25 Mart 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 3 15.0%
  • Survivor (Show)

Oy: 9 45.0%
  • Al Yazmalım (ATV)

Oy: 1 5.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 10.0%
  • Gerçek Masallar - Y.S. (Star)

• Behzat Ç. (Star)

• Araf Zamanı (Fox)

• Farklı Desenler (STV)

• Arka Sıradakiler (TNT)

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Stadyum (TRT 1)

Oy: 1 5.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Güvenilirliği şüpheli SBT sonuçlarına göre günün yorumu şöyle :

1-) Survivor geçen haftaki ilk bölümüne göre biraz düştü. Bu düşüş Total'de 1.5 reyting, A/B'de ise 0.70 reyting. Ama düşse de yeri değişmedi.

2-) İki haftadır üçüncülüğe mahkum olan Umutsuz Ev Kadınları bu hafta reytingi düşmesine rağmen ikinci sırada. Reytingi Total'de 0.10, A/B'de 0,40 düzeyinde düştü, aslında pek önemsenmeyecek rakamlar bunlar. :)

3-) Farklı Desenler de eksik kalmadı, o da düştü. Ama onun Total'deki düşüşü kayda değer oranlarda değil, A/B'de ise 0,40 oranında düşüş görülüyor.

4-) Stadyum'un derbi kısmı iki grupta da iyi yerlerde. Kalan kısmı da çok kötü sayılmaz. Ama keşke TRT bölmeseydi programını.

9STADYUMTRT 121:44:5722:08:2500:23:283,969,25
5-) Kim Milyoner Olmak İster yine üst sıralarda. Total'de biraz düşüş, A/B'de çok hafif artış var.

6-) Al Yazmalım'da artış var diyebiliriz ama bu artış 0,32 seviyesinde kalmış maalesef.

7-) Behzat Ç bu hafta önemli bir düşüş yaşadı, A/B'de 1,30 reyting kaybederek ilk 10 dışına çıktı.

😎 Show'un Survivor sonrası yayınladığı "Hayata Gülümse" klibi özellikle A/B'de iyi bir sırada yer aldı. Ama dediğimiz gibi bunlar Survivor'a bağlı reytingler.

9-) Star'ın prime-time filmi aldığı 9 share ile kötü bir tablo çizdi sayılmaz.
guzel inceleme ama adminiki daha guzel

Moderatörün son düzenlenenleri:
önce cimbomumun şampiyonluğa giden yoldaki maçlarından birini izledim. sonra arka sıradakileri izledim aradada al yazmalım a baktım her zamanki gibi.
Arka sıradakilerde heyecan doruktaydı yine.gamzenin peşindeki gölge zehra diye düşünüyorum.Gamzeye türlü türlü oyunlar oynayan okuldaki şahısta zehranın bi adamıdır die düşünüyorum.
Avrupa kadınlar euroleague 8 li final:28 mart-1 nisan tarihleri arası şifresiz olarak ''skytürk 360 tv'' de..
BAŞARILAR GALATASARAY MEDİCAL PARK(POTANın dişi aslanları)
---eve----düşen---yıldırım:cuma 22 45 tee show tv de..

al yazmalım kaybetiği seyircisini ufak ufak geri alıyor zaten bu çıkış 5-6 hafta öncesinden başladı ..
..
ayrıca star totalde anca 20 sırada yer bulmuş kendine ab de ise ilk onda yoklar.. star artık dandik filimler yayınlamayı bıraksın ya kaliteli filimler yayınlasın yada yeni türük filimleri yayınlasın

al yazmalım ın yükselmesine sevindim.milyoner kanalı ayakta tutan yapım olarak devam ediyor helal olsun :D

fox tv ab grubunda ilk 20 de yok

araf zamanı hayal kırıklıgı yarattı fox yeni bir dizi yapmasi lazım pazara

starinda düzgün film koysun bu filmle bile bu oranlari aliosa adam akıllı film koysa 7 8 alir ama adam gibi adam olcak film komedi filmi deil aksiyon filmi

inception istiyorum bn

dün her zamanki gbi survivoru izledim.. dünkü bölüm yayınlanmış tüm bölümlerin en güzeliydi bu zamana kadr.. özellkle dokunulmazlık oyununda mustafa toplaoğlu bni çok şşırttı.. adam durdu durdu durdu turnayı gözünden vurdu :D

Survivor'u izledim en heyecenli bolumdu Odul oyunu , dokunulmazlik oyunu , ada konseyi hersey oldu.Umutsu ev kadinlari total'de zirveyi alamaz.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]10[/TD]
[TD]HAYATA GÜLÜMSE[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]23:52:24[/TD]
[TD]24:10:55[/TD]
[TD]00:18:31[/TD]
[TD]3,83[/TD]
[TD]12,61[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

süper bence bu arada ben fena halde show manyağı oldum bu hafta 6 gün show izledim sabahları bile 😡

birşey fark ettim show tv de sadece perşembe ve cuma günü +7 diziler var :D

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]10[/TD]
[TD]HAYATA GÜLÜMSE[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]23:52:24[/TD]
[TD]24:10:55[/TD]
[TD]00:18:31[/TD]
[TD]3,83[/TD]
[TD]12,61[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

süper bence bu arada ben fena halde show manyağı oldum bu hafta 6 gün show izledim sabahları bile 😡
devamı gelir umarım.. sende sende showla :D

izlicem buğün inşalalh aynı yerinde kalmazda az daha yükselir 1. olmaz heralde
:D

birinci olması imkansız :D prime time birsürü yayın var ama iyi reyting almis ama reyting aldıgı saat

10HAYATA GÜLÜMSESHOW TV23:52:2424:10:5500:18:313,8312,61

24:10 Yani Survivor yayinin ardından yayinlandigi için o gazla 18 Dakikalık bir Kısmı Listeye girmis

asıl basari tamamını sokmam yayının bak mesela 24:3 Baslamıs Ve 1:Saat 6 Dakıkalık Yayının Tamamını Listeye sokmayi basarmis 13 Share almıs

14YENİ BİR HAYAT (TKR)STAR TV24:03:2825:14:3501:06:282,9913,20

Dün Atv'deki Özel Timi izledim kurtarma sahneleri çok güzel galiba ilk defa totalde ilk 100e girmiş oda güzel:) onun dışında akşam Survivoru izledim şu an Ünlülerde bi kıpırdanma yok gibi görünüyo ama Gönüllürde şimdden hepsi başlamış kawgaya..Ben Survivorda genellikle oyunları izler sonra kapatırım ama dün tamamen baktım ünlüler çok pasif kalıyo Alp dışında pek kayda değer bişi yok açıkçası aldığı reytingler 2 survivorla kıyaslanınca ikisinden de kötü ama aldığı reytingler baya iyi yani Acunu kutlamak gerekiyo ne yapıp edip yarışmalarını izlettiriyo millete daha bu güne kadar yapıpta tutmayan dibe vuran bi pogramı olmadı şu 5 sene içerisinde..

😎 Show'un Survivor sonrası yayınladığı "Hayata Gülümse" klibi özellikle A/B'de iyi bir sırada yer aldı. Ama dediğimiz gibi bunlar Survivor'a bağlı reytingler.

"Hayata Gülümse" klip değil, Show Tv iç yapımların hazırladığı yeni bir program... Show TV'de yayınlanan diziler ve programlardan görüntüler, dizilerin yeni bölüm tüyoları, kamera arkasında neler olduğunu filan gösteriyor... Survivor etkisiyle iyi oranlar almış... Show Tv iç yapımlar ekibi iyi çalışıyor :)

"Hayata Gülümse" klip değil, Show Tv iç yapımların hazırladığı yeni bir program... Show TV'de yayınlanan diziler ve programlardan görüntüler, dizilerin yeni bölüm tüyoları, kamera arkasında neler olduğunu filan gösteriyor... Survivor etkisiyle iyi oranlar almış... Show Tv iç yapımlar ekibi iyi çalışıyor :)

ama survivor gaziyla bile 18 dakika sokmus survivor ab 12 reytinge yakın almıs yani demek istedigim o gazla 18 Dakikalık bir bölüm sokmak basari sayilmaz tamamını sokmasi lazım en azından

yukarda bahsettim maddeler çok önemli m.yüzyil veya ö.b.g.z arkasına ne koyarsan koy zaten 5 6 reytingi geçio mesele listeye yapın süresinin tamamını sokmak bunu basaramamıs 18 Dakikalık kısmını sokabilmis

birinci olması imkansız :D prime time birsürü yayın var ama iyi reyting almis ama reyting aldıgı saat

10HAYATA GÜLÜMSESHOW TV23:52:2424:10:5500:18:313,8312,61

24:10 Yani Survivor yayinin ardından yayinlandigi için o gazla 18 Dakikalık bir Kısmı Listeye girmis

asıl basari tamamını sokmam yayının bak mesela 24:3 Baslamıs Ve 1:Saat 6 Dakıkalık Yayının Tamamını Listeye sokmayi basarmis 13 Share almıs

14YENİ BİR HAYAT (TKR)STAR TV24:03:2825:14:3501:06:282,9913,20

kreys program zaten 18 dk sürdü :) Bölünme filan yok programda...

ama survivor gaziyla bile 18 dakika sokmus survivor ab 12 reytinge yakın almıs yani demek istedigim o gazla 18 Dakikalık bir bölüm sokmak basari sayilmaz tamamını sokmasi lazım en azından

yukarda bahsettim maddeler çok önemli m.yüzyil veya ö.b.g.z arkasına ne koyarsan koy zaten 5 6 reytingi geçio mesele listeye yapın süresinin tamamını sokmak bunu basaramamıs 18 Dakikalık kısmını sokabilmis
Programın yayın süresi sadece 18 dk :D ve bu 18 dk'lık program 10. olmuş :) Tamamı diye bir şey yok!

kreys program zaten 18 dk sürdü :) Bölünme filan yok programda...

18 Dakika Tamam simdi gördüm dogru tespit ama 18 dakka reklamsız yayin için arkadan gelen gazin gücünü iyi kulanamamıs yine demek istedigimi kesin anlamısındır arkadaki güce göre abde 4 5 almasi lazım :)

18 Dakika Tamam simdi gördüm dogru tespit ama 18 dakka reklamsız yayin için arkadan gelen gazin gücünü iyi kulanamamıs yine demek istedigimi kesin anlamısındır arkadaki güce göre abde 4 5 almasi lazım :)

Dediğim gibi zaten survivor'un etkisiyle bu kadar izlenmiş... Programın aynısı gündüzde vardı ancak 83. olabilmiş :)

83HAYATA GÜLÜMSESHOW TV18:24:1818:42:4800:18:301,023,97