Dogan gurubu kanallarında rezalet bitmiyor !

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Daha once bir başka Dogan gurubu kanalı Kanal D de cocukların ekranda oldugu saatlerde halka dogum ızletılmıstı. Şimdi ise Cnn Türk muhaberi canlı yayında bir çocuga tokat attı

İstanbul'daki yangını olay yerinden
bildiren CNN Türk muhabiri canlı
yayında sinirlerine hakim olamayınca
etrafındaki çocuklardan birine tokat
attı...
Yangın devam ederken yayına geçen
muhabir çevresindeki kalabalıktan dolayı
zor anlar yaşadı. Kadraja girmek için
çabalayan çocuklardan şikayet eden
muhabir görgü tanıklarından birine
mikrofon uzattığı sırada yaklaşan bir
çocuğa tokatı atıverdi...

videosu bu sitede

http://www.ensonhaber.com/cnn-turk-spikerinden-cocuga-tokat-video-2012-04-05.html

Son düzenleme:
haberin başlığı bikere taraflı yayın baştan sona karalamaya yönelik toptancı bir yaklaşım her kanalda bu durum olur bunu kanal d ile bağdaştırmak ve fırsat bulup kanal d yi karalamak hangi mantığa sığar..

son olarak kameraman iyi yapmış helal olsun ben olsam çocuğun kafa gözü dağıtırdım.. ne arıyor olay yerinde, bizim ülkeye özgü bir durum sanırım... kamerayı görünce koşturuyoruz ne varsa kamerada .. artık tv ye çıkmakda eskisi gibi çok menem bir olay olmamasına rağmen hala kameranın peşinde sürüklenen çocuklar var ..eğitim şart:)

haberin başlığı bikere taraflı yayın baştan sona karalamaya yönelik toptancı bir yaklaşım her kanalda bu durum olur bunu kanal d ile bağdaştırmak ve fırsat bulup kanal d yi karalamak hangi mantığa sığar..

son olarak kameraman iyi yapmış helal olsun ben olsam çocuğun kafa gözü dağıtırdım.. ne arıyor olay yerinde, bizim ülkeye özgü bir durum sanırım... kamerayı görünce koşturuyoruz ne varsa kamerada .. artık tv ye çıkmakda eskisi gibi çok menem bir olay olmamasına rağmen hala kameranın peşinde sürüklenen çocuklar var ..eğitim şart:)

başlığı ben attım habere eklenecek çok daha olay var mehmet ali bırandın ekranda küfür etmesi gibi...

zaten çocuk dövmeyi onaylayan birinin bu durumları kınaması beklenemezdi :)))))))

başlığı ben attım habere eklenecek çok daha olay var mehmet ali bırandın ekranda küfür etmesi gibi...

zaten çocuk dövmeyi onaylayan birinin bu durumları kınaması beklenemezdi :)))))))

zaten kınamıyorum eğer kameramanın yaptığı hataysa bu kameramanın kişiliğini bağlar benim için hata değil ama hataysa diyorum kanal d ile hiç bir alakası yok bu şuna benziyor türkiyede hırsızlık yapan birini gösterip tüm türkiyede yaşayanlar hırsızdır yaftası yapıştırmaya benziyor..

zaten kınamıyorum eğer kameramanın yaptığı hataysa bu kameramanın kişiliğini bağlar benim için hata değil ama hataysa diyorum kanal d ile hiç bir alakası yok bu şuna benziyor türkiyede hırsızlık yapan birini gösterip tüm türkiyede yaşayanlar hırsızdır yaftası yapıştırmaya benziyor..

İyide kanal d kötü hep böyle bütün programlarında ucuz şeyler yapar diye baslik atılmamış ki. baslik doğan gurubu kanallarinda rezaletler arttı dior okadar.

Sanırım buda reyting kaygısıyla haraket edince ipin ucu kactıgını gösteriyor

İyide kanal d kötü hep böyle bütün programlarında ucuz şeyler yapar diye baslik atılmamış ki. baslik doğan gurubu kanallarinda rezaletler arttı dior okadar.

doğan grubu diye başlıyor devamında kanal d diye devam etmişsin bu haberin başlığı şu şekilde daha iyi olmazmıydı: kameramanın çıkardığı rezalet yada medyada rezalet diye atılsaydı olmazmıydı tabiki senin fikrin saygı duyuyorum sadece yorum yapıp kendi fikrimi söylüyorum konu senin konun keyfin bilir beyazsoy:)

kanal d yi hiç sevmiyorum dizilerini de görüyoruz

doğan grubu diye başlıyor devamında kanal d diye devam etmişsin bu haberin başlığı şu şekilde daha iyi olmazmıydı: kameramanın çıkardığı rezalet yada medyada rezalet diye atılsaydı olmazmıydı tabiki senin fikrin saygı duyuyorum sadece yorum yapıp kendi fikrimi söylüyorum konu senin konun keyfin bilir beyazsoy:)
hayır benim vurguladığım şey doğan gurubunda bir yönetim zafiyeti gösterdiği ... kanal d bu hafta iki skandal üstüne cnn turktekı hiç afedılır değil.

ayrıca haber yalan değil gazeteciler.com da görüntüleri var

yok artık..

takas vadinde bi zamanlar kanal d deydi. sevmeme sebebini biliyorumda konuyu değiştirmeyelim :D

Valla bu soğan gurbuda iyice kendini açtı.. doktorum programında sünnet, doğum vb. yaptırıyo... o yetmiyo günümüzde çocuk şiddetinin çok konuşulduğu bi ülkenin kanalında şiddet gösterimi... bravo aydın doğan... bu aralar çok boşlamışsın kanalı.. kanal sahipsiz.