27 Mart 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 4 15.4%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 5 19.2%
  • Eyyvah Eyvah (ATV)

Oy: 4 15.4%
  • Uçurum (ATV)

Oy: 8 30.8%
  • Firar (Star)

Oy: 3 11.5%
  • Benfica - Chelsea Maçı (Star)

Oy: 6 23.1%
  • Seksenler (TRT 1)

Oy: 7 26.9%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 3.8%
  • TV İzlemedim

Oy: 1 3.8%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
SBT'nin bitişine son 34 gün !!!

Resmi olmayan rakamlara göre günün yorumu şöyle:

1-) Öyle Bir Geçer Zaman Ki uzun süre sonra adından olumlu olarak söz ettiriyor. Dizi iki grupta da arttı, Total'deki artış 1 reytingi buldu.

2-) Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Özet) de reyting arttırdı az seviyede ama kendilerini konu etmemizin asıl sebebi uzun süre sonra iki grupta da ikinci sırada yer alabilmeleri. ÖBGZ ilk ikiyi uzun süre sonra ele geçirdi diyebiliriz.

3-) Uçurum ile ilgili tuhaf şeyler oldu. Sanırım ÖBGZ ve Seksenler Uçurum'u A/B'de baskıladı. Sırası iyi olmasına karşın A/B'de 0,60'lık düşüş oldu, totalde ise çok ufak bir artış var, 0,10 düzeyinde. Sırası iki grupta da iyi görünüyor.

Günün bombaları geliyor...

4-) Geçen hafta maça rağmen 7,53 alan Pis Yedili bu hafta 6,77'de kaldı ve bu düşüş tamamen kendine bağlı gözüküyor.Dizi A/B'de ise 1,70 reyting kaybederek 4'lere düştü.

5-) Seksenler iki grupta da yükseldi, A/B'deki artış küçük ama Total'de 0,80 düzeyinde yükselme var. Dizi A/B'de ÖBGZ'den sonraki en güçlü dizi olduğunu kanıtladı.

6-) Eyvah Eyvah tüm bu dizilerin arasında yine kanalının yüzünü güldürdü, 5 reytingle çok başarılı oldu.

7-) Umutsuz Ev Kadınları ÖBGZ'nin gazına geldi ve kendisinden uzun süredir göremediğimiz reytinglere çıktı tekrarıyla.

[TABLE="class: gridtable"]
[TR="class: evenRow"]
[TD]5[/TD]
[TD]UMUTSUZ EV KADINLARI (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]23:08:03[/TD]
[TD]24:54:11[/TD]
[TD]01:29:53[/TD]
[TD]4,77[/TD]
[TD]17,76[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

😎 Beni Affet yeni saatinde hiç fena değil, dizi 13-15 share bandında gidiyor uzun süredir.

9-) STV geçen haftaya göre 1 saat geç başlattığı ve en kötü saate denk getirdiği Yeraltı Canavarı serisi ile yine başarılı oldu.

[TD]21[/TD]
[TD]YERALTI CANAVARI 2[/TD]
[TD]STV[/TD]
[TD]21:05:47[/TD]
[TD]22:59:10[/TD]
[TD]01:32:20[/TD]
[TD]3,41[/TD]
[TD]7,92[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

10-) Yeni Bir Hayat geç saatlerde tekrarlarıyla dahi başarılı oluyor ama haber saatinde pek izleyen olmuyor. Yine de tabloya baktığımızda Star'ın en çok izlenen işlerinden biri olarak gözüküyor.

[TD]9[/TD]
[TD]YENİ BİR HAYAT (TKR)[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]23:46:46[/TD]
[TD]24:11:26[/TD]
[TD]00:24:40[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]14,83[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TD]29[/TD]
[TD]YENİ BİR HAYAT[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]19:27:27[/TD]
[TD]19:53:52[/TD]
[TD]00:25:33[/TD]
[TD]2,16[/TD]
[TD]7,16[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

11-) Evim Şahane bugün biraz geriledi, 13 share'lara düştü. Bu arada gece tekrarları hala başarılı oluyor.

12-) TRT 1'in öğlen kuşağında dublajlı yayınladığı Çin dizisi Sarayın İncisi inanılmaz oranlara ulaştı son günlerde. Yakında o saatin zirvesine oturabilir.

[TR="class: oddRow, bgcolor: #BBCCFF"]
[TD]30[/TD]
[TD]SARAYIN İNCİSİ[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]13:28:45[/TD]
[TD]14:37:30[/TD]
[TD]01:01:58[/TD]
[TD]2,13[/TD]
[TD]11,51[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

13-) Uçurum'dan sonra yayınlanan Özel Tim de iyi gidiyor.

[TR="class: oddRow, bgcolor: #BBCCFF"]
[TD]40[/TD]
[TD]ÖZEL TİM[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]25:36:33[/TD]
[TD]25:59:59[/TD]
[TD]00:23:26[/TD]
[TD]1,83[/TD]
[TD]19,36[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

14-) Firar iki grupta da yine başarısız oldu, Koyu Kırmızı'yı bitiren yönetim Firar'ı da affetmeyecektir.

Son düzenleme:
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]36[/TD]
[TD]UNUTMA BENİ[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]15:24:57[/TD]
[TD]16:43:03[/TD]
[TD]00:50:33[/TD]
[TD]2,02[/TD]
[TD]12,72[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

unutma beni ab en düsük reytingleirni aldi galba evim sahane bitirdi ab de diziyi

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]36[/TD]
[TD]UNUTMA BENİ[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]15:24:57[/TD]
[TD]16:43:03[/TD]
[TD]00:50:33[/TD]
[TD]2,02[/TD]
[TD]12,72[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

unutma beni ab en düsük reytingleirni aldi galba evim sahane bitirdi ab de diziyi

Evim Şahane ile Unutma Beni'nin saatleri neredeyse hiç çakışmıyor, birbirlerini etkilediklerini sanmıyorum. :)

Bildiğim kadarıyla Unutma Beni'nin A/B reytingi hep düşüktü ama ona rağmen 12 share almış.

Evim Şahane ile Unutma Beni'nin saatleri neredeyse hiç çakışmıyor, birbirlerini etkilediklerini sanmıyorum. :)

Bildiğim kadarıyla Unutma Beni'nin A/B reytingi hep düşüktü ama ona rağmen 12 share almış.

günlük dizilerin hem total hem ab hitap etmesi makuludur

örnek deniz yıldızı ve beni affet beni affet 15 share almıs yeni saatinde

unutma beni ab iyiydi ama bu aralar düsüste

- Yeni Bir Hayat 19.30'da olmuyor.(Star tv çok acemi bu işte.Star'ın gündüz kuşağından bu sefer bahsemeyecem hala kötü.)
Gözüme takılan sadece bu oldu. :)

- Yeni Bir Hayat 19.30'da olmuyor.(Star tv çok acemi bu işte.Star'ın gündüz kuşağından bu sefer bahsemeyecem hala kötü.)
Gözüme takılan sadece bu oldu. :)

19:30 yayinlanmasi ne güzel iste 2 reyting total 1.5 gece tekrarida 2 katı reyting aliyor ö.olan tekrarinin listede üst sıralarda yükselmesi reyting anlamında yeni bir hayat gece kusaginda en çok izlenilen yapim olmus ab de

melek 3.gündür yok hasta :) soframız girmis listeye :)

yeni bir hayat gece kusaginda en çok izlenilen yapim olmus ab de

Aslında en çok izlenen Umutsuz Ev Kadınları olmuş. :)

Kreys ikide bir seni bozuyorum ama kötü bir niyetim veya sana takıntım olduğu için değil, sadece yanlışlık olmasın diye düzeltiyorum. :)

bugün yeni bir hayat tekrari 02:30 yüksek ihtimal listeye giremeyicek çünkü persembe gününe lanse edilcektir

19:30 yayinlanmasi ne güzel iste 2 reyting total 1.5 gece tekrarida 2 katı reyting aliyor ö.olan tekrarinin listede üst sıralarda yükselmesi reyting anlamında yeni bir hayat gece kusaginda en çok izlenilen yapim olmus ab de

melek 3.gündür yok hasta :) soframız girmis listeye :)

Evet soframız girmiş listeye ama oranları düşük bence. (Yeni Bir Hayat için) Saat 19.30'da 1.5-2 reyting almak kanala ne yarar getirebilir ki. Ana haber de çoğunlukla aynı reytingleri alıyordu zaten. Yeni Bir Hayat için gece daha uygun gibi. Star bir düzenleme yapar belki.

sonuçlar beklediğim gibi pis yedili hafif düşmüş seksenler totalde yükselmiş

Evet soframız girmiş listeye ama oranları düşük bence. (Yeni Bir Hayat için) Saat 19.30'da 1.5-2 reyting almak kanala ne yarar getirebilir ki. Ana haber de çoğunlukla aynı reytingleri alıyordu zaten. Yeni Bir Hayat için gece daha uygun gibi. Star bir düzenleme yapar belki.

bak elma armudun yerini degistirsen yine ayni yani tekrari yüksek almasi veya yeni bölümünün yüksek almasının önemi yok önemi olan listede üst sıralarda olmak ama gece olsa totalde oranlar %30 artar programın gideri var

bak elma armudun yerini degistirsen yine ayni yani tekrari yüksek almasi veya yeni bölümünün yüksek almasının önemi yok önemi olan listede üst sıralarda olmak ama gece olsa totalde oranlar %30 artar programın gideri var

İşte ben de onu diyorum gece yeni bölüm yayınlasalar, özellikle a/bde 5 falan alır herhalde.

Son düzenleme: