Kurtlar Vadisi Pusu Dizisinin Finali Ne Kadar Reyting Alir?

en az 20 polat falan ölürse rekor kırar

Tamam Takasi Biliyorum O Vadi Konular Oldumu Hizina Vettel Bile Yetisemez.Pekis sen Kreys Sen Ne Zaman Yorum Yaptin?ben konuyu simdi actim.

normalde senin vadi konularına yorum yapmayacaktık ama bu seferlik affettim seni 1 daha olmasın tamam mı S.G.A.T.

Yok o zaman 2 ve 5 görürdün. Saka bir yana 20 reytinge de ulasabilir ama o zaman cok flas ve cok cok büyük bir olay yasanmasi gerek. Polat, Memati, Abdulhey ölmesi gerek gibi seyler ..

zaten final flaş ve çok büyük bişey olduğu için 20 yi çok rahat geçecektir.eğer bide polat memati vs. ölürse rekoru kırarız heralde

Finale göre değişir. Çok iyi bir şey yapabilirlerse 20 reytingi görebilir. Orta derece bir şey yaparlarsa 16.5 gibi bir şey olabilir :) Vasat bir şey yapabileceklerine ihtimal vermiyorum.

eveeet yıl 2058 vadi finali gelmiş polat 88 yaşında zar zor kurşun atıyor kurşunları tekliyor artık...
finalimi kaç alır... o zamanın çocuklarına bağlı bir durum hala polatı takip etmeyi başarabilmişlerse 2 civarı bir reyting alır:)

eveeet yıl 2058 vadi finali gelmiş polat 88 yaşında zar zor kurşun atıyor kurşunları tekliyor artık...
finalimi kaç alır... o zamanın çocuklarına bağlı bir durum hala polatı takip etmeyi başarabilmişlerse 2 civarı bir reyting alır:)
takas seni vallahi de olduurur billahi de oldurur😕 bu msjtan sonra