Bir Çocuk Sevdim Gün Değiştirdi!

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
704
Puanı
684
Bülent İnal, Çetin Tekindor, Gülcan Arslan ve Hakan Kurtaş'ın başrollerini paylaştığı "Bir Çocuk Sevdim", artık Pazartesi günleri Star TV'de ekrana gelecek.

Dizinin yeni bölümü 9 Nisan Pazartesi.

ImageView.ashx

Moderatörün son düzenlenenleri:
Pazartesi işi zor olacak. Ama Koyu Kırmızı'dan iyi gider :) A/B'de ilk 20'ye girebilir :)

Konu içeriginde degisiklikler oldu. :)

Yeni günü hayirli olsun.

Zaten Star final yaptıracağı dizilerin günlerini değiştirip Pazartesi yayına koyuyor:)

pazartesi günü taban reytingler düsük yani

total de biraz bu durum farklı ama

ab çok çok düsük ab 3:50 alirsa ilk 20 girer bence basarili olursa

son zamanlarda 15.cilige düsen bir zamanlar osmanlı kıyam dizisinin sonu yakın gibi

Dizi`nin izleyici kitlesi var. Ama Cuma izlenmiyordu. Pazartesi daha iyi olur. Ama yine de pazartesi de zorlu bir gün :)

Koyu Kırmızı'dan daha iyi gideceği kesin. Bu arada Cuma gününe daha iyi bir yapım getireceklerdir, umarım öyle olur. Bakalım Cuma günleri neler yayınlanacak, film falan yayınlanır heralde. :)

ilk bölümlerini izliyordum stara geçince bıraktım dizi saçmaladı konusu bitti bu yüzden ilk 30 zor ben olsam direk bitirirdim.

Gec alinmis bir karar ise yaramaz yillardir pazartesi tutan tek dizi ezel oldu oda yarim sezon. gemis tmc yine pazartesi yine husran yasacak

Gec alinmis bir karar ise yaramaz yillardir pazartesi tutan tek dizi ezel oldu oda yarim sezon. gemis tmc yine pazartesi yine husran yasacak

beyazsoy koyu kırmızıyı hangi güne atmışlar ondan bahseden yok:) ben onu izliyordum nerede bulacağız şimdi hangi güne şutladılar:)

beyazsoy koyu kırmızıyı hangi güne atmışlar ondan bahseden yok:) ben onu izliyordum nerede bulacağız şimdi hangi güne şutladılar:)

ruyaertesi gune ..gecmis olsun koyu kirmizi koyu siyah oldu ve ekrani karardi yanu yayindan kaldirildi ... senin adina uzgunum.. eminim bunuda atlatirsin :)))))))

Son düzenleme: