Kurtlar Vadisi Pusu 154.Bölüm Fragmanı ve Özeti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Muhteşem,süper,harika bir fragman.Memati de kuzey ırak a gidiyor.pusat mekan basıyor.en önemlisi polat şahmeran ı ele geçiriyo sadece perşembeyi bekliyoruz.

Özet

Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun nefesleri kesecek 154. bölümü, 5 Nisan Perşembe akşamı TNT ekranlarında olacak. İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun 154. bölümünde yaşanacaklar:
Polat Alemdar'ın planı işe yarar ve örgüt adına Şahmeran Polat'la masaya oturur. Görüşme oldukça gergin geçer. Polat görüşmede hamlesini yapar ve Şahmeran'ı köşeye sıkıştırır. Şahmeran ise görüşmeyi kaydetmiştir.

Polat hamlesini yapmış, Şahmeran'ın Şamir'le buluşmasını beklemektedir. Şahmeran yola çıktığında peşinde Polat ve ekibinin olduğundan habersizdir.

Polat ve ekibi kurdukları pusuda Şahmeran'ı ele geçirirler. Ancak Şamir yine kurtulmuştur. Polat ise Şahmeran'ı konuşturmaya kararlıdır.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Gelsin bakalım, güzel bir fragman olacağını düşünüyorum. :)

muhteşem bi fragman aksiyon tavan yapacak.şahmeran ı asacak polat süper süper pusat mekan basıyo :D

Şahmeran: - Polat Alemdar, yaşamamı izin verirseniz ömür boyu hizmet ederim.
Polat Alemdar: - Benim hainlerin hizmetine ihtiyacım yok.

memati de kuzey ırak a gitmiş :D

Fragman sahane mobil olmasa 6da acacaktim konuyu :D valla bu reytinglere zaten inanmiyorum artmis artmamis onemli degil

Fragman sahane mobil olmasa 6da acacaktim konuyu :D valla bu reytinglere zaten inanmiyorum artmis artmamis onemli degil

aynen kardeşim bu yalan reytingleri takmamak en iyisi gerçekleri herkes biliyo.bu arada mobilde olman iyi oldu kaç haftadır fragmanı açamıyom yeter lan :D

Bu fragmanda bir ışık görüyorum, dizinin reytingleri artacak. :)

bu arada resmi sitede fragman 120 bini geçmiş bile 2 haftadır atağa kalktık :D video sistemi on numara olmuş bence donma falan yok

off olaylar olaylar :D reytingleri takmıyorum zaten sonuçları herkes biliyor tüm türkiyede ölçüm yapılsa kurtlar vadisi pusu direk winner ! :D yani 1. fatmagül ise ilk 5'e giremez tüm ülkede yapılsa :D

Bu bölümde aksiyon, macera ön plana çıkacağı için dizimizin reyting artmasının çok yüksek olacağını düşünüyorum. :)

biz böyle bölümler izliyoruz ya reytingler umrumuzda olmaz yalan dolanla geçilsekte olur :D bence aksiyonun tavan yapacağı bi bölüm olacak yine şahmeranı asar inşallah polat bi aksilik çıkmasın.

biz böyle bölümler izliyoruz ya reytingler umrumuzda olmaz yalan dolanla geçilsekte olur :D bence aksiyonun tavan yapacağı bi bölüm olacak yine şahmeranı asar inşallah polat bi aksilik çıkmasın.
amin Allah nasip ederse polat şahmeranı asacak inşallah o anı iple çekerek bekliyorum :D bir terslik olmaz inşallah