Star'da Kült Türk Filmleri Kuşağı Başlıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Star TV'deki film ve dizi kuşaklarına bir yenisi daha ekleniyor. 14 Nisan'dan itibaren her Cumartesi gece yarısında "Kült Türk Filmleri Kuşağı" altında pek çok film ekrana gelecek...

546720_10150802207458968_51136928967_11618264_1232761659_n.jpg

hafta sonlari gece yarisi &99 tutar yeni bir hayat h.sonlari 5 reyting alio bide gece yarisi kesin tutar

Star TV'nin bu huyunu beğeniyorum, özellikle yazın bu projelere ağırlık vermeli:)

kült filmler derken hangi tarihten itibarenki filmleri yayınlayacak acaba inek şabandan başlarlarsa kötü olur.. kemal sunalı çok severim(övünmek gibi olmasın malatyalıdır kendisi:)) ama filmlerinin tekrarını 500 kere izlediğimiz için tekrar izlemeye tahammül edemem..

1960 larda yayınlanan filmlerimiz vardı ordan başlasalar muhteşem olacak..

kült filmler derken hangi tarihten itibarenki filmleri yayınlayacak acaba inek şabandan başlarlarsa kötü olur.. kemal sunalı çok severim(övünmek gibi olmasın malatyalıdır kendisi:)) ama filmlerinin tekrarını 500 kere izlediğimiz için tekrar izlemeye tahammül edemem..

1960 larda yayınlanan filmlerimiz vardı ordan başlasalar muhteşem olacak..

Tanıtımda Kemal Sunal filmlerini görmedim. Sevimli Frankenstein filmini (1975) gösteriyor tanıtımda. :)

[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]"Türk Sineması" adlı sinema sitesinin yaptığı bir ankete göre Türk sinemasındaki kült filmler şöyle sıralanmış:

Battalgazi
Dünyayı Kurtaran Adam
Turist Ömer Uzay Yolunda
Malkoçoğlu
Tarkan
Drakula İstanbul'da
Killing İstanbul'da
Süpermenler
[/FONT]

"Türk Sineması" adlı sinema sitesinin yaptığı bir ankete göre Türk sinemasındaki kült filmler şöyle sıralanmış:

Battalgazi
Dünyayı Kurtaran Adam
Turist Ömer Uzay Yolunda
Malkoçoğlu
Tarkan
Drakula İstanbul'da
Killing İstanbul'da
Süpermenler

izlemessem ölürüm lan süper bunlari izlicem :D

Turist Ömer Uzay Yolunda çok komik film. :D Merakla bekliyorum.