Güzellikleriyle Dizilere Hayat Veren Kadın Oyuncular!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Türk dizi sektörü, yabancı dizi pazarında hatırı sayılır bir yerde duruyor. Dizi bu kadar çok olunca da, ister istemez öne çıkmak adına güzel ve dikkat çekici oyuncu ihtiyacı da doğmuş oluyor. Sizin için beyaz camdaki dizilere bir göz attık ve gözden kaçamayacak güzellikteki oyuncuları bir araya getirdik. İşte, ışıltıları ekrandan taşan güzellerden bazıları

Meryem Uzerli-Selma Ergeç-Nur Fettahoğlu (Muhteşem Yüzyıl)
Pahalı dekorları, kostümleri ve senaryosuyla baş döndüren 'Muhteşem Yüzyıl'ın Almanya'dan Türkiye'ye transfer ettiği 12 Ağustos 1983 doğumlu Meryem Uzerli, Türk ekranlarının en pahalı dizilerinden birinde baş döndürmeye devam ediyor. Dizinin diğer güzel yüzleri Almanya doğumlu Selma Ergeç ve Nur Fettahoğlu. Ergeç 1978, Nur Fettahoğlu'ysa 1980 doğumlu.

Demet Evgar (1 Erkek 1 Kadın)
Emre Karayel'le birlikte rol aldığı dizisi '1 Erkek 1 Kadın'da komedyen yönünü ortaya çıkaran Demet Evgar, güzelliğiyle 'Komik kadın çirkin olur' algısını yerle bir etti. Dergilere verdiği birbirinden güzel fotoğraflarla mankenleri aratmayan Evgar, Manisa'da 1980 yılında doğdu. Güzel oyuncu, 17 yaşından beri tiyatroyla ilgileniyor ve oyunculuk yapıyor.

Ayça Varlıer (Kalbim Dört Mevsim)
Ekranların duygu yüklü dramlarından biri olan 'Kalbim Dört Mevsim', kadrosunda bulundurduğu güzel oyuncu Ayça Varlıer'in oyunculuğuyla geniş bir izleyici kitlesine ulaşıyor. 'Leyla'nın Evi' adlı oyunla tanıdığımız 1977 doğumlu Varlıer, Amerika'da The Hartt School'da müzikal sinema üzerine eğitim almış. Ayrıca Afife ve Sadri Alışık Tiyatro ödüllerinin de sahibi.

Serenay Sarıkaya (Lale Devri)
Önce 'Adanalı' dizisinde gördük onu. Ardından bir dergiye verdiği seksi pozlarla adından söz ettirdi ve şimdi de uzun soluklu dizi 'Lale Devri'nde oyunculuğa devam ediyor. 1991 Antalya doğumlu güzel oyuncu, ayrıca 2010 yılında yapılan Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması'nda ikinci olmuştu.

Hazal Kaya (Adını Feriha Koydum)
Hazal Kaya'nın oynadığı 'Adını Feriha Koydum', kapıcı kızı Feriha'nın başından geçenleri seyirciyle buluşturmaya devam ediyor. Gaziantep'te 1990 yılında dünyaya gelen Hazal Kaya, ilk parlamasını 'Aşk-ı Memnu'yla yaptı. Başarılı oyuncu, pas geçilmeyecek bir dizi güzeli.

Özgü Namal (Koyu Kırmızı)
'Koyu Kırmızı' dizisinde karşımıza çıkan Özgü Namal, dizide bir öğretmen tarafından kaçırılan zengin kızına hayat veriyor. Üsküdar'da 1978 yılında doğan güzel sanatçı, 2005'te rol aldığı 'Kiralık Oyun' adlı tiyatro oyunundaki performansıyla Afife ödülünü aldı.

Deniz Çakır (İffet)
'İffet' dizisinde başrolü oynayan Deniz Çakır, fotoğrafçılığa ve dansa ilgi duyuyor. Boxer dergisi tarafından ülkenin en seksi kadınlarından biri olarak gösterilen Çakır, 1982 Ankara doğumlu.

Çağla Kubat (Arka Sokaklar)
'Arka Sokaklar' dizisinin güzel oyuncusu Çağla Kubat, 2001 yılında Türkiye'yi Miss Universe Kainat Güzellik Yarışması'nda temsil etmişti. Manken, fotomodel, oyuncu ve profesyonel sporcu olan Kubat, 1979 İzmir doğumlu.

Gülcan Arslan (Bir Çocuk Sevdim)
2008 yılında 'Sınıf' adlı diziyle oyunculuğa 'Merhaba' diyen Gülcan Arslan, şu sıralar 'Bir Çocuk Sevdim' adlı dizide karşımıza çıkıyor. Dizi, Sakarya'da 1986 yılında doğan genç ve güzel oyuncunun katkılarıyla keyifle izleniyor.

Bade İşçil-Öykü Karayel- Merve Boluğur (Kuzey Güney)
Kuzey ve Güney adlı kardeşlerin hikayesini anlatan dizi, kadrosundaki güzellerle de adından söz ettiriyor. Dizinin güzelleri ise 1983 İstanbul doğumlu Bade İşçil, yine İstanbul'da 1990 yılında dünyaya gelen Öykü Karayel ve bir zamanların 'Acemi Cadı'sı 1987 İstanbul doğumlu Merve Boluğur.

kadinoyuncu.jpg

lafa çok güzel bir çalışma yapmışsın eline sağlık fks14 diye başlayacaktım beren saat i listede görmeyince vazgeçtim .. batırmışsın diyorum:))

tanıtımlar çok güzel olmuş gerçekten ayrıntılı bir şekilde aktarmışsın ..

serenay sarıkayayı tanıtırken ufak bir hata yapmışsın serenay sarıkayayı limon ağacı adlı dizide tanımıştık, adanalı sonraki dizisiydi..
limon ağacı dizisinde çok sempatik ve güzel bulmuştum.... adanalıda ise soğuk ve gereksiz bir karakterdi..

@destere Listeyi ben yapmadim. Yoksa listede Beren Saat elbette olurdu, hem de 1.sirada. :)

Çok eksik var listede Cansu Dere,Tuba Büyüküstün,Beren Saat,Birce Akalay filan kesinlikle olmalıydı

@destere Listeyi ben yapmadim. Yoksa listede Beren Saat elbette olurdu, hem de 1.sirada. :)

bir sürü laf saydım sana boşunamıydı:)) pardon...

ben şöyle düşündüm aslında beren saat gibi değerli bir sanatçıyı bu sıradan isimler arasına yakıştırmadığın için yazmamışsındır diye düşündüm.. sanırım bayağı toparladım lafı:))

Haberi yapan kişi, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Savcı Leyla karakterini canlandıran başarılı oyuncu Ayşe Çiğdem Batur'u da listeye koymuş olsa çok güzel olacaktı bence. :)