İlerleyen günlerde yönetici olmak ister misin ?![]()
İkinci öğretimde okumaktan memnun musun ? Bazen keşke örgün öğretimde okusaydım diyor musun ?
bahar msn den ben mügeyim diyor ne diyeceksin bunun hakkında![]()
ben Müge miyim diyor? ben burdayım gördüğünüz üzere msn kapalı. :GDG: amacı neymiş?![]()
Konuyu bile iki gün sonra gördüm.Kaldı ki 200 soru.Hepsini birden sorunca da eğlencesi kalmıyor.Yazmamaya karar verdim ama Müge çok kaşınıyorsa yazabilirim de yaniKaşınıyor musun Müge?
![]()
valla bilmiyorum keklemeye çalışıyor işte beni+ olarak burda soruları ben sorarım hıh
![]()
İlk sorum şu niye Anadolu yakasında olduğunu daha önce söylemedin 5 gündür oradayım bi sahil yapardık
Döviyim mi şimdi seni?😛
Dövme beni.Nelerle uğraştığımı sen biliyor musun?
@ ve artık foruma daha az gireceğimi biliyor muydun?![]()
Çünkü sen de sormadınbilmiyorum çünkü söylemedin. :mmm:bunu da bilmiyorum çünkü bunu da söylemedin. :16:
Çünkü sen de sormadınFacein açık mı? Açmadıysan aç gizli kapaklı işler çevirmek için mesaj attım ordan sana
![]()
Beni sorguya alamazsın kii.Ozan'a söylerim kii.Kafama klavye dayadı derimamacınız ne ? nie gizli kapaklı ? biz de gerçekleri öğrenmek istiyoruz ? 3 soru yeter şimdilikseni de sorguya aldım artık
![]()
bak yine soru soruyorsundoğuş sevilmez mi ? 1 numaralı fanıyım çünkü başka fan'ı yok
![]()
Çünkü sen de sormadınFacein açık mı? Açmadıysan aç gizli kapaklı işler çevirmek için mesaj attım ordan sana
![]()
amacınız ne ? nie gizli kapaklı ? biz de gerçekleri öğrenmek istiyoruz ? 3 soru yeter şimdilikseni de sorguya aldım artık
![]()
Beni sorguya alamazsın kii.Ozan'a söylerim kii.Kafama klavye dayadı derimşikayet ederim seni
@Kaçta yatıcaksın?