30 Mart 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya - Tekrar (Kanal D)

Oy: 6 21.4%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 1 3.6%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 7 25.0%
  • Eve Düşen Yıldırım (Show)

Oy: 7 25.0%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 5 17.9%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 2 7.1%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

• Terra Nova (Fox)

Oy: 3 10.7%
  • Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 4 14.3%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Şu an herkes şokta galiba, kimse mesaj yazmıyor. :D

Konuda 11 üye var an itibariyle.

engame yi gören oldu mu :)))))))))) dedim türk halkı anlışkanlıgını bırakması imkansız.. yeni bölüm çıkacak diye diziyi izlemiştir millet demiştim :))))) hatat şakasına bazıları yeni bölüm izliyoruz sanmış olabir demiştik . şaka gerçek olmuş :))))))))))))))

Son düzenleme:
Yalan Dünya tekrar bölümüyle A/B'de 1. olması şaşırttı. Artık yeni bölüm çekmesinler bence. Tekrarlarını yayınlasalar da olur :D

Eve Düşen Yıldırım özellikle Totalde müthiş bir yükseliş yakalamış.

Yalan Dünya'nin tekrari bu kadar izlenmesi bence olamaz.. Özellikle AB grubunda..

Şok

Bu ne ya bir dizinin tekrari 10 ustunde almis hem de bu zorlu günde şaşırdım

AFK total de yükselerek yine ilk siranin sahibi olmus ama AB de Yalan Dünya nin özetine bile karsi kaybedip 2. Olmus.

HDE Total de 9 Reytingle 2. Sirada, AB de bir yükselis var ama hala 7 Reytingi göremedi.

Yalan Dünya nin tekrari Total de 5 Reytingde kalsada AB de 10 Reytingle yine zirveyi birakmamis helal olsun gercekten.

Bir cocuk sevdim yine yarisi cok gerilerden takip etmis.

Eve düsen Yildirim Total de 3. AB de 5. Olarak yine cok basarili olmus.

Beyaz Show EDY geldiginden beri Total de toparlanamiyor ama AB de 6. Sirayi kaparak basarili olmus.

Unutma beni, deniz yildizi ve beni affet yine cok basarililar.

Yalan Dünya tekrar bölümüyle A/B'de 1. olması şaşırttı. Artık yeni bölüm çekmesinler bence. Tekrarlarını yayınlasalar da olur :D

Eve Düşen Yıldırım özellikle Totalde müthiş bir yükseliş yakalamış.

Özet de 8 reyting alarak 3. olmuş :)

Ama Total fazla izlememiş, 6 reytingde frenlemiş. :)

Adını Feriha Koydum Totalde zirveyi kimselere bırakmadı. Yine her zamanki gibi totalde yerini kaptı
Yalan Dünya tekrar bölümüyle bile AB`de 10 reytingi aştı. Bazı insanlar yeni bölüm olmadığını anlaınca izlemediler herhalde. Yoksa 14 reyting alırdı
Hayat Devam Ediyor artık 10 reyting barajını aşamıyor
Bir Çocuk Sevdim 3 reytingi aşamıyor
Beni Affet Totalde yine harika performans gösteriyor. AB`de de iyi
Eve Düşen Yıldırım totalde yükselmiş.
Beyaz Show eski günlerinden uzak
1 Erkek 1 Kadın AB`de uçmuş. Tekrar yükselmiş

Ben Yalan Dünya'nın tekrarı olduğunu bilmiyordum. Ama bir şekilde yine izletti kendisini. Bunda şaşırılacak bir durum yok bana göre.

bu reytinglerde gösterdi ki. yalan dünya aslında avrupa yakası gazıyla millet izliyor yoksa dizinin güzel oldugu iyi espiriler oldugu için değil. adamlar tekrarını koydu geçen haftaki bölümü az kalsın geçiyordu :))))))))) yani millet okadar kötü komedi dizileri izliyor ki avrupa yakası özleminde ondan ekrana geçip izliyorlar. ama bu saltanat uzun sürmez millet dizinin avrupa yakası kadar iyi olmadıgını far edip düşecektir aynı umutsuz ev kadınlarındaki gibi

10 ARKA SOKAKLAR (TKR) KANAL D 17:10:21 18:50:13 01:22:29 4,83 17,39
Arka Sokaklar 7 reyting aliyodu ilk 5'te yer aliyodu simdi ise 4 reytingle 10.sirada yer almis.

A/B'de süper oranlar almış.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]9[/TD]
[TD]EVİM ŞAHANE[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]14:21:31[/TD]
[TD]15:42:55[/TD]
[TD]01:14:01[/TD]
[TD]3,95[/TD]
[TD]23,91[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Özet de 8 reyting alarak 3. olmuş :)

Ama Total fazla izlememiş, 6 reytingde frenlemiş. :)

demek total denekleri daha zekilerden oluşuyor :))))) totaldakiler fark etmiş yeni bölüm olmadıgını :)))))))))

Arka Sokaklar 7 reyting aliyodu ilk 5'te yer aliyodu simdi ise 4 reytingle 10.sirada yer almis.

hava şimdi daha geç kararıyor( birde bir saatte saatler ileriye alındı) . dogal olarak çocuklar dışarda oynuyor. evde olmadıkları için tv açık olmayınca tekrarı izlenmiyor..

Moderatörün son düzenlenenleri:

Süresi kısalınca ve geç saate atılınca böyle oldu.

A/B'de süper oranlar almış.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]9[/TD]
[TD]EVİM ŞAHANE[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]14:21:31[/TD]
[TD]15:42:55[/TD]
[TD]01:14:01[/TD]
[TD]3,95[/TD]
[TD]23,91[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

24 share alması çok büyük bir başarı o saatte, daha dün 14 share idi, ne olduysa bu bölüm birden ciddi yükseliş sergilemiş.

Totalde zaten 7-8 reyting alıyordu 6'ya düşmesi normal. A/B'de en az 11-12 reyting alırdı yeni bölüm olsa...

normalde bu durum imkansız aslında geçen hafat 10.5 reyting almış yalan dünya şimdi 10.. bunu sebebi sbt nin denekleri yanlış seçmesinden kaynaklanıyor. normalde öbzg 16 reyting alırken tekrar bölümü yayınlanınca 8 reyting alıyordu. yalan dünyanın komedi olması hasebiyle 5 değilde 7 reyting alması beklenirdi. ama sbt öyle uyduruk denekler bulmuşki olay böyle şirazseden çıkmış

reytingler beklediğim gibi ya arkadaşlar biriniz çıkıpta şunu söylememiş yalan dünya nın tekrar olduğunu bilmiyoduk ondan bu reytingleri çok normal dememişsiniz :D ben ab de 1.olacağını biliyodum izleyenler özet uzun sürdü yeni bölüm birazdan başlar falan derken diziyi tekrar izlediler ve bu yeni bölüm oranlarıdır.yeni bölüm olsaydı da en fazla 11 alırdı ab de totalde de 7 :D bak bakalım bir daha tekrar yayınlasınlar noluyo :D

reytingler beklediğim gibi ya arkadaşlar biriniz çıkıpta şunu söylememiş yalan dünya nın tekrar olduğunu bilmiyoduk ondan bu reytingleri çok normal dememişsiniz :D ben ab de 1.olacağını biliyodum izleyenler özet uzun sürdü yeni bölüm birazdan başlar falan derken diziyi tekrar izlediler ve bu yeni bölüm oranlarıdır.yeni bölüm olsaydı da en fazla 11 alırdı ab de totalde de 7 :D bak bakalım bir daha tekrar yayınlasınlar noluyo :D

Özet konusunda haklısın ama tekrar bölüm başlayınca ben dahil çoğu kişi kapattı.