30 Mart 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya - Tekrar (Kanal D)

Oy: 6 21.4%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 1 3.6%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 7 25.0%
  • Eve Düşen Yıldırım (Show)

Oy: 7 25.0%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 5 17.9%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 2 7.1%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

• Terra Nova (Fox)

Oy: 3 10.7%
  • Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 4 14.3%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Yalan Dünya'nın yeni bölümünün yokluğunda reytingler nasıl şekillendi ?

Adını Feriha Koydum mu ? Hayat Devam Ediyor mu ? Hangisi zirvede yer aldı ?

Yalan Dünya'nın tekrarı ne kadar izlendi ?

PT2'deki yarışı kim kazandı ? Eve Düşen Yıldırım mı ? Beyaz Show mu ? Bir Erkek Bir Kadın mı ?

Sonuçlar belli oldu.

Totalde Adını Feriha Koydum, A/B'de Yalan Dünya'nın tekrarı zirvede.

Adını Feriha Koydum, totalde 1. A/B'de 2. olarak başarısını sürdürdü.

Hayat Devam Ediyor, iyi performans sergilemeye devam ediyor. Dizi totalde 2. A/B'de 4. oldu.

Yalan Dünya'nın tekrarı sürpriz bir şekilde neredeyse yeni bölümü kadar çok izlendi. Dizinin tekrarı A/B'de zirvede yer alırken. Totalde de 4. olarak büyük bir başarı elde etti.

Eve Düşen Yıldırım oranlarını biraz daha yükselterek totalde 3. A/B'de 5. sırayı almayı başardı.

Beyaz Show, özellikle A/B'de iyi giderek 6. oldu.

Bir Erkek Bir Kadın totalde vasat, A/B'de iyi bir performans gösterdi...

Son düzenleme:
Adını Feriha Koydum izledim. Yine güzel bir bölümdü. Reklam aralarında Yalan Dünya`nın kolaj bölümüne baktım. Adını Feriha Koydum`da Azerbaycanlı kız çok güzel olmuş. Bence gerçekten Azerbaycanlı. Çünki tek yanlışı bile olmadı :)

hayat devam ediyoru izledim tempo geçen haftalara göre düşüktü onun için reytinglerde bir değişme olacağını sanmıyorum.. gerçi tempolu olsaydıda değişmeyecekti sbt sonuçları tempoya göre değişmiyor.. kafalarına göre şekil veriyorlar yarın hangi diziye ne kadar reyting verirler artık kısmet işi...

Yalan Dünya nin yoklugunda AFK Total de 11 AB de 12 Reytinge Kadar cikabilir.

HDE pek fazla yükselmez Total 10 AB 7 olabilir.

PT2 de 5-6 Reytingle eve düsen Yildirim birinci olacaktir

ilk defa hayat devam ediyoru izlemedim netten izlerim bu bölümü.yalan dünya nın tekrar olduğunu kimse bilmiyodu o bakımdan ab de ilk 3 te olabilir

Yalan Dünya'nın yeni bölümünün yayınlanmamasından dolayı bence TOTAL'de Hayat Devam Ediyor 1.olabilir. Bir Çocuk Sevdim'de artış yaşayabilir ama artık çok geç Pazartesiye alınmış iyi reyting alsada fayda etmez. :)

Adını Feriha Koydum izledim. Yine güzel bir bölümdü. Reklam aralarında Yalan Dünya`nın kolaj bölümüne baktım. Adını Feriha Koydum`da Azerbaycanlı kız çok güzel olmuş. Bence gerçekten Azerbaycanlı. Çünki tek yanlışı bile olmadı :)

yalan dunya tekrarı ab zırvede olur kolaj olcaını 40 dakka once oğrendık

ilk defa hayat devam ediyoru izlemedim netten izlerim bu bölümü.yalan dünya nın tekrar olduğunu kimse bilmiyodu o bakımdan ab de ilk 3 te olabilir

Yalan Dünya'nın kolaj bölümü olduğunu bilmiyordum. Yine de zevkle izledim. :)

Yalan Dünya kolaj değildi arkadaşlar, direkt tekrardı, belli ki son anda gelişmiş, kolaj bile yayınlayamamışlar. Bildiğin sıkıcı sıkıcı tekrar yayınlandı.

Programın değil 1., ilk 10'da olması sürpriz olur, en fazla 4 reyting alır. Özet, tekrar bölümden çok daha yukarıda olur tahminen. :)

Hde , feriha gibi bu kez erken basladi bu kez totalde birinciligi alabilir. buyuk ihimal yalan dunya kolaj olsada ab de 8 reytinle ikinci olacak. beles reyting baldan tatli hesabi yeni bolum izleyenleri kandirarak yuksek reytig alcaktir.

Adini Feriha Koydum ve Eve Düsen Yildirim'i izledim. Çok büyük zevk aldim. :)

Tabiikide ADINI FERIHA KOYDUMMUU <3333 ve EVE DÜSEN YILDIRIMI IZLEDiM ...

afk izledim.simdi netten eve dusen yildirimi izliyorum.afk-de azeri kizin olmasi cok hosuma gitdi.ama twitterde bunu soylemistiler o yuzden biliyordum.

Reytinglerde tuhaflıkların olduğu günler geç açıklanıyor sonuçlar. Bugün de Yalan Dünya niye bu kadar düşük diye anlamaya çalışıyorlar herhalde. Tekrar olduğunu anlayınca yayınlarlar. :)

Sbt sasirdi herhal ne yapacaklarina karar veremediler yalan dunyanin tekrar bolumunr ne kadar reyting versek diye dusunuyorlar :)))))) neden gecikti acaba reytigleR