D Yapım'dan Keşanlı Ali Destanı Açıklaması

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910

Keşanlı Ali Destanı dizisinin yapımcısı D Yapım, dizinin yeterli reytingi alamadığı gerekçesiyle erken final yaptığı yönündeki habere açıklama getirdi.

Açıklamada"Bazı haber siteleri dizinin reyting dolayısıyla kaldırıldığını belirtmiştir. Dizi orjinal hikayeyi bozmamak ve senaryonun özgünlüğünü korumak için, planlandığı gibi zamanında bitirilmektedir" denildi.

Kanal d şaka yapıyor sanırım. gerçi 1nisan da geçti ama :))))) madem hikayenin orijinalliğine bukadar onemsıyordunuz da yaprak dökümünün nasıl bir orjinal romani vardı da 5 sene sürdürdünüz :))))))

Son düzenleme:
evet demekki eski süresinde ve eski zamanında bitecek güzel bir haber aslında her dizi için bu geçerli uzatıp senaryoya saçma sapan eklemeler yapacaklarına zamanında bitirmeliler..

Kesanli Ali Destani dizisi Türk televizyon sektöründü güzel ve orijinal bir yapimdi fakat Türk halkimiz diziyi pek sevmedi gibi.. Ilk zamanlarda çok güzel gidiyordu ardindan saatiyle oynandi ve izleyiciler gittiler ..

son dizisinin son u nasıl ben hala çözemedim :D

Kaçırılan Selim aslında kacırılmadı . selim ırandakı çocukların kendisine ait olup olmadığını anlamak için dna testi için kudreti ırana gönderdiğinde çocuklarının saç orneklerını getiriyor kudret. bunu teste tabi tutunca çocuklarının genetik bir hastalığa tutulduğu anlıyor.

bahçıvan dedıdıklerı kişi bu Dna hastalıkları üzerinde çalışan profesör. selim ondan yardım istiyor. yani selim ve çocukları suan bahçıvanin hastaliga çözüm bulmasi için o köşkteler. alev bunu gördüğü için olduruldu . çünkü bahcıvanın peşinde kötü niyetli kimseler var (amerika yada ıran ) onu bulup bu hastaligin çözümünün formülunu almak istiyorlar alevin bahcıvanın nerde olduğunu öğrenmesi bahcıvanın hayatının tehlikeye girmesi demekti

Son düzenleme: