D Yapım'dan Keşanlı Ali Destanı Açıklaması

berenın ilk dizisi yan rol dediğimiz basrolun kız kardesıydı yani ana karakter sayılır.

turbani yıldızı zaten ıhlamurlar altında parladı. tuba ıhlamurlar altında beren gibi basrolun kız kardesıydı. sonra diziyi ele geçirdi diziin basrolu oldu. ve dizi iki yıl sürdü 9-10reytingle final yaptı

aynen ıhlamurlar altındayı izliyodum.tuba büyüküstün ilk başta başrol değildi sonra başrol kadın öldü bu diziyi sürükledi :D

ıhlamurlar altında reytinglerine bakarken gördüğüm tabloya bakın :D

PROGRAM ADI KANAL Rt-TOTAL Sh-TOTAL
1 KURTLAR VADISI (TKR) [NET] SHOW 15.80 38.80
2 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 11.50 25.30
3 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 10.80

PROGRAM ADI KANAL Rt-A/B Sh-A/B
1 KURTLAR VADISI (TKR) [NET] SHOW 13.50 35.20
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 12.20 30.80
3 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 10.00 26.40

ıhlamurlar altında reytinglerine bakarken gördüğüm tabloya bakın :D

PROGRAM ADI KANAL Rt-TOTAL Sh-TOTAL
1 KURTLAR VADISI (TKR) [NET] SHOW 15.80 38.80
2 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 11.50 25.30
3 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 10.80

PROGRAM ADI KANAL Rt-A/B Sh-A/B
1 KURTLAR VADISI (TKR) [NET] SHOW 13.50 35.20
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 12.20 30.80
3 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 10.00 26.40

işte fark açıkça ortada beren olsaydı ıhlamurlarda oynayan hiç vadinin geçmesine izin verirmiydi..:) bu da beren farkı işte klas oyuncu:)

işte fark açıkça ortada beren olsaydı ıhlamurlarda oynayan hiç vadinin geçmesine izin verirmiydi..:) bu da beren farkı işte klas oyuncu:)

berenle merenle alakası yok vadi fırtınaydı o dönem tekrara bak lan :D ben bile tekrarının en fazla 12 aldığını sanıyodum 15 i geçmiş tekrarlarının 1.olduğu çok zaman var konusunu açarım belki vay be harbiden :D

berenle merenle alakası yok vadi fırtınaydı o dönem tekrara bak lan :D ben bile tekrarının en fazla 12 aldığını sanıyodum 15 i geçmiş tekrarlarının 1.olduğu çok zaman var konusunu açarım belki vay be harbiden :D

haticeyi geçelim neticeye bakalım .. berenli halinizi gördük hem aşk-ı menu zamanında hem fatmagül zamanında liderliği kaybettiniz yiğidin hakkını yiğide verelim berenin sihri bu tek başına alt etti vadiyi:)

ıhlamurlar altında hiç başa güreşmedi zaten başroldeki kız filmden ayrılıp tuba başrole çıkınca film battı güzelliğiyle sonraki dizilerde başrol kaptı, ıhlamurlar altında dizisinin başlngıcındaki reytingi daha fazladır bitişini duymadım bile haber bile olmadı.. ayrıca ihlamurlar aktında dizisinin tutmasının en büyük nedeni bülent inaldı tubayı karıştırma işe..

emrenin söylediği gibi tubanın ikinci fiyaskosuda gönülçelendir onunda ilk 10 bölümünü izledim gittikçe battı film..

beren saatin ilk filmi hatırla sevgilidir başrol oynadı ve ondan sonra aşk-ı memnu ile parlamaya devam etti fatmagülle doruk noktasında türkiyenin şu anda tartışmasız yıldızıdır..

beren saati ilk tv deki tiyatro yarışmasındaki seçmelerde seyretmiştim o dönemden beri favorimdir ama türkiyede çıkmadık kişi bırakmadı ama bana hala selam vermişliği yoktur karşılıksız bir aşk bu.:))

nasrettin hocaya demişler karın çok geziyor hoca cevabı yapıştırmış: hayır yalan söylüyorsunuz çok gezseydi bizim evede uğrardı demiş:))

ne kadar dolmusun destere yahuu :))))aşk insanı böyle kör ediyor ışte :)))))) berenın ilk basrolu mahsunla cevırdıgı dızi aşka surgundur .. daha aşık oldugun kızı takip edemıyorsun be desetre tubayi hiç takip etmemısın

ıhlamurlar altında tuba ilk 6-7 bölüme kadar 10 dakika ortalama oynuyordu sonra sahnesi arttı dizinin yarısında gözükür oldu diğer başroldeki kız ikinci plana düşünce ilk sezon sonu öldu. :))))))ıhlamurlar altında ilk sezon ortalama reytıngını ikinci sezonda korudu senaryo gereği her dızıde olduğu gibi bir iki puan düştü. haa bu arada diziden ayrılan kızın sonra pek dizisi tutmadı. :))))))

ne kadar dolmusun destere yahuu :))))aşk insanı böyle kör ediyor ışte :)))))) berenın ilk basrolu mahsunla cevırdıgı dızi aşka surgundur .. daha aşık oldugun kızı takip edemıyorsun be desetre tubayi hiç takip etmemısın

ıhlamurlar altında tuba ilk 6-7 bölüme kadar 10 dakika ortalama oynuyordu sonra sahnesi arttı dizinin yarısında gözükür oldu diğer başroldeki kız ikinci plana düşünce ilk sezon sonu öldu. :))))))ıhlamurlar altında ilk sezon ortalama reytıngını ikinci sezonda korudu senaryo gereği her dızıde olduğu gibi bir iki puan düştü. haa bu arada diziden ayrılan kızın sonra pek dizisi tutmadı. :))))))

pardon ya unutmuşum mahsunlu filmi ordada başroldü değilmi muhteşemdi ne kadar güzeldi hakkaten:)

ismide zilandı he ya nasıl unuttum yaw allah beni kahretsin:)

aşkı memnu 6 reytıngle başladı. ayrıca berenın oynadığı hatırla sevgili salı günü aliye yerine başladı tutmayınca cumaya alındı ıhlamurlar altındanın ikinci sezonuna denk gelmişti. ıhlamurlar hep totalde geçerdi hatırla sevgilimi :))))))

pardon ya unutmuşum mahsunlu filmi ordada başroldü değilmi muhteşemdi ne kadar güzeldi hakkaten:)

ismide zilandı he ya nasıl unuttum yaw allah beni kahretsin:)

o dizide çok basrol vardı berende basrol kadın oyuncuydu.. ayrıca Allah seni beren için niye kahretsin. Allah yapacaksa akıl fikir versin beren sevdasından :)))))))

Moderatörün son düzenlenenleri:
vadiyle aşkı memnu 51 kez karşılaştı vadi 33 aşkı memnu 18 kez geçebildi :d vadi ezdi aşkı memnuyu

aşkı memnu 6 reytıngle başladı. ayrıca berenın oynadığı hatırla sevgili salı günü aliye yerine başladı tutmayınca cumaya alındı ıhlamurlar altındanın ikinci sezonuna denk gelmişti. ıhlamurlar hep totalde geçerdi hatırla sevgilimi :))))))
[TABLE="class: rating"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]SILA [NET] [/TD]
[TD]ATV [/TD]
[TD="class: XL25"]17,30[/TD]
[TD="class: XL25"]40,20[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]IHLAMURLAR ALTINDA [NET] [/TD]
[TD]KAND[/TD]