Onur_35
Favori Üye
ben olsam kurşuna dizerdim
polat hainleri asma geleneğini sürdürüyor.
ben olsam kurşuna dizerdim
polat hainleri asma geleneğini sürdürüyor.
ben olsam kurşuna dizerdim![]()
takas senin sayende az önce 300.beğenimi aldım
o da olurama asması daha iyi olur
![]()
Polat Alemdar, hainleri asma geleneğini sürdürüyor.
takas senin sayende az önce 300.beğenimi aldım![]()
İskender Büyük asılmıştı.![]()
Nizamettin Güvenç'te asılmıştı.
Daha sayamadığımız, hatırlayamadığımız birçok hain isim asılmıştı.![]()
Aynen hainlere verilecek en büyük ceza.![]()
Hainlere verilecek ceza, asma ile sınırlı kalmamalı aslında ki bunu Kurtlar Vadisi Pusu'da değişik cezalar ile görüyoruz. Bir örnek verelim, İzzet'in ölümü zaten değişik bir cezayı andırıyor.
Daha neler neler var aga bi geçmişe dönsek ooo...![]()
aynen aga geçen hafta kurtlar vadisi 88.bölümü izlim dedim o kadar müthiş ki 90 a kadar izledim yok böyle bi şey
Geçmişe dönmeye kalksak geleceği zor görürüz, dizinin geçmişi dahi resmen tekrar tekrar izlettirir.
Aynen aga geçen hafta Kurtlar Vadisi'nin 88.bölümü izlim dedim o kadar müthiş ki 90 a kadar izledim yok böyle bi şey.![]()
Memati ve Cahit K.Irak'da... Kara, Mete buluşması güzel olacak... Pusat formunda... Şahmeran bu bölüm ölmeyecektir, daha geçen hafta Davut gitti. Bu hafta birini öldürmezler...
Pusat'ın yaptıkları hoşuma gidiyor.Babası gibi olmaya çalışıyor bu Çakır'dan dolayı bize pozitif enerji olarak geçiyor.
Shamir Herron iyice kendini aştı ve Polat Alemdar'ı bitirmeyi çalışıyor, tabi bunun mümkün olmayacağının farkında değil. Polat Alemdar'ın Shamir Herron'u öldürüşü, Aron Feller'i öldürüşünden daha felaket bir ölüm olacağını düşünüyorum.![]()