Akasya Durağı Dizisine 3 Yeni Oyuncu Dahil Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,749
Puanı
1,060
akasyaduragidizi.jpg

Ekranların uzun soluklu dizilerinden 'Akasya Durağı', önümüzdeki günlerde Kanal D'de yeniden izleyiciyle buluşacak.

Birbirinden eğlenceli, neşeli, sıcakkanlı şoförlerin bir araya geldiği dizinin kadrosuna Sefa Tantoğlu, Bican Günalan ve Mehmet Kurt dahil oldu.
Dizide, Sefa Tantoğlu, üçkağıtçı, dolandırıcı, fırıldak bir tip olan 'Güven'i, Bican Günalan, Osman'ın (Cezmi Baskın) saf, çocuksu, naif ve bir o kadar da sakar damadı 'Hayri'yi ve Mehmet Kurt da artist olmak hayaliyle köyden kaçıp İstanbul'a gelen, temiz kalpli 'Vakkas' karakterini canlandıracak. Levent Ülgen'in oynadığı Sinan'ın kayınvalidesi 'Şaziment' rolündeyse Bilge Şen, kamera karşısına geçecek.

İlk bölümünü izlerim... Bakalım yeni oyuncular nasıl bir performans gösterecek... Bican Günalan, Pelin Sönmez için fazla yaşlı olmuş :)

Haberi sabahtan beri görüyorum ama açıldı diye açmamıştım.

darksaal'da konuyu kilitlemediğine göre açılmamış :D

Haberi sabahtan beri görüyorum ama açıldı diye açmamıştım.

darksaal'da konuyu kilitlemediğine göre açılmamış :D

Bende görüyordum haberi benim konuda bunlar yazıyodur diye açmadım... Ama burdaki bilgiler daha farklıymış...

Bu arada benim konuda "Bican Günalan, durağın yeni taksicisi olacak... Bican Günalan, şakacı Arif karekterine hayat verecek... "[/B][/SIZE][/COLOR]diye yazıyor. Burada ise Osman Aga'nın damadı olacak diyor...

Levent Ülgen'in oynadığı Sinan'ın kayınvalidesi 'Şaziment' rolündeyse Bilge Şen, kamera karşısına geçecek.

Şaziment karakteri diziden çıkmalıydı. Böylesi çok kötü olmuş. Zaten Seyit'in karısını değiştirmişler o aşırı sırıtıyor bir de çakma Şaziment'le dizi iyice kötü olacak...

Levent Ülgen'in oynadığı Sinan'ın kayınvalidesi 'Şaziment' rolündeyse Bilge Şen, kamera karşısına geçecek.

Şaziment karakteri diziden çıkmalıydı. Böylesi çok kötü olmuş. Zaten Seyit'in karısını değiştirmişler o aşırı sırıtıyor bir de çakma Şaziment'le dizi iyice kötü olacak...

Bu zaten evin esen'e büyük saygısızlık bence.