vadiden iyidir... belki arada biri damarıma basmışsa onun inadına kötü yorumlar yapmış olabilrim.. ama o diziyi geçen sezon takip ediyrdum artık mazide kaldı benim için... zaten yazın tekrarları olacak... denk gelirse onu izlerim.. :D

Mehmet'te var. :GDG: her dizinin fanatikleri var ama biz dizimizi savunurken en azından o kadar ağır konuşmuyoruz.
Bazıları bildiğin fanatik olmuş başka dizilerin güzel olabileceğini kabul edemiyorlar. :GDG:
en çk ona sinr oluyorum... ben izlediklerim hakkında yorum yapardım önceden... onlar her önüne geleni yorumluyolar :D artık onlar sayesinde izlemediklerim hakındada yorum yapıyorum :D

Konu 5 dakikalığına kilitli. Mesajlarda düzenleme yapıldıktan sonra yeniden açılacaktır.

Edit: Konu yeniden açık. :)

Son düzenleme:
Yazar üşenmemişsin yazmışsın birde bunu diğer saçma sapan diziler içinde yazsanda görsek bu kadar taraflı yazı yazmanın anlamı yok.Türkiye'nin Tek Gerçeğidir Kurtlar Vadisi !

Moderatörün son düzenlenenleri:
yazıklar olsun diyorum yazıklar olsun bu yazıyı yazana değil size diyorum.şu lafları benim yüzüme karşı kimse söyleyemez hiç kimse söyleyemez.sanaldan dalga geçenlere bikaç şey söylerdim ama sizin gibi insanlar yüzünden ceza yemem.yasin kardeşim ban yemiş admin çocuklar burda vadiyi alaya alıyolar hiçbir ceza yok niye ceza vermiyon dalga geçmek yasak değilse bende geçerim dalgayı böyle şey mi olur ya kurtlar vadisi istediği kadar uzasın şu an yayınlanan tüm dizilerden daha kaliteli daha gerçekçi daha çok izlenen bir yapımdır.vadi türkiye nin gelmiş geçmiş en çok izlenen en çok sevilen en büyük dizisidir.şu an eski gücünde olmamasına rağmen hala en çok izlenen dizilerden biridir.yorumları hepsini okudum ama kötü bişey yazmayacam kendimi tutuyorum ama acayip sinirlendim sizin izlediğiniz çizgi film kalitesindeki saçma sapan tecavüz dizileri çok mu iyi.yorumlardan birinde kimse ölmüyor demiş aklınca biri vadide o kadar çok önemli karakter öldü ki saymakla bitmez.

Bu konunun derhal kapatılmasını istiyorum. Biz başka dizileri eleştirince uyarı alıyoruz buradaki arkadaşlar resmen Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle alay ediyor ve Kurtlar Vadisi Pusu izleyicisini kızdırıyor. Bu durumda Kurtlar Vadisi Pusu dizisi ile alay eden kişilerin uyarı almasını istiyorum.

amaç zaten biraz rencide edip foruma katılmalarını sağlamak ben hala takası bekliyorum bu konuda yorum yapmasa bu gece uyku tutmaz beni... nerdesin takas gel buraya:)) gelsede biraz stres atsak nerde kaldı ya cuma günleri hep burda olurdu:)

sen kimi rencide ediyon arkadaş bu işin şakası kalmadı artık

bu yazı herşeye bedel
1 - Evet, Türkiye'de bir dizi gerçeği varsa bu gerçeğin üzerindeki ayak izlerinin en büyüğü Kurtlar Vadisi'nindir...
2 - Evet, bir zamanlar bu dizi başladığında sokaklar boşalır, kahvehanelerde toplu izleme seansları düzenlenirdi...
3 - Evet, Çakır öldüğünde bu ülkede 40 gün yas tutuldu, cenaze namazları kılındı; dizide Çakır'ı vuran adam günlerce sokağa çıkamadı...
4 - Evet, bir dönem babalar doğan çocuklarına Polat, Memati, Abdülhey isimlerini verdi...
5 - Evet, diziyi izleyenlerin ekseriyeti Türkiye gündemini buradan takip etti...
6 - Evet, bu dizi Türk televizyon tarihinde kırılması zor reyting rekorlarına imza attı.
varsa böyle bi dizi söyleyin.

ama senin yazdıklarının hepsi bir zamanlardı

bu yazı herşeye bedel
1 - Evet, Türkiye'de bir dizi gerçeği varsa bu gerçeğin üzerindeki ayak izlerinin en büyüğü Kurtlar Vadisi'nindir...
2 - Evet, bir zamanlar bu dizi başladığında sokaklar boşalır, kahvehanelerde toplu izleme seansları düzenlenirdi...
3 - Evet, Çakır öldüğünde bu ülkede 40 gün yas tutuldu, cenaze namazları kılındı; dizide Çakır'ı vuran adam günlerce sokağa çıkamadı...
4 - Evet, bir dönem babalar doğan çocuklarına Polat, Memati, Abdülhey isimlerini verdi...
5 - Evet, diziyi izleyenlerin ekseriyeti Türkiye gündemini buradan takip etti...
6 - Evet, bu dizi Türk televizyon tarihinde kırılması zor reyting rekorlarına imza attı.
varsa böyle bi dizi söyleyin.

yazıya bütün olarak bak :D