Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuzey güney izledim 1ciliyi hakediyor ama cogu kadınlar muhtesem yuzyili izliyorlar onun icin yuksek geliyor misal fatmagul kurtlar vadisinden onde oluyor ama vadi fatmagul den bin kat kaliteli dizi
Gerçekliği şüpheli SBT sonuçlarına göre yorumlar şöyle :
1-) Muhteşem Yüzyıl maç faktörü ortadan kalkınca rahatladı ve yükselişe geçti. Total'de 0,65, A/B'de 0,34 reyting arttı geçen haftaya göre ve klasik olarak yine birinci oldu.
2-) Kuzey-Güney ise maç olmayınca rahatsızlandı ve iki grupta da biraz düştü. Düşüş Total'de 0,54, A/B'de 0,22 düzeyinde.
3-) Muhteşem Yüzyıl'ın kopyası Eyvah Düşüyorum, Muhteşem Yüzyıl'a yakın oranlarda arttı elbette. Eyvah Düşüyorum'u yazmasak bile olur aslında, Muhteşem Yüzyıl ne yaptıysa, bu program da onu yapıyor.
4-) Sürpriz Sakarya Fırat'tan geldi, eski reytinglerine bir haftada geri döndü, Total'de ve A/B'de 1 reytingden fazla artarak üst sıralara yükseldi.
5-) Türk'ün Uzayla İmtihanı yavaş yavaş kaldırılma yolunda ilerlemeye başladı, bu hafta 1 reytingden fazla düştü. Düşüşün devam edeceği kesin.
6-) Çocuklar Duymasın yaklaşık 10 share ile iyi bir dönüş yaptı diyebiliriz.
7-) Fox'un ve Star'ın günlük dizileri çok iyi gidiyor her zamanki gibi.
😎 Kanal D'nin gece filmi o saatin en çok izlenen yapımlarından biri oldu.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.