dxk GERİ DÖNDÜ.

duygusal x kişi

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
0
Puanı
0
Forumdaki çoğu kişi tarafından sevilmemesine rağmen, moderatörlerden haksız, suçsuz yere ceza almasına rağmen ve admin tarafından gereksiz yere forumdan uzaklaştırılmasına rağmen;
O, hiçbir zaman yılmadı, yıkılmadı, dimdik ayakta ve onurlu savaşını sürdürmek için geri döndü.
icon14.png

Çünkü O : DUYGUSAL X KİŞİ

Arkadaşlar merhaba,
hepinizi çok özledim.(hiçbirinize kinim veya kastım yok.)
icon11.png

Umarım bir daha ban yemezsin, kalıcı üye olma yolunda hızla ilerlersin. :)

hoşgeldin duygusal arkadaşım seni tekrar görmek bizi mutlu etti senin bu başkaldırını destekliyorum:) umarım fazla başkaldırıda bulunmazsında aramızdaki günlerin sayılı olmaz.... tekrar hoşgeldin....

vaay çok özlemistik :D çarsamba günü artık küslüge son sonuçlar ortada degismeyen gerçekler ve değismicek gerçekler hakkında tartisma çıkarmayalim [&:]

vaay çok özlemistik :D çarsamba günü artık küslüge son sonuçlar ortada degismeyen gerçekler ve değismicek gerçekler hakkında tartisma çıkarmayalim [&:]

tamam dediğin gibi olsun.[&:]

ayrıca
''seni destekleyen bir mesaj yazdım.
seni destekleyen bir mesaj yazdım ... bu konuda hakkını yedirme''
ben uzaklaştırma cezası almadan önce beni bu şekilde bir özel mesajla desteklemiştin ve bu beni duygulandırmıştı. bunu unutmayacağım. insanın, sürekli tartıştığı birinden destek görmesi ne güzel. zaten büyük dostluklar; kavgadan, tatışmadan ve düşmanlıktan doğarmış.[&:] çok sağol kreys.

hoşgeldin duygusal arkadaşım seni tekrar görmek bizi mutlu etti senin bu başkaldırını destekliyorum:) umarım fazla başkaldırıda bulunmazsında aramızdaki günlerin sayılı olmaz.... tekrar hoşgeldin....

sağol destere, Vallah ben de çok mutlu oldum...

hoşgeldin duygusal x kişi :D umarım bir daha ban yemezsin.

Başkaldırı??? Forumun düzenini bu şekilde bozmayı sakın düşünmüyorsundur inşallah.