bence tns gelince sadece 1-2 sıra düşer stv dizileri trt dizileri hiç düşmez çünkü gerçekten kaliteliler ve tanıtımları iyi yapıldı.acun un programları düşse de gene en az 3 reyting fark atar uek ya
TNS gelsede bence UEK , Survivor'dan zirveyi asla alamaz bence.
Yorumunun başına Gerçekliği şüpheli SBT sonuçlarına göre yazmak yerine avatarına falan ekle arkadaşım bunu. Neden yorumluyorsun ki şüpheli olduğu halde.. Şüpheli şeyin yorumu olur mu.
Dün izlediğim dizi, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi.
Müthiş bir bölümdü bana göre, dizinin izlemekten keyif aldığım nadir bölümlerindendi. Behzat, savcıya evlenme teklifi yapıyor ki evlenme teklifi yaparken o hali söylediği sözler falan çok ilginçti. Eda'nın Harun'a sevdiğini gösterme çabaları ama Harun bir patladı Eda'ya. Daha sonra Harun ile Eda birbirini sevdiğini itiraf etmeye çalıştılar ama pek mümkün olmadı. O sahneler çok süperdi. Ben açıkcası bu bölümü çok beğendim. Umarım hep böyle iyi bölümler olur.
Gelecek bölümün çok daha güzel olacağını düşünüyorum, gelecek bölümü bekliyorum.
E Taka bende oyle dedim Survivor'dan zirveyi alamaz dedim sen yanlis anlamissin.
çok beklersin umutsuz ev kadınları daha da düşecektir rakip olmadığı için 8-9 reyting almıştı bi ara şimdi normal reytinglerine döndü bu bile fazla