İğneden Korkar mısınız ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İğneden Korkar mısınız ?

• evet

Oy: 6 35.3%
  • hayır

Oy: 11 64.7%

• Kullanılan toplam oy
    17
Kendime yapilmasindan korkarimda baskasina yapmayi seviyorum :D

Erkek Adam Igneden Korkmaz Aga.
Yok öyle bir şey! Bal gibi korkabilir, normaldir. He bu arada bu "Erkek adam" kitabını kim yazmış bilen var mı?

Kendime yapilmasindan korkarimda baskasina yapmayi seviyorum :D
Şirin bir psikopat var aramızda😛:D

Korkmam.çok iğne yedim küçükken.Yanlış bir yere saplanmasından dolayı 1,2-2 ay yürüyemedim hatta.Kormuyorum ama başıma gelen olaydan sonra annem dışında ( gözetim altında vurulması gereken iğneler hariç) başkasına vurdurmam kesinlikle.

Endgame:Biraz Tirsarim Derken?evet mi?hayir mi? . . @southern Delikanliliginin Kitabi her delikanlinin kaniyla caniyla Yazildi.Her Delikanli Olur Ama O Kitap Kalir.

Endgame:Biraz Tirsarim Derken?evet mi?hayir mi? . . @southern Delikanliliginin Kitabi her delikanlinin kaniyla caniyla Yazildi.Her Delikanli Olur Ama O Kitap Kalir.
Hangi delikanlılar onlar söyler misin? O delikanlının kitabı dediğiniz şey erkekleri belirli bir kalıba sıkıştırmaktan başka ne gibi bir işe yarıyor ki? Adam ağlamak istiyor mesela gururu kabarıyor "ben erkeğim, ağlayamam" diyor kendi kendine..Veya "sen erkek adamsın" diye bastırılıyor dışarı çıkması gereken duygular falan.Saçma bu, ve benzeri şeyler.Erkek adam iğneden neden korkamıyor muş? İnsan değil misiniz? Bu gibi konularda korku duygusunu barındırınca ne oluyor? Günah değil bir şey değil.

Hangi delikanlılar onlar söyler misin? O delikanlının kitabı dediğiniz şey erkekleri belirli bir kalıba sıkıştırmaktan başka ne gibi bir işe yarıyor ki? Adam ağlamak istiyor mesela gururu kabarıyor "ben erkeğim, ağlayamam" diyor kendi kendine..Veya "sen erkek adamsın" diye bastırılıyor dışarı çıkması gereken duygular falan.Saçma bu, ve benzeri şeyler.Erkek adam iğneden neden korkamıyor muş? İnsan değil misiniz? Bu gibi konularda korku duygusunu barındırınca ne oluyor? Günah değil bir şey değil.

bunumu diyorsun southern başta söyleseydin ya.... bu kitap S.G.A.T ın kitabı hiçbir yerde bulamazsın:))