25 Mart 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 3 15.0%
  • Survivor (Show)

Oy: 9 45.0%
  • Al Yazmalım (ATV)

Oy: 1 5.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 10.0%
  • Gerçek Masallar - Y.S. (Star)

• Behzat Ç. (Star)

• Araf Zamanı (Fox)

• Farklı Desenler (STV)

• Arka Sıradakiler (TNT)

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Stadyum (TRT 1)

Oy: 1 5.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Dediğim gibi zaten survivor'un etkisiyle bu kadar izlenmiş... Programın aynısı gündüzde vardı ancak 83. olabilmiş :)

83HAYATA GÜLÜMSESHOW TV18:24:1818:42:4800:18:301,023,97

evet hocam gazlama onemli bir mesele :) her kanalda tutar bu gazlama güclü bir yapım arkasından ne koyarsan izlenir

Moderatörün son düzenlenenleri:
Survivor pazar günleri baya rahat iki grubtada zirveyi yine kimseye kaptirmamis helal acun :)

UEK yine iki grubtada 2. Sirada saten bundan sonra zirveyi göremez ama bu reytinglerde iyi.

Al yazmalim da baya bir yükselis var Total de 11. Siraya Kadar yükselmis.

Araf zamani Total de Fox a göre iyi ama AB de cok kötü.

Behzat C. Total de kötü ama total de yetecek reytingi almis yine.

Stadyum Derbi sayesinde Kendi ortalamasinin üstünde gitmus, avrupa avrupa da yine gayet iyi.

STV de yayinlanan farkli desenler iki grubtada süper, STV nin AB de en basarili isi.

Kim milyoner olmak ister her zamanki gibi süper

Tahmin ettiğim gibi bütün yapımlar ama al yazmalım 11. olmasını beklemiyordum. Aslında sevmem diziyi ama özgeden dolayı yükselmesini istiyorum :)

Farklı Desenler'i izledim.
Bundan sonraki bölümler daha çok izlenecektir.
Sıralama ve share olarak yükselmiş bu hafta.

Bir de Atv Avrupa'da Yahşi Cazibe'nin tekrarını izledim. :)

Total'de Stv'nin verdiği film "Geçmişi Olmayan Adam",
Star'ın verdiği "Gerçek Masallar"ı iki sırayla geçmiş.
Bundan sonra SBT'de de şike olduğuna karar verdim. :D

Dün izlediğim dizi, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi...

Müthiş bir bölümdü ve ben çok beğendim. Dizi bu bölümde komediye ağırlık verdi.

:)

Bazi arkadaslar al yazmalim benzer reytinglerle nasil 11 siraya yukseldi diye soruyor. sebebi havalar isindi artik ve gunduz millet evde degil gezdiginden gunduz programlarin reytingi dustu. Ondan alyazmalin yukarlara cikti. Zaten pazargunleri fazla yapim olmadigindan 4 reytingle rahat ilk onda olunur

Dün Atv'deki Özel Timi izledim kurtarma sahneleri çok güzel galiba ilk defa totalde ilk 100e girmiş oda güzel:) onun dışında akşam Survivoru izledim şu an Ünlülerde bi kıpırdanma yok gibi görünüyo ama Gönüllürde şimdden hepsi başlamış kawgaya..Ben Survivorda genellikle oyunları izler sonra kapatırım ama dün tamamen baktım ünlüler çok pasif kalıyo Alp dışında pek kayda değer bişi yok açıkçası aldığı reytingler 2 survivorla kıyaslanınca ikisinden de kötü ama aldığı reytingler baya iyi yani Acunu kutlamak gerekiyo ne yapıp edip yarışmalarını izlettiriyo millete daha bu güne kadar yapıpta tutmayan dibe vuran bi pogramı olmadı şu 5 sene içerisinde..
2009 da Devler Ligi diye futbol turnuvası programı yapmıştı... Programın reytingleri kötüydü :)

oha bune yha 18:30 da başladı 18:00 da başlıcaktı öle yazıyodu tamam bunu geçtim bide tekrar bölümü oynadıııııı!!!

Hayata Gülümse'den bahsediyor :)

Bu programı reyting amaçlı yaptılarsa büyük hata. Kendi reytingi düşük olacaktır, ayrıca reklamını yaptığı dizilerin de reyting arttıracağını sanmıyorum.

Ama reyting amaç değilse, bence güzel bir çalışma. :)

Survivor bu kadar izlenmesini benim süpriz sonuç.Geçen seneden çok uzak bir yarışma oluyor!